Exclusive'den başlarsak, ben bu kararı beğendim. Cornette hem savaşı başlatan hem de bitiren adam oldu, ki oyuncuların çoğu da sevmiyordu bu karakteri bence. Geri plana atılmasını iyi buldum, yeni gelecek genel menajeri sabırsızlıkla bekliyorum. R-Truth sağlam girmiş, şovu açması gereken kişiydi şüphesiz. Çağrısının yanıtsız kalması üzdü ama muhtemelen bu onu daha da öfkelendirecektir, ekipten biraz daha sıyrılıp solo ilerleyebilirse karakterin önü biraz daha açılacaktır diye düşünüyorum. Humberto'nun sakalların kesiliş ve Riddle'in sarılış... Harbi duygulandırdı ikili, kısa ama çok güzel bir segment olmuş. İkili arasındaki bağların yavaş yavaş güçlendiğini görmek sevindirici. Yahu bu Tsuji'nin hali ne olacak kardeşim be, küllerinden doğmasını bekliyoruz... Bobby'i tebrik ederiz, güzel bir maçta sağlam bir giriş yapmış. Nedense karakterin yolunun MVP tayfayla kesişmesini istiyorum gerçek hayattaki gibi, enteresan şeyler izletebilir. Velveteen'in segment baya iyi olmuş, sonunda kafasının içindeki sesin Daniels'in olduğunu öğrenmesi ve onu aslında ters ayakta yakalamasını beğendim. Bu saatten sonra üstünlüğü yavaş yavaş Velveteen'in almasını bekliyorum, akıl oyunlarına karşılık akıl oyunları şeklinde yani. Bu feudun önü açık, yazan arkadaşta çok iyi yazmış segmenti, neler getireceğini merak ediyorum bu rekabetin. Bu maçın da temiz bitmeyeceği belliydi, Bray Wyatt'ın hamlesini Humberto iyi engellemiş. Wyatt Family'in akıbetini merak ediyorum en az bir kişi daha katılacak gibi duruyor ekibe, bu feuddaki dengeleri değiştirebilir. Humberto'nun da yolunun yavaş yavaş bize doğru kaymasını bekliyorum ama nasıl olacak göreceğiz, takımlar kemerinin etrafında güzel şeyler izleyeceğiz gibi duruyor en azından şimdilik. Adam Cole'un segmentte adamın kim olduğunu çözmeye 1 saat düşündük a... McGuinness to Desmond Wolfe olmuş galiba. Epey ilgi çekici bir karar, bekliyoruz bu feudu da sabırsızlıkla iyi işler çıkacaktır. McGuinness'i daha çok seviyordum ben gerçi ama yapacak bir şey yok.. Val Venis... ah be ağabey... Sanki ICC geri dönecek gibi duruyor bu ikili etrafında ama bence geri dönme durumu olursa John Morrison bu hypeyla birlikte diğer ikiliden bir adım daha önde. Wes Lee'in de biraz daha karakter gelişimi gerçekletşirmesi gerek gibi geliyor bana. Karakter çok sığ kaldı. Onun dışında dediğim gibi ICC geri döner ve bu üçlüden Johnny Mayhem çeker alır kemeri diyoruz zaten yavaştan da ayrılma yoluna girilmiş gibi. Main eventte ise Ospreay'in kemerleri bu şekilde almışken hele daha sağlam konuşmasını beklerdim. Orta yolcu davranmış biraz, aldığı karar da cüretkar olmuş baya ama sonuçta olacağı iş buydu gibi sonuçta roster hala çok kalabalık tek ana kemer de az gibi duruyor. Çölden kurtulup ağırlığımızı koymuşuz sonunda, şu karaktere bir sakal ekleyeceğim üşenmezsem feci iyi gidiyor çünkü. Onun dışında da sonunda promo kesebileceğim için heyecanlıyım, ayarlayacağız bir şeyler. Şov sonu Exclusive'inde Truth ile Goldberg karşı karşıya gelmiş. Bence bu ikili de eğer güzel işlenirse iyi şeyler çıkabilir gibi çünkü Truth dandik paketten galibiyeti çıkarırken Goldberg yine spot ışıklarını çalan adam oldu. Aralarındaki rekabet güzel olacak. Şovun puanına gelecek olursak da ben 4/5 veriyorum epik bir Survivor Series'ten sonra daha durgun bir şov gibi geldi bana. Diğer şovlarda görüşmek üzere, yazan, uğraşan herkesin eline sağlık.