Yine garip bir şeyler icat ettik kusura bakmasınlar... Şunu bırakalım bu arada.Öyle bir konu açmışsın ki herkes herkesle papaz olacak.
Yine garip bir şeyler icat ettik kusura bakmasınlar... Şunu bırakalım bu arada.Öyle bir konu açmışsın ki herkes herkesle papaz olacak.
Harbiden öyle. Hadi tamam film veya dizilerde sevilenler ve sevilmeyenler yine kişiden kişiye orantılı olur ama müzik zevki çok farklı bir şey.Öyle bir konu açmışsın ki herkes herkesle papaz olacak.
Bu adam vallahi gurme billahi gurme. Türk Müziğinin mafyasını sevecek değiliz.Sezen Aksu.
Ohoooo tek uyuşmadığımız konu Beatles diyecektim ki Lana balonu fırladı...Abov kimler kimler yazilmis. Sezen, Tarkan falan denmis. @ReQuem zaten once Beatles, sonra Lana diyerek fena tetikledi beni. Bir koseye yigilmadan once kendi dusuncelerimi yazip konuyu terk edeyim.
Mor ve Otesi. Yillarca cok severek dinledim ancak Turkiye'deki goruldukleri seviyenin yakinindan bile gecmiyorlar. Dunya Yalan Soyluyor albumunun gitar tonlari les otesi. Maalesef politik duruslarinin da etkisiyle ulkemizde abartiliyorlar.
Vega. Vasat bile degil.
Murder King. Metalcilerin yokluktan abarttigi bir grup.
Yabanci olarak da Arctic Monkeys ve Arcade Fire diyeyim. Hatta bunlarin uzerine Patti Smith diyeyim. Son olarak da Carly Rae Jepsen.
Aga söylesene ya az kaos çıksın sana yüklenelim.Aynı şekilde Beatles. Bir grup daha var ama onu verip burada milleti üstüme çekesim yok.