Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kemalcilerle beni bir odaya sokacan, elime de böyle beyzbol sopasını verecen -ama öyle fıs olanlardan degel ha, kalın böyle lop olanlardan- onlara bam bam bam..
13 senedir kazanamayan adam genel başkan olmamalıdır. İnkar et istediğin kadar, KK istese botunun altını yalayacak kadar küçüldünüz. Atatürk’ün partisini alay konusu yaptınız.
Oğlum 2007 doğumlu(kimi iddialara göre 2009) doğumlu çocuktan çok şey bekliyorsunuz. Daha büyüyecek fikirleri olgunlaşacak. Bu tam fanatikiğin doruk yaptığı yaşlar. Ha elbette KK'ya da fanatik olmazsın şu saatten sonra ama ne yapalım.
Oğlum 2007 doğumlu(kimi iddialara göre 2009) doğumlu çocuktan çok şey bekliyorsunuz. Daha büyüyecek fikirleri olgunlaşacak. Bu tam fanatikiğin doruk yaptığı yaşlar. Ha elbette KK'ya da fanatik olmazsın şu saatten sonra ama ne yapalım.
Kılıçdaroğlu'nu sadece 07'li ben mi savunuyorum? Kılıçdaroğlu doğruydu halk yanlıştı argumaniyla dalga geçtiğiniz 50 60 yaşındaki adamlar veya Kılıçdaroğlu'nu gönüllü olarak savunan başkaları da mı olgun değil? Ben değişim ekibinin sosyal medyadaki algısıyla alevileri ve kurtleri parti dışına itme düşüncesini gördüğüm için Kılıçdaroğlu'nun yanındayım.
Alevi düşmanlarına karşı bizden olanı desteklemek boynumuzun borcudur. Dersim Çetesi diyerek genel başkan olacak adami ben desteklemem. Politikaları da benim görüşüme kısmen uyuyor Kılıçdaroğlu'nun.