Bu yapım sayesinde belki de PGW RPG tarihinin görüp görebileceği en dominant ikiliyi daha iyi tanıma fırsatımız oluyor. Hikayenin çoğu noktasının WWE'deki Los Lotharios ile paralel gitmesi, gerçeklikten pek kopmayıp hikayenin içinin daha sağlam temelli diyaloglarla doldurması mantıklı gibi geliyor. İlk bölümün sonu büyükdedeyi anarak bitmişti. Biraz dramdı. İkinci bölümde farklı şeyler denenmiş. Başında kuzenler dertleşiyorlar ve birbirlerine sarıp sataşıyorlar. Dara'yı kim uyandırdı kavgasında birbirlerine suç atmalarını okumak çok iyiydi. Ama benim en çok etkilendiğim, "acılar ortaksa, ağlamak esnemek gibi bulaşıcı hale gelir" sözü oldu. Bu söz bir alıntı da değil. Bu laftan sonra Dara'nın ağlaması sonrası kuzenlerin bunu fırsat bilip nasıl olsa bebek bizim sesimizi bastırır diye onların da dedeleri artık yaşlandığı için ağlamaları çok güzeldi. Dara doğduktan aylar sonra Humberto Garza Sr. ölmüş. Bu noktada Dara ile ortak yanımız var. Benim dedem de ben doğduktan hemen aylar sonra ölmüş. O yüzden bu bölüm için benim için ayrı bir yere sahip oldu. En sonunda ise günümüze dönüp Garzaların şimdi oldukları adamları izlemek bu dramdan bizi biraz uzaklaştırdı. İki karakterin de "aile" motivasyonunun ne denli büyük olduğunu artık anlayabiliriz. Bu PGW Network olayının çıkma sebebi de bu. Garzalar ve The Sex ikililerinin hikayeleri çok derin bir hal aldı ve şovlardaki segmentler yeterli gelmiyor artık. Yeterli gelse de işin güreş yönünü çok aksatıyormuş gibi oluyor. PGW Network güzel bir hamle.