Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İsrail-Filistin Savaşı Genel Tartışma Konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Styles Clash" data-source="post: 102836" data-attributes="member: 102"><p>Erlik'in bu hususta Filistin aleyhinde net bir söylemi olmadı daha çok itidal konusuna değindi. Filistin'e Jahrein yüklendi ki zaten o da mimlenmiş birisi. </p><p></p><p>Erlik'in kusurlarımı var mı evet ama bu adamın yaptığı işe saygı duyuyorum. Bu adam direkt gündem belirliyor. Space'e giriyor ilgi görüyor örneğin. Yılmaz Güney bu zamana kadar kahraman olarak anılırdı onun ne olduğunu belgeleriyle gösterdi. Bugün İlyas Salman bile Yılmaz Güney'i savunamıyor. Veya Türk ekranlarına kene gibi yapışmış Nihat Doğan'ı rezil etti onun kariyerini bitirdi.</p><p></p><p>Ve bu adamdan önce 2018 - 2020/1 arası meydan ağırlıklı olarak HDP, sol ve fetö hesaplarına aitti. Teyit.org'dan tut bütün HDP-PKK iş birlikçilerini ifşaladı. Jahrein'e falan da çok eleştiride bulunuyorum ama şu adamlar olmasa meydan ağırlıklı olarak fetö-pkkya kalacak. Onlardan ziyade vatan sevgisinden şüphe duymadığım ya da en azından o safta duran kişileri tercih ederim.</p><p></p><p></p><p></p><p>Demeyeyim demeyeyim diyorum ama iyi ki seçimi bunlar kazanmadı. Bu adam cb yardımcısı olsa vallahi askeri gönderirdi. Gönderemese bile bu tutumu yüzünden cb yardımcıları arasında mevzu çıkardı bu da sıkıntı. İnsanların 7 tane cb yardımcısı mı olur kaygısı boşuna değilmiş işte.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Styles Clash, post: 102836, member: 102"] Erlik'in bu hususta Filistin aleyhinde net bir söylemi olmadı daha çok itidal konusuna değindi. Filistin'e Jahrein yüklendi ki zaten o da mimlenmiş birisi. Erlik'in kusurlarımı var mı evet ama bu adamın yaptığı işe saygı duyuyorum. Bu adam direkt gündem belirliyor. Space'e giriyor ilgi görüyor örneğin. Yılmaz Güney bu zamana kadar kahraman olarak anılırdı onun ne olduğunu belgeleriyle gösterdi. Bugün İlyas Salman bile Yılmaz Güney'i savunamıyor. Veya Türk ekranlarına kene gibi yapışmış Nihat Doğan'ı rezil etti onun kariyerini bitirdi. Ve bu adamdan önce 2018 - 2020/1 arası meydan ağırlıklı olarak HDP, sol ve fetö hesaplarına aitti. Teyit.org'dan tut bütün HDP-PKK iş birlikçilerini ifşaladı. Jahrein'e falan da çok eleştiride bulunuyorum ama şu adamlar olmasa meydan ağırlıklı olarak fetö-pkkya kalacak. Onlardan ziyade vatan sevgisinden şüphe duymadığım ya da en azından o safta duran kişileri tercih ederim. Demeyeyim demeyeyim diyorum ama iyi ki seçimi bunlar kazanmadı. Bu adam cb yardımcısı olsa vallahi askeri gönderirdi. Gönderemese bile bu tutumu yüzünden cb yardımcıları arasında mevzu çıkardı bu da sıkıntı. İnsanların 7 tane cb yardımcısı mı olur kaygısı boşuna değilmiş işte. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İsrail-Filistin Savaşı Genel Tartışma Konusu
Menü
Giriş yap
Kayıt ol