- Konular
- 50
- Beğeni sayısı
- 725
- PG Nakit
- 250
Olabilir evet ama Erlik'i çevresi aşağıya çekiyor. Jahrein falan. Yoksa gerçekten olayları derinlemesine araştıran, genel kültürü yüksek birisi. Nihat Doğan ve Yılmaz Güney hususunda örneğin tek yanlışı yok. Film kültürü (Hollywood bazında) yüksektir. Flistin mevzusunda da TR'nin arabulucu rolü üstlenmesi gerektiğini savunuyor.
Yalan olmasın Erlik'in Erdal Eren videosu dışında hiçbir videosunu izlemedim, güncel konulara yorumlarına kulak veriyorum daha çok. Gündem konularında da çevresinin konuya hakimiyeti kısıtlı olduğu için öne çıkıyor ama onun da konuya hakimiyeti tartışılır. Kıyas yapacağımız insanlar sadece enes tarzı süslü yorumun dik alası adamlarsa, Erlik kabul edilebilir seviyede iyidir evet. Left-lib tayfayı yaktığı için sempatim var ama senin benim getirdiğim yorumdan fazlasını da duyabileceğin bir bilgi birikim yok. Yatacı tayfayı inatla görmezden gelişi benim için hala bir soru işaretidir mesela. Sağcıyım diye anlattığı sağcılık Anap sağcılığı sanırım.
Erlik'in niye sevildiğini anlıyorum bu arada. Algıcı olduğundan ziyade bilgi birikim zayıf-iyi araştırmacı diyebilirim. Ben zaten çevrem gereği araştırdığı çoğu konu hakkında yanlı yansız bir bilgi-fikir sahibi olduğum için yorum kısmındayım işin. Türkiye'nin bölgesel güç olarak arabulucu olması gerekliliği yorumunu tüm olay Filistinlilerin başının altından çıkıyor gibi anlatınca da pek kıymeti kalmıyor. İran-Azerbaycan-İsrail ilişkisi hakkında bir ARAŞTIRMA yapsa izlerim mesela. Yorumlarına güvenmiyorum.
Son düzenleme: