İsrail-Filistin Savaşı Genel Tartışma Konusu

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Son olaylardan sonra İsrail'in yaptıklarını tasvip etmem mümkün değil. Evet Hamas'ın saldırısı ile İsrail'e destek oldum. Filistin'i ise bir takım politik sebeplerden ötürü sevmiyordum. Ancak masum sivillere yönelik saldırılar kabul edilemez. Yemek, su gibi insani ihtiyaçların kesilmesi en hafif tabirle insanlık suçudur. Batı medyası ise yine kepazeliğini göstermiştir. Yazık çok yazık. Hamas ise geçen haftaki saldırısı ile halkına ihanet etmiştir. Çünkü bunların yaşanacağı çok belliydi. Ülkemizdeki cihatçılar Fatih Altaylı'yı bunları söylediği için linçlediler. Gelinen noktada adam haklı çıktı ki haklı olmak için duayen gazeteci falan olmaya da gerek yok.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Sivil saldırısını ilk yapan Hamas olmuştu. Siyasal İslam eline fırsat verilince en laik en seküler orta dogu ülkesi olarak anılan Türkiye'de bile neler yapıyor görüyoruz. Hizbullah'ın, Hamas'ın yaptığı saldırılara kendine İslamcıyım/Cihatçıyım diyen kişiler dışında destek veren herkes dediğim gibi AKP rejiminin algilarina yenik düşmüştür. İsrail'in orta dogu gibi bir yerde verdiği bu mücadeleyi desteklemek gayet olağandır.

Money Makerz

undefeated
Konular
120
Beğeni sayısı
667
PG Nakit
434
1 1
İsrail'in yaptığı şey evet kötü ama bombalayacakları yeri bile önceden haber verip çıkın gidin diye söylüyorlar. Sadece soruyorum İsrail'in elinde tuttuğu güç tam şu an Hamas'ın eline geçse sizce İsrail'e ve İsrail halkına neler yaparlar...

Sadece bir soru..

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,671
PG Nakit
370
Bu rezillikte taraf seçmeye çalışan Türkler adına sadece utanıyorum. Sırf Arap düşmanlığından İsrail'in şuan ve 60 yıldır yaptıklarını legalize etmeye çalışan Türklere de din kardeşliği altında HAMAS'ın sivile yaptığı kalleş saldırıları ve Filistin'in Türkiye'ye karşı siyasi duruşuna rağmen Filistin destekleyen Türklere de acıyorum. Diğer konuda dediğim gibi beni tek üzen iki taraftan da ölen sivil halk.

Son düzenleme:

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
358
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Mayıs seçimlerinden sonra seküler muhalefetin ikinci büyük çuvallamasını da yaşamış olduk İsrail - Hamas savaşıyla birlikte. Sırf İslam ve Arap düşmanlığından dolayı seküler muhalefet tarafından koşulsuz şartsız desteklenen İsrail son 20 yılın en büyük soykırımına imza atmakta şu an.

Neden bizim ülkemizde TARAFSIZ kalmak diye bir şey yok anlamak güç. Taraf olmayan bertaraf olur anlayışıyla daha çok soykırım desteklersiniz beyler benden söylemesi.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,587
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
8 milyar insanın gözleri önünde insanlık suçları gayet normalmişçesine işleniyor, soykırım yapılıyor ve kimsenin sesi çıkmıyor. Utanç verici.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: