RPG PAYBACK #9 Puan ve Değerlendirmeleriniz

Şova kaç puan veriyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    12

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
bu gece biraz sıkıntı biraz uzundu yarın daha düzgün okur bi yorum paslarız ama göz ucuyla benim çarın olduğu segmente baktım mayhemi tek başına neredeyse kurtaracak adam IC'ye oynamamalı eğer IC dönecekse.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,661
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
bu gece biraz sıkıntı biraz uzundu yarın daha düzgün okur bi yorum paslarız ama göz ucuyla benim çarın olduğu segmente baktım mayhemi tek başına neredeyse kurtaracak adam IC'ye oynamamalı eğer IC dönecekse.
Bursaspor'a oynamalı.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Öncelikle gene kendimce gördüğüm bir kötü yandan başlamak istiyorum. Çerez niteliğinde maçlar PPV sonrasındaki haftalık şova özellikle de o brandın aldığı tarihi bir zaferden sonra gerçekleşen haftalık şova uymamış. Yeni karakterleri kullanma amacını anlıyorum ama bence başka türlü de yapılabilir bu mesela benim Stardust gibi kısa kısa debut segmentleri daha hoş olur. diğer kişilerde şovun biraz hafif kaldığını söylediği için yaptım yorumu. Chatteki 2 3 arkadaşımız umarım chatte bana karşı saçma sapan imalarda bulunmaz diyerek elestirimi yaptıktan sonra iyi yanlarına, şovun geneline geçiyorum.

Riddle ve Humberto ikilisi güzel anlar çıkartıyor ama bence Steve ve Wyatt kemerleri alacak gibi duruyor. Riddle'lar biraz asılırsa kemeri koruyabilir tabii ama feud güzel gidiyor şu anlık. Steve'nin kazanması karaktere solo career acisindan yaradı, momentumla başlamış oldu. Venis bence "IC kemeri benimdi ulan, geri verin" deyip bir atak yapar kemeri geri dönerse ki dönecek gibi herhalde. Zayn yerine JoMo geldi sanırım o üçgene. JoMo kemeri alırsa Venis ile yolu ayırabilir ve bu yüksek bir ihtimal, geçen sovda buna değinen bir arkadaş daha olmuştu, kafama yattı o düşünce. Dominik ile güzel feud çıkarırdım ama adam karakteri bıraktı yapacak birşey yok. 1 aylık bir temelle basliyordu birde feud. Ama yıldız tozu kafa atacağı bir adam bulur illa. ME'de Ospreay iyi konuştu ama Oldberg gene çirkefliğw başvurdu, yeni gelecek olan GM haftaya Oldberg şampiyon gibi takılırken onu engellemek için ortaya çıkar gibi de geliyor ek olarak. Onu bekliyorum. Biraz parça pinçik bir değerlendirme yazısı oldu ama hatırladığım ve sovu oluşturan ana olaylardan bahsettiğimi düşünüyorum. O 1 puanı da yukarıda dediğim mevzudan gitti ama S sonrası PAYBACK olmasa 5 cikabilirdi benden. O sıfat ağırlastiriyor değerlendirmeyi de.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,927
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Güzel şov ama benim şovlarla alakalı en büyük sorunum diyeyim artık segmentlerin, promoların ve maçların uzun olmasına yönelik. Özellikle promolar çok uzun. Bence işin promo kısmını oyuncu kendisi yazmalı diye düşünüyorum. Ben hem yazarlar hem de oyuncular açısından biraz daha sadeleşme taraftarıyım.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: