- Konular
- 32
- Beğeni sayısı
- 669
- PG Nakit
- 190
- Favori Güreşçi
- The Undertaker
Bir yere varabilecek miyiz bilmiyoruz ama anlatmayı deneyeyim.Kılıçdaroğlu'nu sadece 07'li ben mi savunuyorum? Kılıçdaroğlu doğruydu halk yanlıştı argumaniyla dalga geçtiğiniz 50 60 yaşındaki adamlar veya Kılıçdaroğlu'nu gönüllü olarak savunan başkaları da mı olgun değil? Ben değişim ekibinin sosyal medyadaki algısıyla alevileri ve kurtleri parti dışına itme düşüncesini gördüğüm için Kılıçdaroğlu'nun yanındayım.
Bu adam halkta karşılığı yokken, tüm muhalefet aday olma diye bağırırken gitti aday oldu seçimi zora soktu. Halkın yarısı bu adama öcü gibi bakıyor. Buna rağmen gitti aday oldu belki kaybetmemize neden oldu. Şimdi de sırtımdan bıçakladılar edebiyatı yapıyor. KK iyidir kötüdür mevzusuna girmeden sana şunu söyleyeyim; bu adamın halkta bir karşılığı kalmadı artık. Buna rağmen, başarısız olmasına rağmen istifa etmiyor. Dünyanın en iyi insanı bile olsa şu son hareketlerinden, hala istifa etmemesinden dolayı beş para etmez bir insandır, kaderimizle oynamaktadır.
Ben kendisine oy verdim ve şu an pişmanım. Ha geçmişe gitsek yine aynı durumda olsak yine vermek zorunda kalırdım ama bu kendisini sevdiğimden değil başka çaremiz olmamasından.
Kılıçdaroğlu miadı dolmuş bir siyasetçi, artık sunabileceği hiçbir şey kalmadı. Buna rağmen o koltuğu işgal ediyor. Bak benim ailem de alevi kökenli, ben agnostiğim. KEndisine alevi olmasndan dolayı da bir kinim yok yani. Az biraz düşünen; Türkiye'nin durumuna fokus atabilen biri bu adamın şu an bu ülkeye yaptığı kötülüğü görebiilir.
Son düzenleme: