Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ama Hamas'ın masum siviller ve kadınlar üzerine yaptığı saldırı sebebiyle İsrail mağdur konumuna düştü ve üzüldük. Ha ben Filistin'i şu olaylara kadar sevmiyordum ama şu olaylara üzülmemek elde değil.
Yani kardeşim müzik festivalinde eğlenen masum insanların suçu neydi peki? Onlar için elbette üzüleceğiz. Elbette acı yarıştırmak olmaz ama zaten İsrail son yaptıkları ile mağduriyetine gölge düşürmüştür.
Biden "Türkiye'nin Suriye'de yaptığı operasyon IŞID ile savaşımızı baltalıyor." diye açıklama yapmıştı. Ondan sonra da Avrupa Birliği Türkiye tarafını iyi seçmeli gibisinden bi açıklama yaptıydı. Savaşın ateşi bize sıçrarsa işimiz kötü.
Kınamadan fazlasına gerek yok. Türkiye'den ne yapmasını bekliyorsun ki? Zaten Suriye'deki savaşa dahil olduk başımıza milyonlarcası kaldı. Şimdi bir de bunlar mı başımıza gelsin... Ha diyorsan ki asker oraya girsin. Benim tavsiyem devlet açsın gitmek isteyenler için gönüllü bir kayıt sayfası yaptırın kayıt gidin madem.