Yıl başından bu yana ayrılma havasında olduğum ve işi de kafama takmadığım için mental, kendi parçalarımın tüm süreçlerini bitirdiğim projenin başka sebeplerden ötürü devreye girmemesi nedeniyle (bundan ötürü proje almadığım için şu anda çoğunlukla BOM listesi validasyonu ile uğraşıyorum) de fiziksel olarak görece rahat bir dönemdeyim. Geçen hafta izin yaptım, izne çıkacağım hafta da 2 gün evden çalıştım. Bu süreçte de ülkenin diğer ucunda olduğu için görüşemediğim ablamı görmek, sonrasında da büyük ablamın gelmesiyle beraber ailemi de görmüş olduğum güzel bir izin dönemi geçirdim. Tek sıkıntı çok sıcak olmasıydı ki o da olur o kadar. Çok mu mutluyum, değilim ama en azından mutlu olabileceğim sebeplerim var. Bu yüzden mutsuz olabileceğim sebepleri elimine ederek devam etmeye çalışıyorum.
Bugün öğle arasında ekipten bir abi sen niye bu kadar mutlusun ya diye takıldı bana. Ben de o zamana kadar çok fark etmemiştim açıkçası. Biraz düşününce taşlar yerine oturdu. Daha büyük mutluluklara neden olacak şeyler gerçekleşse o zaman ne yapacağız acaba?