PG.net Sohbet Konusu

KamilKursat1905

0 YIL BAN
Konular
14
Beğeni sayısı
65
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
Arkadaşlar merhaba. Kalp rahatsızlığımdan bahsetmiştim daha önce. Doktorum bana kilo vermem gerektiğini söyledi ama sıkıntı şu ki spor da yapamıyorum şu an vücudum buna el vermiyor. Bana biraz beslenme konusunda yardımcı olur musunuz? Yurtta kalıyorum ve diyet yapmam neredeyse imkansız onu belirtmem gerekiyor

Baylaz

Gifted Talent
Konular
28
Beğeni sayısı
80
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Arkadaşlar merhaba. Kalp rahatsızlığımdan bahsetmiştim daha önce. Doktorum bana kilo vermem gerektiğini söyledi ama sıkıntı şu ki spor da yapamıyorum şu an vücudum buna el vermiyor. Bana biraz beslenme konusunda yardımcı olur musunuz? Yurtta kalıyorum ve diyet yapmam neredeyse imkansız onu belirtmem gerekiyor
Hocam spor yapamadığın için açıkça porsiyonları küçültmen ve daha aktif hareket etmen gerek. Şeker kullanıyorsan net bırak. Kyk yemeklerine mecbur olduğundan porsiyon küçültmek harici yapabileceğin bi diyette yok, zor valla. Aşırı yağlı şeylerden kaçın, imkanın varsa normal ekmek yeme (tam buğday veya çavdar ye) bol bol su iç ve uykuya dikkat et. Uyku ve su konusu gözardı ediliyor genelde ama dikkat edilmeli.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: