RPG Birileri Oyun İstiyor

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Venis'in yatak odası... Oda loş. İçeriyi yalnızca perdeden sızan ay ışığı ve kısık sesli televizyonun titreşen parıltısı aydınlatıyor. Val Venis bugün kontrolü tamamen karşıya bırakmış. Lateks kıyafetler içinde sert bakışlı bir kadın, elindeki kırbacı parke zeminde şaklatarak ilerliyor.

depositphotos_9313413-stock-photo-young-mistress.jpg

Val Venis: Boğ beni yarrrrrrrrrgıç!

Dominant Hatun: Kapa çeneni! Ben izin verene kadar da konuşma.

Televizyondaki sesler dikkat çeker.

sami-zayn.jpeg

Sami Zayn: Çok hızlı davranacağım ve sizlere basit şeyler anlatacağım. Money In The Bank maçına katılmaya hak kazandım fakat bu umurumda bile değil. Bulunduğum pozisyonda kendime daha fazla anlam bulacağım eşleşmeler aramam gerektiğini fark ettim. Aslında bu manayı, bu anlamı Pure şampiyonluğunu Matt Hardy'den söküp aldığım zaman bulmuştum. Çünkü bu anlam benim PGW kariyerimin en başına aitti. Bu anlam Val Venis'ti!​

Venis ekrana dikkat kesilirken hatun ona yaklaşır. Sert bir tokat atar.

Dominant Hatun: Bana bak! Başka yere değil.

sami-zayn-february-18-b.jpg

Sami Zayn: Elimde tuttuğum bu şampiyonluk Val Venis'e ait olan Intercontinental şampiyonluğunu yaktığım için var oldu. Hatta geri döndüğümde de Venis'in kazanmak üzere olduğu Television kemerini yer almadığım bir maçta kazandım. Onun hakkı olanı ona geri vermek için bir fırsat istiyorum. Val Venis. Pure şampiyonluğumu sana karşı savunmak istiyorum. Buna benim hakkım olduğu kadar senin de hakkın var. Buraya gel ve bu meydan okumayı kabul et.​

Venis ayağa kalkıp ekrana doğru bir adım atar, fakat kadın hiç tereddüt etmeden kırbacı sırtına indirir. Venis’in omuzları acıyla titrer. Dişlerini sıkarak arkasını döner.

Val Venis: Amına korum senin... Dur!

Dominant Hatun'un bakışları psikopatlaşırken Venis tekrar televizyona döner.

Sami-Zayn.jpg

Sami Zayn konuşmasını sonlandırdıktan sonra beklemeye başlıyor. Fakat vakit geçtikçe herhangi bir cevap gelmiyor. Val Venis gelmiyor. Müziği çalmıyor. Seyirciler homurdanmaya başlarken Sami Zayn'in, Val Venis'in geleceğine dair inancının yerini umutsuzluk bağlıyor ve buna bağlı hayal kırıklığı yaşıyor ve iplere yaslanmaya başlıyor.​

Venis şeytani bir gülümsemeyle ekrana bakar. Tam o sırada sırtında bir acı daha patlar. Bu kez az öncekinin iki katı şiddetinde bir acı... Bir anda refleksle döner, kadının elindeki kırbacı kavrayıp odanın uzağına fırlatır. Kadını da yatağa...

Val Venis: Oyun mu istiyorsun? Al amına koyim.

Oynadığınız Karakterin Adı
Val Venis
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi