İsrail-Filistin Savaşı Genel Tartışma Konusu

çorbacıda matiz buhranlar

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
24
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Shawn Michaels

Ya Oğuzhan daha geçen "hocam toprak sattılar dimi hocam biz filistinliler kadar barbar değiliz dimi hocam" muhabbeti yapıyodun nası bi herifsin sen ya? Candaş Tolga ve bu herif AKP yalayıcılarından bile daha büyük problem Türkiye medyası adına.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
388
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
bize de sallayacaklar her halde.
Biden "Türkiye'nin Suriye'de yaptığı operasyon IŞID ile savaşımızı baltalıyor." diye açıklama yapmıştı. Ondan sonra da Avrupa Birliği Türkiye tarafını iyi seçmeli gibisinden bi açıklama yaptıydı. Savaşın ateşi bize sıçrarsa işimiz kötü.

Money Makerz

undefeated
Konular
120
Beğeni sayısı
663
PG Nakit
434
1 1
Oha hastaneyi bombalamışlar.

Şunun 10’da 1’ini yapan Rusya’nın içinden geçti tüm dünya yaptırımlarla şu an İsrail’i haklı göstermeye çalışıyorlar. LOL

Bu savaşta evet daha önce İsrail’i destekliyordum ama artık bir tarafım yok maalesef. İsrail pis oynuyor bu savaş suçudur bence de.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Lafı eğip bükmeye hiç gerek yok. İsrail, insanlığa karşı suç işlemiştir. Bunun adı cinayettir, katliamdır. Lanetliyorum! Bugüne kadar İsrail savundum ama bu durum artık savunulacak raddeyi aştı.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
602
Beğeni sayısı
1,207
PG Nakit
1,855
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
İsrail harbi çirkefleşti artık. Yorum yapmak istemiyodum bu savaş hakkında ama bu son olanlar İsrail'in ne kadar zalim ve iğrenç olduğunu gösterdi. Kahrolsun siyonist İsrail.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Mayıs seçimlerinden sonra seküler muhalefetin ikinci büyük çuvallamasını da yaşamış olduk İsrail - Hamas savaşıyla birlikte. Sırf İslam ve Arap düşmanlığından dolayı seküler muhalefet tarafından koşulsuz şartsız desteklenen İsrail son 20 yılın en büyük soykırımına imza atmakta şu an.

Neden bizim ülkemizde TARAFSIZ kalmak diye bir şey yok anlamak güç. Taraf olmayan bertaraf olur anlayışıyla daha çok soykırım desteklersiniz beyler benden söylemesi.

Tarafsız kalmak en doğrusuydu doğru ama Hamas'ın masum siviller ve kadınlar üzerine yaptığı saldırı sebebiyle İsrail mağdur konumuna düştü ve üzüldük. Ha ben Filistin'i şu olaylara kadar sevmiyordum ama şu olaylara üzülmemek elde değil.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: