RPG PAYBACK #13 Puan ve Değerlendirmeleriniz?

PAYBACK #13 Puan ve Değerlendirmeleriniz?

• 5

Oy: 10 90.9%
  • 4

Oy: 1 9.1%
  • 3

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    11
Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Keyifli bir şovdu ya, yeni ekipleri görmek falan keyifliydi. Yine de her şeyden önce haftada 2 şov çıkmasından dolayı 5 veriyorum.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,620
PG Nakit
390
Favori Güreşçi
Mark Henry
Dağın yamaçlarına, yaslan be Halil İbrahim. RPG'ye eskisi kadar vakit ayıramayacak olmanın verdiği üzüntüyle Goldberg'e ve RPG'ye ara vermek zorundaydım. Karakterimin aktif olamadığım için boşa çıkarılmasına gönlüm el vermezdi ve oyuna ara vereceğimi belirttim, bir veda senaryosu bekliyordum ama bu kadar güzelini asla beklemiyordum. Oynadığım süre içinde karakterime verilen emeği ve önemi hep hissettim, bugün de fazlasıyla hissettim. Ekibe her şey için kocaman teşekkürler. Oyuncu dostlara da teşekkürler. Onlara geçmiş olsun diyorum çünkü bundan sonra Goldberg dönecek mi korkusuyla oynamaya devam edecekler.

Puanım da tabiki 5.

keka

🍓
Konular
39
Beğeni sayısı
1,122
PG Nakit
325
RPG Karakteri
Heath Slater
Dağın yamaçlarına, yaslan be Halil İbrahim. RPG'ye eskisi kadar vakit ayıramayacak olmanın verdiği üzüntüyle Goldberg'e ve RPG'ye ara vermek zorundaydım. Karakterimin aktif olamadığım için boşa çıkarılmasına gönlüm el vermezdi ve oyuna ara vereceğimi belirttim, bir veda senaryosu bekliyordum ama bu kadar güzelini asla beklemiyordum. Oynadığım süre içinde karakterime verilen emeği ve önemi hep hissettim, bugün de fazlasıyla hissettim. Ekibe her şey için kocaman teşekkürler. Oyuncu dostlara da teşekkürler. Onlara geçmiş olsun diyorum çünkü bundan sonra Goldberg dönecek mi korkusuyla oynamaya devam edecekler.

Puanım da tabiki 5.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Olum yürek dayanmaz lan. Hiç beklemiyordum böyle bir şey olacağını. Bunu normal şov statüsüne koyamam o yüzden puanım hak ettiği gibi 5.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi