PG.net Sohbet Konusu

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
@Black Widow ve @WrestleWizard acilen bu foruma geri dönmeli.
O iş artık zor çok kırıldı bizim ki. Bu tür şeylere tahammülü yok daha önce de sürpriz doğumgünü partisi yapmak isteyen arkadaşlarını silmişti. Sürprizleri bile sevmeyen bir kişiliği var. Hatta beni bile forumdan ayrılmaya zorluyor.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1
O iş artık zor çok kırıldı bizim ki. Bu tür şeylere tahammülü yok daha önce de sürpriz doğumgünü partisi yapmak isteyen arkadaşlarını silmişti. Sürprizleri bile sevmeyen bir kişiliği var. Hatta beni bile forumdan ayrılmaya zorluyor.
Kim kırdı? Ne oldu?

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Kim kırdı? Ne oldu?
@ReQuem iyi niyetli de olsa bizdrnnizin almadan en iyi çift anket konusu açtı dün. Bende problem yok ancak eşim bu tür şeylere çok takıyor bu yüzden artık girmek dahi istemiyor foruma durum bu.

Gloom

Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1
@ReQuem iyi niyetli de olsa bizdrnnizin almadan en iyi çift anket konusu açtı dün. Bende problem yok ancak eşim bu tür şeylere çok takıyor bu yüzden artık girmek dahi istemiyor foruma durum bu.
Aga forumda başka çift yok ki? Otomatik kazanırsınız işte.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Aga forumda başka çift yok ki? Otomatik kazanırsınız işte.
Usta sorunu anlatamadım sanırım biz istemiyorduk açıldı kalksın dedik onu da yapmadılar eşim bu tür şeylere tahammülü yoktur ya maalesef. Sürpriz doğumgünü partisi bile istemiyor beni adam yerine koyun diyor onun fikrini almadan direk konusu açılmış ona kızdı.

Gloom

Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1
Usta sorunu anlatamadım sanırım biz istemiyorduk açıldı kalksın dedik onu da yapmadılar eşim bu tür şeylere tahammülü yoktur ya maalesef. Sürpriz doğumgünü partisi bile istemiyor beni adam yerine koyun diyor onun fikrini almadan direk konusu açılmış ona kızdı.
Tüh tanışamadık.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: