RPG PAYBACK #13 Puan ve Değerlendirmeleriniz?

PAYBACK #13 Puan ve Değerlendirmeleriniz?

• 5

Oy: 10 90.9%
  • 4

Oy: 1 9.1%
  • 3

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    11

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,588
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Dağın yamaçlarına, yaslan be Halil İbrahim. RPG'ye eskisi kadar vakit ayıramayacak olmanın verdiği üzüntüyle Goldberg'e ve RPG'ye ara vermek zorundaydım. Karakterimin aktif olamadığım için boşa çıkarılmasına gönlüm el vermezdi ve oyuna ara vereceğimi belirttim, bir veda senaryosu bekliyordum ama bu kadar güzelini asla beklemiyordum. Oynadığım süre içinde karakterime verilen emeği ve önemi hep hissettim, bugün de fazlasıyla hissettim. Ekibe her şey için kocaman teşekkürler. Oyuncu dostlara da teşekkürler. Onlara geçmiş olsun diyorum çünkü bundan sonra Goldberg dönecek mi korkusuyla oynamaya devam edecekler.

Puanım da tabiki 5.

keka

🍓
Konular
36
Beğeni sayısı
1,004
PG Nakit
325
RPG Karakteri
damian priest
Dağın yamaçlarına, yaslan be Halil İbrahim. RPG'ye eskisi kadar vakit ayıramayacak olmanın verdiği üzüntüyle Goldberg'e ve RPG'ye ara vermek zorundaydım. Karakterimin aktif olamadığım için boşa çıkarılmasına gönlüm el vermezdi ve oyuna ara vereceğimi belirttim, bir veda senaryosu bekliyordum ama bu kadar güzelini asla beklemiyordum. Oynadığım süre içinde karakterime verilen emeği ve önemi hep hissettim, bugün de fazlasıyla hissettim. Ekibe her şey için kocaman teşekkürler. Oyuncu dostlara da teşekkürler. Onlara geçmiş olsun diyorum çünkü bundan sonra Goldberg dönecek mi korkusuyla oynamaya devam edecekler.

Puanım da tabiki 5.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Olum yürek dayanmaz lan. Hiç beklemiyordum böyle bir şey olacağını. Bunu normal şov statüsüne koyamam o yüzden puanım hak ettiği gibi 5.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: