Twitter'da Filistin taraftarlığı yapan Arapçılara artık söyleyecek bir şey yok. Nasıl bir köpek oldukları ortada ama bizim kendine seküler diyenlerin, özellikle de Türk milliyetçisiyim diyenlerin İsrail taraftarlığı yaptığını görünce midem bulanıyor. En tanınanlar arasında, özellikle Jahrein, kaç gündür ölümüne İsrail savunuculuğu yapıyor. Seçim dönemi boyunca tüm millete balık hafızalı aptal sürüsü diye hakaret eden birinin bu şekillere girmesi akıl alır gibi değil. Geçmişte bize yapmış oldukları olayları hatırlamasını geçtim, bunu bir kenara bırakıyorum. Bunlar sadece bizim milletimizin açısından bakılabilecek bir mevzu. Elbette konuyu kendi ülkemizin çıkarlarına, gelecek senaryolara göre değerlendirmek gerek, bunun da bir vakti var ama olayı şimdilik İsrail ve Filistin arasında değerlendirecek olursak ve bu değerlendirmeyi iki taraf açısından objektif bakarak tüm milletler adına bir değerlendirme yapmak lazım. İsrail devletinin yukarıda da denildiği gibi BM tarafından tasdik edilmiş bir sürü vakası var. En az Hamas kadar suçlular. Bizim seküler Türkler, Filistinlilere yapılan saldırılar için "ohhh iyi oluyor" tarzı triplere giriyor. Sanırım bu saldırıları savunmalarının tek sebebi "beyaz Orta Doğulu" İsrail devletinin, "kavruk Orta Doğulu" Filistin halkına yapılmış olması. İsrail'in yaptığı hareketlerin savunulması için başka bir neden göremiyorum.