Max'i gördün mü?
???: Huh?
Siktir git önümden.
Şu boylarda, saçma sapan bir sprey ten boyası kullanıyor. Saçını üçgen gibi dikmiş.
???: Daha fazla detay verme şansın var mı?
Önümden defolup gitme şansın var mı?
Kodumun şirketinde şu sikik herifi gören biri yok. İşinize gelse gözlerinizle milletin göt deliğinin içine girersiniz, bana gelince leyla kesildiniz.
Kodumun piçi yer yarıldı da içine girdi sanki...
MAX! NERDESİN PİÇ HERİF?! ALLAHIN BELASI PİÇ!
Sen de şu siktiğimin kamerasını dibime sokmayı bırak. Ne istiyorsun benden? Söyle, ne istiyorsun amına koyayım. Sen söylemiyorsan ben söyleyeyim.
Ne zamandır buradayım. Ne zaman birisinin maçına karıştığımı gördün? Ne zaman insanların maçına karıştım. Her zaman işime baktım. Çünkü benim işim bu. Ben PGW'yü ellerimle kuran kişiyim. Şirket kimin elinde olursa olsun, günün sonunda insanlar PGW'ye baktıklarında tek bir kişiyi görüyorlar ve o da benim. Ben bu şirkette belki de seyircilere karşı sorumluluğumuz olduğunu bilen son kişiyim. Beni eski kafalı olarak görebilirsiniz ama bu gerçek. En azından benim için öyle. Ben, Television Şampiyonu olarak, bu arenadaki, bu ekranların başındaki herkesten sorumluyum. Ancak Max, bunun ne olduğunun farkında olamayacak bir çocuk. Max bunu sadece bir sayı, adının önünde bir unvan olarak görüyor. Bu belindeki PURE şampiyonluğundan da belli. Max kemeri aldı ve kemerin değeri şu an sıfır. Kimse kemeri hatırlamıyor. Çünkü kemerler Max için önemli değil. Seyirciler Max için önemli değil. Bunlar onun için dopamin kaynağı. Anlık hevesler. Max sorumluluk alamayacak birisi. Ben PURE şampiyonu olduğum sürede, kemeri her şovda savundum. O kemere bir anlam yüklemeye çalıştım. Max ise kendi gücüyle değil, Bray'in desteği ile o kemeri kazanmış bir şarlatan. Max şampiyonluk kemerini kazanınca iş bitti diye düşünen birisi. O kemer için savaşamayacak birisi. Şimdi ise gözlerini benim kemerime dikti. Ancak benim öyle elini kolunu sallayarak bu kemeri, Max gibi bir herife salacak halim yok.
Max maça karıştı. Matt'e hak etmediği bir galibiyet verdi. Şaşırmıyorum çünkü bu hep aynı. PGW'de bana karşı galibiyet almış kişilere bakın. Kaçı temiz güreşti. Bİr? İki? Dürüst olalım, bir elin parmağını geçmez. Peki ben burada kaç yıldır varım. İlk günden beri. 23, 24 ve 25. Hala buradayım. 26'da yine burada olacağım. Elimden geldiğince Max gibi heriflere engel olacağım. Çünkü bu adamlar, PGW'ye saldırmak dışında bir şey yapmıyor. Şirketin haline bak. PGW Championship, ringden daha çok, Wyatt'ın evinde gözüküyor. World Heavyweight Championship, Dominik ve Jack'in Meksika pembe dizi kuşağında bir figüran olarak kullanılıyor. Takımlar kemerleri? Hangi kemerler? Şampiyonları bile şampiyon olduklarını unuttular. Bu delme çatma gemi ilerliyorsa, o da benim sayemde. Bu aksak sistemde düzenli dönen tek çark benim. PGW için uğraşan tek kişi benim. Ne diğer şampiyonlar, ne de yönetim bu şirket için, benim uğraştığım kadar uğraşmıyor. Ancak Max diye bir dalyarrak geliyor, sikimdirik bir kupayı kazanıyor ve iki kemere meydan okuma şansı elde ediyor. Etsin. Benim için değişen bir şey yok. Ancak elimle kurduğum her şeyi yıkmaya çalışıyorsa, onu benim elimden alacak güç yok.
Çifte şampiyon olmayı herkes kolay bir şey sanıyor. "Adımın önünde bir unvan varken ne havalıyım, iki tane unvan olsa kim bilir ne kadar havalı olurum" diye düşünenler var. 2023 yılında PGW ve World Heavyweight Championship'i aynı anda taşıdığımda, o kemerleri birleştirip kendimi sorumluluktan kurtarabilirdim. Ancak o kemerlerin bir anlamı var. Onlar sadece birer altın parçası değil. Onlar, bu şirketin yapı taşları. Max gibiler ise sadece o taşları kendileri için toplamak istiyorlar çünkü o taşlar parlıyor. O taşların desteklediği binayı görmüyorlar. Arkalarında bıraktıkları zararı görmüyorlar. PGW Şampiyonluğuna verdiği zarar ortada. Şimdi ise hilelerle beni yıldırmayı deniyor. Ancak inatla öğrenmedikleri bir şey var. Ben asla yılmam. Düşsem de her zaman ayağa kalkarım. Her zaman geri dönerim. Max, SummerSlam'de sana döneceğim. Saklanacak bir yerin olmadığında sana döneceğim. Sözlerin o zaman bir anlamı kalmayacak. Sen, ben ve suratına vuran dirseğim.
Belli mi olur Max, korkmadan sen de kemerini ortaya koyarsan, belki o kemerin sorumluluğundan seni kurtarırım.
Nasıl olsa sen hazır değilsin...
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Will Ospreay