PG.net Sohbet Konusu

Prophet

VİZYONER
Konular
283
Beğeni sayısı
187
PG Nakit
400
Favori Güreşçi
Bron Breakker
1
Ya beyler donanım forumları hariç aktif forum kalmadı ki zaten piyasada. Hangi hobiyle ilgili foruma bakarsanız bakın üç aşağı beş yukarı işler kesat. Ha burası daha kesat ama zaten forum devri biteli çok oluyor. Yani Tezat'ın ilk zamanları gibi olmaz zaten. Ya da hepimizin sevdiği özlediği eski forumdaki güzel günler gibi. Her güzel şeyin bir sonu var babalar. Hepimiz büyüdük kocaman adamlar olduk yani çoğumuz foruma girecek vakit de bulamıyor. Güreş aşkı da öldü zaten çoğumuzun.
Forum kültürünü sonuna kadar destekliyorum. Sanki forum birazcık farklı şeylere evriliyormuş gibi. Reddit de birer forum türevi aslında. Bizim forum için aslında birazcık da ekip işi, ekip ne kadar sağlam olursa birlikten kuvvet doğuyor ve daha iyi işler çıkarıyorsunuz. Şahsen şu an yönetim ekibinde foruma bakan 2-3 kişi filanız. Düzelip daha keyifli bir ortam sunmamız dileğiyle.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
44
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
280
Favori Güreşçi
The Undertaker
Forum kültürünü sonuna kadar destekliyorum. Sanki forum birazcık farklı şeylere evriliyormuş gibi. Reddit de birer forum türevi aslında. Bizim forum için aslında birazcık da ekip işi, ekip ne kadar sağlam olursa birlikten kuvvet doğuyor ve daha iyi işler çıkarıyorsunuz. Şahsen şu an yönetim ekibinde foruma bakan 2-3 kişi filanız. Düzelip daha keyifli bir ortam sunmamız dileğiyle.
Sunun baba biz buradayız her zaman.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
44
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
280
Favori Güreşçi
The Undertaker
Bi örnek veririm de ayıp olur. Sevmeyiz zaten o tarafları. Takır takır işliyorlar.
Hoca orası 15 yıllık forum, youtubedur carttır curttır biliniyor orası. Sürekli yeni üye çekebiliyor. Ve üye kitlesinin %90'ı gencecik çocuklar. Hepsi yeni kan. Burası da zaten oranın eski üyeleri %80-90 oranında. Hepimiz birbirimizi tanıyan insanlarız. 16 yıldır tanıdığım adam var benim burada mesela. Ben genel forumlardan bahsettim, benim hobilerimle ilgili takıldığım forumların çoğu eski halinden katlarca uzak. Orası da uzak yani bakma.

Anasayfa Üst Alt