Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bile değil, direkt diziyi efsane yapan ana unsurlardan birisi müzik seçimleri. Özellikle 3. sezondan itibaren bambaşka seviyeye çıkıyor müziklerin kalitesi.
Bile değil, direkt diziyi efsane yapan ana unsurlardan birisi müzik seçimleri. Özellikle 3. sezondan itibaren bambaşka seviyeye çıkıyor müziklerin kalitesi.
97’nin 3. sezonundan bahsediyorum zaten ya. Ben de Pusu’nun 77 bölümünü izledim, İskender ölene kadar izlerim diyordum ona da 16 bölüm kaldı ama bi türlü devam etmeye fırsatım olmadı.
97’nin 3. sezonundan bahsediyorum zaten ya. Ben de Pusu’nun 77 bölümünü izledim, İskender ölene kadar izlerim diyordum ona da 16 bölüm kaldı ama bi türlü devam etmeye fırsatım olmadı.
İskender Büyük iyiydi güzeldi hayal meyal hatırlıyorum TV de yeniyken izlediğim kadarıyla salak gibi ölmesi dışında efsane idi ancak o ölüm o kadar absürt ki başlarım yapacağınız ile dediğimi ve bir daha izlemediğimi hatırlıyorum. Hüsrev Ağa'nın ölüm sahnesi bile daha inandırıcı öyle söyleyeyim.