Oyun Sektörünün Babası

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Böyle bir firma bence yok. PlayStation Studios, TakeTwo Interactive, Activision Blizzard, Electronic Arts ve Ubisoft Montreal sektörün büyük beşlisi. Yanına Nintendo da koyulabilir ama genelde içlerinde yapıyorlar kendi oyunlarını. Aralarına bir de Square Enix - Capcom girebilir.

Kronolojik olarak bakarsak bu işin babası Sega ve Nintendo. Sega su anda bitik durumda olsa da Nintendo yedinci ve sekizinci jenerasyon konsollar ile beraber tekrardan şaha kalktı. Zaten asya pazarında
Sony ile beraber harika satışlar yapıyorlar ama batı pazarında da bu konsol jenerasyonları ile birlikte felaket büyüdü Nintendo.

Son düzenleme:

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Dost Kayaoğlu gibi düşünüyorum. Rockstar harbiden bu sektörün anası, babası, danası her şeyi. Arada falsoları olsa da bu adamlardan büyüğü yok. Ha adamların hiçbir oyununu bitirmedim hepsini oynasam da. Benim için Sony altında geliştirilen oyunlar daha iyi.

Netuno

The Last World Beater
Konular
213
Beğeni sayısı
1,854
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
9a01df47-7592-402a-b9fe-c60fc58e24a2.jpg

Var.
Control'u Ekber'i oynayınca anladık vallahi kıymetini. En büyük kesinlikle.

Netuno

The Last World Beater
Konular
213
Beğeni sayısı
1,854
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Bir tane kötü oyunu yok valla. Quantum Break herhalde kötüye en yakın ama onun bile gideri var. Bir babadır bizim için.
Vallahi Control ile başladım oyunlarına. AWE DLC'sinden sonra yıllardır girmediğim Epic'e girip, önceden verdikleri Alan Wake'e başladım. Yemin ederim banger üstüne banger gidiyorlar. Parayı biriktireyim Alan Wake 2'ye basacağız direkt.

Konular
990
Beğeni sayısı
1,434
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Vallahi Control ile başladım oyunlarına. AWE DLC'sinden sonra yıllardır girmediğim Epic'e girip, önceden verdikleri Alan Wake'e başladım. Yemin ederim banger üstüne banger gidiyorlar. Parayı biriktireyim Alan Wake 2'ye basacağız direkt.
Max Payne Remake geliyor daha. Control oyun motoruyla yapılacak diyorlardı. Yine manyak bir oyun yapacaklar.

Netuno

The Last World Beater
Konular
213
Beğeni sayısı
1,854
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Max Payne Remake geliyor daha. Control oyun motoruyla yapılacak diyorlardı. Yine manyak bir oyun yapacaklar.
Şaka maka Max Payne Goatlığını unuttum ya. Vallahi billiahi tillahi en iyiler ya. Control 2 için de ilk bütçesinin üstüne 20M daha eklemişler. Çıksa da evi ipotek edip alsak.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: