PG.net Sohbet Konusu

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yıl başından bu yana ayrılma havasında olduğum ve işi de kafama takmadığım için mental, kendi parçalarımın tüm süreçlerini bitirdiğim projenin başka sebeplerden ötürü devreye girmemesi nedeniyle (bundan ötürü proje almadığım için şu anda çoğunlukla BOM listesi validasyonu ile uğraşıyorum) de fiziksel olarak görece rahat bir dönemdeyim. Geçen hafta izin yaptım, izne çıkacağım hafta da 2 gün evden çalıştım. Bu süreçte de ülkenin diğer ucunda olduğu için görüşemediğim ablamı görmek, sonrasında da büyük ablamın gelmesiyle beraber ailemi de görmüş olduğum güzel bir izin dönemi geçirdim. Tek sıkıntı çok sıcak olmasıydı ki o da olur o kadar. Çok mu mutluyum, değilim ama en azından mutlu olabileceğim sebeplerim var. Bu yüzden mutsuz olabileceğim sebepleri elimine ederek devam etmeye çalışıyorum.

Bugün öğle arasında ekipten bir abi sen niye bu kadar mutlusun ya diye takıldı bana. Ben de o zamana kadar çok fark etmemiştim açıkçası. Biraz düşününce taşlar yerine oturdu. Daha büyük mutluluklara neden olacak şeyler gerçekleşse o zaman ne yapacağız acaba?
Şu şekilde bir takılma, ya da bu tip soruların sorulması aşırı rahatsız edici gelmiyor mu ya? Ben bile okurken rahatsız oldum. Bir insan mutluysa mutludur yani, bazen de öyle bir sebebi olmak zorunda değil. Ben de bu mottoda bir insanım, canımı sıkan bir şeyler yoksa; hatta artılar eksileri geçiyorsa mutluyumdur yani ve ben de zaman zaman bu soruyu aldım hayatımın bazı evrelerinde. Bir insanın mutlu olması neden bu soruyu sormaya değer bir şey olsun ki?

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Şu şekilde bir takılma, ya da bu tip soruların sorulması aşırı rahatsız edici gelmiyor mu ya? Ben bile okurken rahatsız oldum. Bir insan mutluysa mutludur yani, bazen de öyle bir sebebi olmak zorunda değil. Ben de bu mottoda bir insanım, canımı sıkan bir şeyler yoksa; hatta artılar eksileri geçiyorsa mutluyumdur yani ve ben de zaman zaman bu soruyu aldım hayatımın bazı evrelerinde. Bir insanın mutlu olması neden bu soruyu sormaya değer bir şey olsun ki?
Duruma göre değişiyor ya Doğan. Bu biraz o kişiyle arandaki muhabbete bağlı, bazen böyle yapan insanlar var ki onlar ayrı bir dava zaten. Bunu soran kişi lafın devamında sevgili mi yaptın ve daha ötesi minvale geçtiği için takıldığını anlayabiliyorsun (yaşı büyük ve biraz da geyik biri). Senin dediğin tipte insanlarla da muhattap olduğum oluyor. O insanlar genelde mutsuz, her şeyi kafasına takan, sürekli söylenen ve etrafında mutlu kişiler görünce onun adına mutlu olmadan önce mutluluğuna takan insanlar. Öyle insanlardan doğal olarak uzaklaşıyorsun bir şekilde.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona