İsrail-Filistin Savaşı Genel Tartışma Konusu

Konular
213
Beğeni sayısı
1,005
PG Nakit
330
ama Hamas'ın masum siviller ve kadınlar üzerine yaptığı saldırı sebebiyle İsrail mağdur konumuna düştü ve üzüldük. Ha ben Filistin'i şu olaylara kadar sevmiyordum ama şu olaylara üzülmemek elde değil.
Çok değil geçmiş 10 yıla bakarak üzülecek bir tarafları olmadığını görebiliriz. İki tarafta insan değil.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Çok değil geçmiş 10 yıla bakarak üzülecek bir tarafları olmadığını görebiliriz. İki tarafta insan değil.

Yani kardeşim müzik festivalinde eğlenen masum insanların suçu neydi peki? Onlar için elbette üzüleceğiz. Elbette acı yarıştırmak olmaz ama zaten İsrail son yaptıkları ile mağduriyetine gölge düşürmüştür.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Biden "Türkiye'nin Suriye'de yaptığı operasyon IŞID ile savaşımızı baltalıyor." diye açıklama yapmıştı. Ondan sonra da Avrupa Birliği Türkiye tarafını iyi seçmeli gibisinden bi açıklama yaptıydı. Savaşın ateşi bize sıçrarsa işimiz kötü.

Muhtemelen sebep bu.

Money Makerz

undefeated
Konular
120
Beğeni sayısı
663
PG Nakit
434
1 1

70 yıldır yaşananlar bunlar... Haa hamas festival vurmuş ama tarafsız kalmalıyız şey yapalım hatta KINAMA AÇIKLAMASI...

Kınamadan fazlasına gerek yok. Türkiye'den ne yapmasını bekliyorsun ki? Zaten Suriye'deki savaşa dahil olduk başımıza milyonlarcası kaldı. Şimdi bir de bunlar mı başımıza gelsin... Ha diyorsan ki asker oraya girsin. Benim tavsiyem devlet açsın gitmek isteyenler için gönüllü bir kayıt sayfası yaptırın kayıt gidin madem.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: