RPG Survivor Series 2023


PGW: Son Eklenen Parta Git

Netuno

Lightswitch
Katılım
2 Tem 2023
Konular
211
Mesajlar
10,010
Beğeni sayısı
1,774
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
wcw-mayhem-playstation-review.jpg
Ospreay sağlam koyunca saf değiştirmiş
 

Chairman

Emekli Üye
Katılım
2 Tem 2023
Konular
74
Mesajlar
287
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
0
Kameralar ringe dönüyor! Bir süre seyircileri ve arenayı gösteriyor. O sırada spiker masasına dönüyoruz.

Kevin Kelly: Bayanlar ve baylar sırada neyin olduğunu biliyor olmalısınız!

Scott Steiner: Sırada size koyacağımız maç yok mu?

Kevin Kelly: A-

O sırada müzik sesi duyuluyor!


London Bridge! Girişte Nigel McGuinness gözüküyor fakat bu sefer bir farklılık var!

fdgferert.png


Nigel belki de bu şirkete geldiğinden beri ilk defa üstünde takım elbisesi olmadan güreş kıyafetleriyle girişte gözüküyor! Ayrıca saçında da değişiklik var! Nigel seyircilerden destek almayı başarıyor. Bir süre seyircileri süzdükten sonra hızlı adımlarla ringe doğru ilerlemeye başlıyor. İpleri geçiyor ve ringe giriyor. Köşeye çıkıp etrafı son bir kez süzdükten sonra köşesine geçip takım arkadaşlarını beklemeye başlıyor.


So, you think you're untouchable?

dfvbdfgdfg.png


WORD LIFE! Doktor girişte gözüküyor! John Cena klasik giriş hareketlerini yapıyor ardından ciddi bir ifadeyle ve hızlı adımlarla ringe ilerlemeye başlıyor. Çelik basamakların önünde duruyor bir süre ve ringe bakıyor. Ardından basamaklardan geçip ringe giriyor. Takım arkadaşı Nigel ile bakışıyor ve el sıkışıyor. Ardından hızlıca dönüyor ve seyircilere doğru klasik tauntunu atıyor.


nbgfjnfgh.png


OMG duyuluyor! John Morrison girişte gözüküyor fakat her zamanki halinin aksine bu sefer kendisini oldukça ciddi görüyoruz. Kendisine olumlu tepkilerin daha yoğun düzeyde olduğu karışık tepkiler geliyor. Herhangi bir dans veya şov yapmadan oldukça dikkatini vermiş bir ifadeyle ringe doğru ilerliyor. Çelik basamaklardan geçiyor ve takım arkadaşlarına kafa selamı verdikten sonra o da köşesine geçiyor.



Ghost Town Triumph! Adam Page sakin bir ifadeye girişte gözüküyor.

vbnnbcb.png


Scott Steiner: Ekranları başındaki izleyicilerimiz! Az önce ekranda gördüğünüz nameplate sayesinde MAYHEM'in nasıl adamlara emanet olduğunu görmüş ve daha savaş başlamadan hangi tarafı desteklemeniz gerektiğini anlamışsınızdır diye düşünüyorum.

nbvnfghfh.png


Page etrafı süzüyor o esnada arkasından pyrolar patlıyor. Hızlı adımlarla ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Ringe çıkıyor ve iplerin önünde durup taunt atıyor. Ardından iplerden geçiyor ve ringe giriyor. Köşeye çıkıp önce takım arkadaşlarını ardından seyircileri süzdükten sonra o da yerine geçiyor.


cvbcvbcvt.png


NO MORE WORDS! MAYHEM ekibinin son ismi Jeff Hardy oldukça enerjik bir şekilde girişte gözüküyor. Klasik tauntunu yapıyor ardından koşar adımlarla ringe doğru ilerliyor. Çelik basamakların önünde duruyor ve iplerin üstünden zıplayarak ringe giriyor. Önce takım arkadaşlarına özellikle de Adam Page'e bakıyor ardından ise köşeye çıkıyor ve bir süre köşede seyircileri süzdükten sonra yerine geçiyor. Müzik kesiliyor ve ringdeki beş MAYHEM üyesi rakiplerinden gelecek ilk üyeyi beklemeye başlıyorlar.


cvfgjghjkght.png


All About THA! Adam Cole girişte gözüküyor!

Kevin Kelly: Son haftaların en çok konuşulan adamı. Bakalım beklentiyi karşılayacak mı yoksa tamamen fos mu?

bnbnmhjmh.png


Cole'a seyircilerden olumlu tepkiler geliyor. Önce bir süre seyircileri süzdükten sonra ringde bulunan MAYHEM beşlisinden gözünü ayırmadan ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Fakat ringin önünde duruyor ve ringe girmeden orada bekliyor. Beşlinin önünde duruyor ve seyirci reaksiyonu ile birlikte ellerini havaya kaldırıyor! Seyirciler her zaman olduğu gibi "ADAM COLE BAY BAY" diye haykırırken o sırada müzik kesiliyor ve yeni bir müzik duyuluyor.


vcdfgdfgdt.png


SUCIO! Bu sefer seyircilerden olumsuz tepkiler gelmeye başlıyor. Dominik Mysterio girişte gözüküyor fakat seyirci reaksiyonunu umursamadan ilerlemeye başlıyor.

Scott Steiner: Bu çocukta kendi gençliğimi görüyorum.

Dominik, Cole'un yanına geçiyor ve önce onun suratına bakıyor bir süre boyunca. Cole ona doğru dönünce Dominik küçümseyici bir ifade ona sırıtıyor ardından yüzünü ringe dönüyor ve ringdekilere bakıyor.



quiet on the set, can we please have quiet on the set

ghtrytryrt.png


I WALK ALONE! Hollywood yıldızı burada! Batista girişte gözüküyor ve elini alnına koyarak seyircileri süzüyor önce ardından birkaç adım ilerliyor ve duruyor. Pyrolar patlıyor ve Batista tauntunu atıyor. Arena tüm pyro sesleri ile yıkılıyor resmen! Batista yavaş adımarla Dominik ve Cole ikilisinin yanına geçiyor. O sırada bir piyano sesi duyuluyor.


fghedeftgertr.png


Piyanodan çıkan birkaç notanın duyulmasıyla Innocente ekibinin giriş müziğinin arenada yankılandığını anlıyoruz. Girişte R-Truth gözüküyor fakat yanında hiçbir Innocente üyesi yok. Truth ciddi bir ifadeyle etrafını süzüyor ardından yaylana yaylana ağır adımlarla PAYBACK ekibinin yanına yani ringin önüne doğru ilerliyor. Diğerlerinin yanında geçtikten sonra hiçbir takım arkadaşının suratına bakmadan sadece ringe odaklanıyor.



LA DESPEDIDA! PAYBACK takımının son ismi ve bugün ikinci maçına çıkacak olan Humberto Garza'nın giriş müziği duyuluyor!

kljkjlyuuyyu.png


Fakat girişte herhangi bir hareketlilik yok. PAYBACK dörtlüsü arkalarını dönüyorlar ve girişe doğru bakıyorlar. Şarkı bir süre daha yankılanmaya devam ediyor fakat hala herhangi bir hareket olmayınca şarkı da kesiliyor. PAYBACK takımı içinde ufak tartışmalar dönmeye başlıyor. MAYHEM ekibi ise tepkisiz bir şekilde olanları izliyor. O sırada spiker masasına doğru gidiyoruz.

Scott Steiner: Nerdesin a*ına koyduğumun çocuğu anamızı s*kecekler burada!

hrtyeterte.png


Steiner oldukça keyfi kaçık bir şekilde spiker masasına vuruyor o sırada Kevin Kelly ona doğru dönüyor.

Kevin Kelly: Scott bu bilgi seni mutlu etmeyecek fakat az önce arka alandan aldığım bilgiye göre Humberto Garza kuzeni Angel Garza'nın uzun bir süre sonra ortaya çıkmasının ardından aceleyle ve oldukça öfkeli bir şekilde arenayı terk etmiş.

Scott Steiner: Bunlar sülalecek o*ospu çocuğu!

Kevin Kelly: Yani bu demek oluyor ki PAYBACK ekibi maça eksik baş-


fdgfdhfghgert.png


HAYIR EKSİK BAŞLAMAYACAK! ÇÜNKÜ GOLDBERG BURADA! GOLDBERG EVİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR! INVASION TÜM ARENADA YANKILANIRKEN GOLDBERG GİRİŞTE GÖZÜKÜYOR! Goldberg çıktığı ve kemerini kaybettiği ağır maçın ardından PAYBACK takımındaki eksiği kapatmak için girişte duruyor! Suratında öfkeli bir ifade var!

Scott Steiner: TARİHİN EN İYİSİ BURADA!

nhkyukuyk.png


Goldberg hafif sendeler gibi oluyor fakat bacağını birkaç kere sallıyor ve oldukça ciddi bir ifadeyle PAYBACK takımının yanına doğru ilerliyor. Goldberg dörtlünün tam ortasına doğru geliyor. Sırayla dört isme de bakıyor. En son Cole ile bakışıyor. İkili bir süre boyunca bakışıyorlar fakat Cole en sonunda bu bakışmanın onlara bir şey kazandırmayacağını anlayıp hafifçe gülümsüyor ve kafasını çevirip ringi gösteriyor. Goldberg yüzündeki ciddi ifadeyi gram bozmadan kafasını ringe doğru döndürüyor ve bir anda ringe doğru ilerlemeye başlıyor! PAYBACK'in diğer isimleri de onu takip ediyor! PAYBACK takımı ipleri geçiyor ve ringe giriyorlar. İki takım gözlerini ayırmadan birbirlerini süzüyorlar. O sırada hakem ringe giriyor ve iki takımın arasına girerek maç öncesi gerginliği yatıştırmaya çalışıyor. Takımlar köşelerine dağılıyor ve maça başlayacak tarafları seçmek için tartışıyorlar. O sırada hakem son hazırlıkları yapıyor ve zili çaldırıyor!

PGW War
Team MAYHEM vs. Team PAYBACK


Zil sesini duyuyoruz ve PGW tarihinin şu ana kadarki en kritik maçı resmen başlıyor! PAYBACK ve MAYHEM karşı karşıya! Bu gecenin sonunda PGW şirketi tek bir brand ile yoluna devam edecek! Bu tarihi maça Goldberg ve John Cena ikilisi başlıyor. İkili bir süre birbiri etrafında dönüyor. Cena adım atar gibi oluyor fakat Goldberg refleks olarak hemen geri çekiliyor. Cena bunu görünce sırıtıyor ve "you can't see me" tauntu atıyor.

hjbnghjhf.png


FAKAT SPEAR! SPEAR GELİYOR! GOLDBERG UÇUYOR RESMEN! ARENA ŞOK İÇİNDE! GOLDBERG RAKİBİNİ YIKIYOR VE TUŞA GİDİYOR! 1..........2..........

nbmgjgj.png


3!

Elenen: John Cena Eleyen: Goldberg

jsljkkhjkljlsk.png


Scott Steiner: Bu adam bir makine!

CENA ELENİYOR! MAYHEM TARAFI ŞOK İÇİNDE! Fakat sadece Mayhem tarafı değil tüm arena şok içinde! Mayhem daha maçın başından eleme ile eksiliyor ve maçın kalan kısmına dört kişi devam edecekler! Arenayı resmen buz kesiyor! Goldberg hemen ayağa kalkıyor ve köşesine geçerek öfkeli bir şekilde MAYHEM takımına doğru bakmaya başlıyor. Karşısına çıkacak yeni ismin gelmesini bekliyor. MAYHEM tarafı tedirgin bir şekilde olayın şokunu atlatmaya çalışıyorlar.

gjhfygrtyr.png


Fakat o sırada takımdan kimse adım atmadan Nigel ringe adım atıyor ve Goldberg'ün karşısına dikiliyor! Goldberg birkaç adım atıyor ve Nigel ile dip dibe geliyor. İkili bir süre bakıştıktan sonra Nigel bir anda bir yumruk savuruyor! Goldberg de ona karşılık veriyor! İkili bir süre yumruklaştıktan sonra Nigel üstünlüğü sağlıyor ve rakibini iplere doğru gönderiyor fakat Goldberg iplere tutunuyor. O sırada Nigel rakibine doğru koşuyor FAKAT SPEAR!

Hayır değil! Hocam o kadar değil! Nigel son anda sıyrılıyor ve Goldberg boşluğa doğru uçuyor. O sırada hemen arkasını dönüyor fakat Running Big Boot! Goldberg yıkılıyor! Nigel ayağa kalkıyor ve hemen Goldberg'ü ringin kenarına doğru gönderiyor. Ardından birkaç adım geriliyor ve running knee ile üstüne atlamak istiyor fakat Goldberg sıyrılıyor ve Nigel köşeye çarpıyor. O sırada Goldberg köşeye sıkıştırmak için clothesline ile arkasından geliyor fakat bu sefer Nigel sıyrılıyor. Goldberg son anda çarpmaktan kurtuluyor ve arkasını dönüyor fakat Nigel bir chop geçiriyor. Tam göğsüne! Goldberg acı göğsünü tutuyor. Nigel bir tane geçirecekken Goldberg son anda elini tutuyor ve bir headbutt geçiriyor! Nigel acı içinde burnunu tutup gerilerken Goldberg, Dominik'e tag veriyor. Dominik ringe giriyor ve burunu tutan Nigel'a clothesline! Dominik maça girdiği gibi hemen tuşa gidiyor! 1.............2.............

Fakat Nigel atıyor. Dominik sinirleniyor ve bir kez daha tuş deniyor 1..... Nigel yine atıyor. Dominik ayağa kalkıyor ve Nigel'ı saçından tutarak kaldırmaya çalışıyor. O sırada Nigel bir dirsek geçiriyor. Dominik biraz geriliyor ve karnını tutuyor. Nigel bir aparkat deniyor fakat Dominik çekiliyor ve bir anda arkasına geçip boynunu kilit pozisyonuna alıyor. Nigel karşılık vermeye çalışıyor fakat Dominik daha da fazla sıkıyor. Nigel kurtulmaya çalışarak iplere kadar sürüklüyor rakibini ardından iplere gelince iplerden yardım alarak kilitten kurtuluyor. Bunun etkisiyle ikili iplerden sekiyorlar. Nigel diğer ipe kadar gidiyor ve oradan da sekiyor ardından karşısına çıkan Dominik'e LARIA- HAYIR! Dominik sıyrılıyor ve roll up'a alıyor! 1..........2........

fnfrtnrthr.png


Nigel yine atıyor! Dominik beklemeden hemen kalkıyor ve yerdeki Nigel'a birkaç tekme atıyor ardından yerde hareketsiz olduğundan emin olduktan sonra ringin kenarına doğru çıkmaya başlıyor. Köşeye tırmanıyor ve önce yerdeki Nigel'a ardından kenardaki tüm MAYHEM takımı üyelerine bakıyor. En sonunda sırıtarak taunt atıyor ve FROG SPLASH!

dom.png


Fakat Nigel çekiliyor! Dominik yine de yere yapışmıyor ve son anda fark edip elleri üstüne düşüyor. Acı içinde ellerini tutarak kalkıyor fakat arkasını döndüğü gibi Nigel'dan suratına bir tokat geliyor! Nigel art arda tokatlar ve yumruklar geçiriyor. Ardından arkasındaki ring iplerine bakıyor, kendisini ipe doğru bırakarak ipten sekiyor ve JAWBREAKER LARIAT! Nigel hemen tuşa gidiyor! 1..........2..........3!

Elenen: Dominik Mysterio Eleyen: Nigel McGuinness

domi.jpg


Dominik bir anlık hatası yüzünden eleniyor! İki takım için durum eşit! Nigel karnını tutarak kalkıyor ve takımının köşesine doğru geçiyor. Dominik o sırada kendini ringin dışına bırakıyor ardından sinirli ve şaşkın bir ifadeyle ringi terk ediyor. Kameralar PAYBACK takımını gösteriyor. Bir süre bakışıyorlar ardından Batista ringe giriyor! Nigel hemen adım atıyor ve ona doğru koşuyor fakat Batista onu hemen yakalıyor ve spinebuster! Batista çevik bir hareketle ayağa kalkıyor ve seyircilere doğru kükrüyor! Ardından arkasını dönüyor ve ayağa kalkan Nigel'a Spear! Nigel yerde kıvranıyor. Batista tuşa gidiyor. 1... 2...

Nigel kurtulmayı başarıyor. Batista etkilenmemiş bir şekilde kafasını sallıyor. Nigel'ı tutup yerden kaldırıyor ama Nigel'dan bir anda Headbutt! Batista neye uğradığını şaşırıyor. Nigel köşesine doğru koşuyor ve tag vermek için atlıyor. Tag! Tag alan isim Hangman Adam Page! Page ringe girmeden iplerden kendini çekiyor ve BUCKSHOT LARIAT! Ama Batista son anda eğiliyor. Page sarsılıyor ama ayakta kalmayı başarıyor. Arkasını döndüğünde Batista'dan yeniden Spear! Big Boot ile anlık bir cevap veriyor Hangman! Batista sersemliyor. Hangman'den bir de Superkick. Batista ters dönüyor darbenin etkisi ile ama düşmüyor. Hangman arkasından yapışıyor Batista'ya, tutuyor ve German Suplex. Hangman bu sefer Batista'yı serdiğine emin bir şekilde arkasını dönüyor ama Batista'dan Running Clothesline. İkisi de yere düşüyor.

nccvnccnv.png


Batista yavaş yavaş ayaklanıyor. Aynı hızla Hangman Page de ayaklanıyor. İkisi ayağa kalkıp birbirlerinin üzerine yürüyorlar. Kafaları birbirine vuruyor. Kendileri bir şey konuşuyor ama duyamıyoruz. En sonunda Hangman, Batista'yı ittiriyor ve çenesini gösteriyor. Batista bir anlığına güldükten sonra Forearm vuruyor. Page hafifçe sarsılıyor ama hızlıca kendine geliyor. Bu sefer Batista, Hangman'in vurmasını istiyor. Page geriliyor ve sağlam bir Forearm da ondan geliyor. Batista geriliyormuş gibi yapıyor ama birden gülerek kendine geliyor. Hangman bunu görünce sinirleniyor ve bir tane daha vuruyor. Ama Batista'dan yine aynı tepki geliyor. Bu sefer Hangman üst üste vurmaya başlıyor. Batista dizlerinin üstüne çökene kadar vuruyor. Sonrasında iplere koşuyor. Ama iplerde Adam Cole, Hangman Page'in sırtına bir darbe indiriyor. Hangman sarsılıyor ama kendine geliyor o sırada. Adam Cole ile tartışmaya başlıyorlar. Hakem araya giriyor. Fakat o sırada Nigel kendi köşesinden iniyor ve ringin dışından tartışmanın döndüğü alana dahil oluyor! Bir anda Cole'u bacağından çekiyor ve ikili yumruklaşmaya başlıyor!

dfgcxfbfb.png
xcxbxbcbxbc.png


PAYBACK tarafı olayın farkına varıyor ve hepsi bir anda iniyor fakat hamle yapamadan bir anda tüm MAYHEM ekibini karşılarında görüyorlar! Ringin dışındaki altı adam bir anda yumruklaşmaya başlıyor! Nigel ile Cole bariyerlerin orada yumruklaşıyor. O sırada JoMo kenarda Goldberg'ü indirmeye çalışıyor. Ringin dibinde ise R-Truth ve Jeff Hardy'nin yumruklaştığını görüyoruz. Truth, Jeff'i indirip hemen Cole'a yardıma gidiyor. İkili Nigel'ı indirip tekmelemeye devam ederken arkadan Goldberg'ü sersemletmiş JoMo olaya dahil oluyor ve Nigel'ı kurtarmaya çalışıyor. Fakat Goldberg onu takip ediyor. Şuan ringin dışında resmen kargaşa var! O sırada Jeff Hardy'nin ringin dışına çıktığını görüyoruz. Beş adam yumruklaşmaya devam ediyor. Jeff onlara doğru bakıyor... VE ÜSTLERİNE DOĞRU SWANTON BOMB! HERKES YERDE!

dfgerfdfgd.png
bcvnbcncn.png


Hangman bu kargaşayı izlerken dikkati dağılıyor fakat sonunda arkasını dönüyor... AMA BATISTA! YENİDEN SPEAR!

BATI.jpg


Hangman son anda eğiliyor ve Batista ringin dışına kendi başına yuvarlanıyor. Page ise hemen arkasından gidiyor. Batista'yı tutup ringin köşesine doğru fırlatıyor. Batista kafasını tutarken, Hangman aprona çıkıyor. Batista'ya doğru koşuyor ve Running Shooting Star Press! Ama Batista havada yakalıyor Page'İ. Page kurtulmaya çalışıyor ama Batista'dan Belly to Belly Suplex! Ama Page ayakta kalıyor. Page'den Batista'ya Superkick! Sonrasında Batista'yı tutuyor TURN THE PAGE! Batista tamamen yere seriliyor. Page, Batista'yı kaldırıyor ve spiker masasına doğru ittiriyor. Masanın üstünü temizliyor Page. Ardından Batista'yı masaya yatırıyor. Kendisi de masaya çıkıyor. PAGE'DEN DEAD EYE!

TABLE.jpg


Ama Batista son anda kurtuluyor. Page'i tutuyor ve bir spiker masasından diğerine doğru BATISTA BOMB! MASA KIRILIYOR. İKİ İSİM DE YERDE! HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR. 1... 2... 3... 4... 5... 6... Batista ayağa kalkıyor ve ringe yöneliyor. Page ise hala yerde! 7... 8...

dfhdhfvv.png


PAGE SON ANDA BATISTA'NIN AYAĞINA YAPIŞIYOR! BATISTA KURTULMAYA ÇALIŞIYOR AMA PAGE TÜM GÜCÜYLE TUTUYOR. 9...

10!

Elenen: Batista ve Adam Page Eleyen: -

co.jpg
co2.jpg


ADAM PAGE ELENİYOR FAKAT YANINDA BATISTA'YI DA GÖTÜRÜYOR! Page, Batista'yı bırakıyor. Batista o sırada bariyerlere tutunarak kalkıyor ve nefretle Adam Page'e bakıyor. Page kalkmaya çalışıyor fakat Batista maçtan elenmenin siniriyle bir anda onun üstüne çullanıyor ve yumruklamaya başlıyor. Page karşılık veriyor! İkili yumruklaşarak bariyerlere yakınlaşıyorlar. Batista bir headbutt geçiriyor ve Page bariyerlerin arkasına yuvarlanıyor. Batista hemen bariyerleri aşıyor ve Page'i tutup yumruklamaya devam ediyor. Page pes etmiyor ve karşılık vermeye devam ediyor. İkili yumruklaşmaya devam edereken seyircilerin arasına karışıp kayboluyorlar! O sırada kameralar ringe dönüyor fakat ringin içinde kimse yok!

O sırada Jeff Hardy sürünerek ringe giriyor. Köşesine geçerek kalkmaya çalışıyor ve az önce Swanton ile yıktığı yerde yatan maçın diğer katılımcılarına bakıyor. Jeff soluklanırken Adam Cole ayaklanıyor ve o da ringe giriyor! Ringde şuan iki isim var. Cole ve Jeff brirbirlerine bakıyorlar ve kafa kafaya geliyorlar! Cole bir yumruk savuruyor! Jeff ise ona tokat ile karşılık veriyor! İkili ringin ortasında ayakta kalma savaşı veriyorlar. Jeff üstünlüğü sağlar gibi oluyor ve Cole iplerden sekiyor fakat SUPERKICK! Cole iplerden sekerek durumu lehine çeviriyor ve Jeff'i yıkıyor! Şimdi Cole enerjik bir şekilde ayağa kalkıyor ve önce seyircilere ardından yerdek Jeff'e bakıyor. Ardından kenardaki iplere bakıyor ve iplerden sekerek kalkmaya çalışan Jeff Hardy'e SHINING WIZARD!

FAKAT DAHA JEFF'İ YIKAMADAN JOMO RİNGE GİRİYOR VE CALF KICK! COLE YERDE! JOMO DURMUYOR VE STANDING SHOOTING STAR PRESS! Cole arada eziliyor! JoMo hemen çekiliyor ve Jeff'e seslenip kalkmasını söylüyor. Jeff Hardy durumun farkına varıp ayaklanıyor ve ringin kenarına bakıyor.

vbcvbcvn.png


Hemen ringin kenarına zıplıyor ve beklemeden SWANTON BOMB!

bcncnn.png


HAYIR! COLE KIP UP İLE AYAKLANIYOR VE SUPERKICK! JEFF DAHA DÜŞMEDEN SUPERKICK! Köşede iplerin ardındaki JoMo şok olmuş bir şekilde bakıyor ve hemen ringe girip olaya müdahale etmek için adım atıyor fakat ringe girdiği gibi SPEAR! GOLDBERG SPEAR İLE AVLIYOR ONU! O SIRADA COLE İPLERDEN SEKİYOR TEKRARDAN VE DİZLERİ ÜSTÜNDEKİ JEFF'E BİR SHINING WIZARD DAHA!

fdglsjmlstjmtekltj.png


BU SEFER BAŞARILI! COLE TUŞA GİDİYOR! 1..........2............

3!

Elenen: Jeff Hardy Eleyen: Adam Cole

baybay.jpg
jh.jpg


Goldberg ve Adam Cole işbirliği sonucu Jeff Hardy eleniyor! MAYHEM 2 kişi kaldı! Cole ve Goldberg bakışıyorlar o sırada Truth'u bariyerlere çok sert bir şekilde fırlatan Nigel ringe giriyor! Arkasından JoMo da tekrardan dahil oluyor! Cole ve Goldberg gardlarını alıp MAYHEM ikilisini bekliyorlar. Nigel ve JoMo birbirlerine bakıyorlar ve birbirlerini gazlamaya başlıyorlar. Nigel, JoMo'nun göğsüne vuruyor ve gazlamak için seyircilere doğru kükrüyor. Bu kükreme ringde oluşacak hengamenin başlangıcı oluyor. Nigel, Goldberg'ün üstüne doğru zıplayarak çullanıyor ve yumruklamaya başlıyor. Cole daha dönemeden JoMo'da onun üstüne doğru zıplıyor! Nigel ve Goldberg bir köşede yumruklaşırken Cole ve JoMo ikilisi ise ringin ortasında birbirlerine karşı üstünlük kurmaya çalışıyorlar. Hakem araya girmeye çalışıp ringde olmayan isimleri kenara dağıtmaya çalışıyor fakat nafile! O sırada JoMo'nun ittirdiği Cole hakeme çarpıyor ve hakem yere düşüyor! Cole şaşkın bir şekilde hakeme bakıyor! Hakem inaktif!

bxxbcxbc.png


Cole arkasını dönemeden SUPERKICK! JoMo superkick ile yıkıyor! Cole ringin dışına bırakırken kendisini Goldberg'ün Nigel'ı köşeye sıkıştırıp yumrukladığını görüyoruz fakat LOW BLOW! JOMO'DAN KENARDAKİ GOLDBERG'E LOW BLOW! BUGÜN YEDİĞİ ÜÇÜNCÜ LOW BLOW! GOLDBERG T*ŞAKLARINI TUTARAK ACI İÇİNDE KIVRANIYOR FAKAT YERE YIKILMIYOR!

fbcvbdfg.png


O SIRADA NIGEL HEMEN KENDİNE GELİYOR VE İPLERDEN SEKEREK JAWBREAKER LARIAT! NIGEL TUŞA GİDİYOR! HAKEM SÜRÜNEREK GELİYOR VE TUŞU SAYMAYA BAŞLIYOR! 1.....................2....................

HAYIR! R-TRUTH! R-TRUTH! AZ ÖNCE YAŞANANLAR OLURKEN TRUTH DIŞARDAN HIZLICA KENARA ÇIKIYOR VE İKİLİNİN ÜSTÜNE ATLAYARAK TUŞU BOZUYOR! Truth takım arkadaşı Goldberg'ü ipten kurtarıyor resmen! Fakat JoMo hemen yerdeki Truth'u tekmelemeye başlıyor! O sırada arkasını dönüyor fakat Adam Cole ringe giriyor ve clothesline ile onu ringin dışına gönderiyor! Cole kenara tamamen çıkmadan bir basamak çıkıp dışardaki JoMo'ya doğru nefretle kükrüyor FAKAT O SIRADA NIGEL ONU DAHA KENARDAN İNEMEDEN TUTUYOR VE TOWER OF LONDON!

HAYIR COLE, NIGEL'IN SIRTINDA ASILI KALIYOR VE NIGEL HAREKETİ UYGULAYAMIYOR. Cole, Nigel'ı sleeper hold pozisyonuna almaya çalışıyor fakat Nigel onu sırtından atmaya uğraşıyor ve başarıyor fakat daha düşemeden Cole hareketi roll-up'a çeviriyor! 1...............2..............

Elenen: Nigel McGuinness Eleyen: Adam Cole

babay.jpg


Scott Steiner: Bu adam bir efsane!

nigel.jpg


NIGEL ŞOK İÇİNDE! JOMO TEK KALDI! COLE TAKIMI İÇİN ÜST ÜSTE İKİ KİŞİYİ ELİYOR! COLE BİLE KENDİNE İNANAMIYOR RESMEN! Cole şaşkınlıkla karışık bir ifadeye gülerek köşeye doğru sürünmeye başlıyor. Nigel hayal kırıklığı içinde bir süre yere bakıyor ardından kendini ringin dışına bırakıyor. Seyircilerden karışık tepkiler var. Nigel başını tutuyor ve kenardaki çelik basamakları tekmelemeye başlıyor. Fakat hakem onu uyarıyor ve arka alana doğru gitmesini söylüyor. Nigel önce karşı çıkar gibi oluyor fakat ardından karşılık vermeden yıkılmış bir şekilde arka alana doğru dönmeye başlıyor. O sırada kameralar ringin dışında bariyerlere tutunarak tek kalmış John Morrison'ı çekiyor. JoMo ne yapacağını bilemez bir ifadeyle ringdeki Adam Cole'a bakıyor. Ardından bir anda ringe koşuyor! Artık MAYHEM'in kaderi tamamen onun ellerinde!

jomo_13.PNG


FAKAT R-TRUTH ONU BACAĞINDAN ÇEKİYOR! JOMO RİNGE GİRMEDEN TRUTH ONU ÇEKİP BARİYERLERE FIRLATIYOR! Ardından kafasından tutuyor ve bir kez daha bariyerlere fırlatacakken JoMo terse çeviriyor ve önce Truth'u ringin dışındaki ring kenarına fırlatıyor! Truth çok sert bir şekilde kafasını çarpıyor! Ardından ringe giriyor ve kenarda soluklanmaya çalışan Cole'un üstüne atlıyor! Ringin ortasında Cole'u yumrukluyor! Cole onu üstünden atmak için geriliyor faka JoMo bırakmıyor! Seyircilerden kendisine destek var! Cole iplere tutunup kurtulmaya çalışıyor JoMo onu yine tutuyor fakat Cole'dan bir ters tekme JoMo bir an olsun Cole'u bırakıyor ve Cole köşeye geçmeye çalışıyor FAKAT PELE KICK! JoMo Pele Kick ile yıkıyor Cole'u! Şimdi hızlıca ayağa kalkıyor ve Cole'u kaldırıyor! ETRAFINA BAKIYOR ÖNCE ARDINDAN KÜKRÜYOR VE C4! C4! MORRISON TUŞA GİDİYOR! 1..................2...................


OLMUYOR! GOLDBERG SON ANDA TUŞU BOZUYOR! JOMO SAYI ÜSTÜNLÜĞÜNE KARŞI GELEMİYOR! Hakem araya girmeye çalışıyor fakat Goldberg onu dinlemiyor bile! Az önce JoMo'dan yediği low blow'un ardından gözü dönmüş resmen! Çok sert yumruklarla JoMo'yu yumruklamaya başlıyor! JoMo perişan bir halde! Karşılık veremiyor ve üstüne kaşı açılıyor! Kaşından birkaç damla kan akmaya başlıyor! FAKAT SEYİRCİLERDEN JOMO'YA YOĞUN DESTEK VAR!

LET'S GO JOMO!*
LET'S GO JOMO!*
LET'S GO JOMO!*


Goldberg seyircilere bakıyor ve pis bir sırıtış atarak bu iş bitti dercesine bir hareket yapıyor. JoMo, Goldberg'ün bacaklarına tutunarak kalkmaya çalışıyor. Goldberg bir süre onun acınası durumunu izliyor. ARDINDAN JOMO'YU TUTUYOR VE JACKHAMMER POZİSYONUNA ALIYOR! JOMO'YU HAVADA TUTUYOR VE JACKHAMM- HAYIR JOMO COUNTER YAPIYOR VE TILT A WHIRL DDT! GOLDBERG YERDE!

cvncmnjmhfj.png


JOMO HEMEN KIP-UP İLE KALKIYOR! FAKAT SUPERKICK! ADAM COLE! COLE SUPERKICK GEÇİRİYOR! JJOMO DÜŞER GİBİ OLUYOR FAKAT İPLERE TUTUNARAK AYAKTA KALIYOR! COLE BİR KEZ DAHA GERİLİYOR VE BİR SUPERKICK DAH- HAYIR JOMO SIYRILIYOR! COLE KÖŞEYE ÇARPIYOR!

vbbcnn.png


O SIRADA GOLDBERG KENARDA KENDİNE GELİYOR VE ARKASINI DÖNEN JOMO...

Spear...

cvcbbxcb.png
vbmgocmgod.png


HAYIR! JOMO YİNE ÇEKİLİYOR VE GOLDBERG SPEAR'I ADAM COLE'A GEÇİRİYOR! MIZRAK GİBİ COLE'UN KARNINA SAPLANIYOR RESMEN! GOLDBERG DAHA NE OLDUĞUNU ANLAYAMADAN JOMO'DAN STOMP! ARDINDAN HEMEN YERDE KIVRANAN COLE'UN ÜSTÜNE YATIP TUŞA GİDİYOR! 1.....................2.....................

Elenen: Adam Cole Eleyen: John Morrison

coleenis.jpg
COLEJOMO.jpg


ADAM COLE ELENİYOR! Maçta gösterdiği mükemmel performansa rağmen Goldberg ile yaşadığı karışıklık yüzünden maçı bu evrede terk etmek zorunda kalıyor! JoMo hemen köşeye doğru sürünüyor ve kenarda şok olmuş bir şekilde kalkmaya çalışan Goldberg'e bakıyor. Goldberg iplere tutunarak kalkmaya çalışıyor fakat JoMo daha ona fırsat veremeden arkadan yakalıyor ve...

Scott Steiner: SEN NELER YAPIYORSUN AMMMMMMINA KOYAYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

MOONLIGHT DRIVE! MOONLIGHT DRIVE! JOMO TUŞA GİDİYOR! TÜM ARENA BİRLİKTE SAYIYOR! 1......................2....................

fdgfgdhdfhfh.png


OLMUYOR! OLMUYOR! ÇÜNKÜ JIM CORNETTE BURADA! JIM CORNETTE HAKEMİ ÇEKİYOR! BOYNUNDA BOUYNLUK VAR FAKAT YİNE DE KAYBETMEMEK PAHASINA MAÇA MÜDAHALE EDİYOR! JOMO NEFRETLE ONA BAKIYOR!

Kevin Kelly: S*KTİR GİT! S*KTİR GİT CORNETTE!

Scott Steiner: YA SEN DE BİR SUS BE O*OSPU ÇOCUĞU!

ewrwerew.png


Steiner kafayı geçiriyor! KEVIN KELLY BURNUNU TUTARAK YERE YIĞLIYOR! SPİKER MASASINDA BİLE BİR SAVAŞ VAR!

fdfdgretreg.png
vcncvbfdgdf.png


O SIRADA JOMO, OROSPU ÇOCUĞU JIM CORNETTE'E DOĞRU ADIM ATIYOR FAKAT TRUTH O SIRADA ARKADAN TUTUYOR VE KENDİNE ÇEKİYOR! LITTLE JIMMY! LITTLE JIMMY!

HAYIR JOMO SIYRILIYOR VE PELE KICK! TRUTH HAKEME ÇARPARAK YERE YAPIŞIYOR! TRUTH YERDE HAKEM YERDE! GOLDBERG O SIRADA SÜRÜNÜYOR FAKAT JOMO'DAN BİR STOMP DAHA! JOMO RİNGİN KENARINA ATLIYOR! CORNETTE KENARDAN KUDURMUŞ BİR ŞEKİLDE ONA BAKIYOR! JOMO STARSHIP PAIN İÇİN DURUYOR FAKAT CORNETTE BİR ANDA RİNGE GİRİYOR! FAKAT JOMO ATLIYOR! STARSHIP PAIN! CORNETTE, GOLDBERG'ÜN ÖNÜNDE SİPER OLUYOR!

JOMO STARSHIP PAIN İLE CORNETTE'İ YIKIYOR! O SIRADA KALKIYOR FAKAT GOLDBERG HEMEN SIYRILIYOR VE SPEAR! SPEAR! SPEAR! GOLDBERG NEFRETLE KÜKRÜYOR! ŞİMDİ JOMO'NUN KALKMASINI BEKLİYOR... JOMO AYAKLANINCA TUTUYOR VE JACKHAMMER!

cvbvnfgn.png


HAYIR YAPAMADAN BİRİSİ RİNGİN KENARINA ÇIKIYOR VE GOLDBERG'ÜN SURATINA RİNG ZİLİNİ GEÇİRİYOR! RİNG ZİLİ ACI ACI TÜM ARENADA ÇINLARKEN GOLDBERG HAYKIRARAK SURATINI TUTUYOR! GOLDERG'ÜN KANAMASI VAR! BU SIRADA KENARDAKİ GOLDBERG'Ü YIKAN ADAM JOMO'YA BAĞIRIYOR!

dsfserewrwer.png


BU WILLAM REGAL! MAYHEM'İN GM'İ DE BURADA! REGAL, JOMO'YA KOMUT VERİYOR VE BİTİRMESİNİ SÖYLÜYOR! JOMO SÜRÜNEREK GOLDBERG'E DOĞRU YAKLAŞIYOR VE EN SONUNA ELİNİ ÜSTÜNE KOYUYOR! FAKAT HAKEM HALA KENDİNE GELMİŞ DEĞİL! REGAL ARKA ALANA HAKEM GELMESİ İÇİN BAĞIRIYOR!

vcbcnc.png
vbcbvddggdf.png


O SIRADA KARISINI ELALEME DÜDÜKLETEN CORNETTE DENİLEN LAVUK, REGAL'IN BACAĞINI TUTUYOR FAKAT REGAL NEFRETLE ONA DÖNÜYOR VE KNEE TREMBLE! TAM CORNETTE'İN BOYNLUK TAKILI OLAN BOYUN KISMINA! CORNETTE ACI İÇİNDE BOYNUNU TUTARAK KENDİNİ DIŞARI BIRAKIRKEN YENİ HAKEM RİNGE DALIYOR. REGAL HEMEN DIŞARI ÇIKIYOR!

cvbbcdfgbdf.png


JOMO O SIRADA KENARA ÇIKMIŞ BİLE! GOLDBERG YERDE ÖLÜ GİBİ! STARSHIP PAIN!!! JOMO TUŞA GİDİYOR! TÜM ARENA BİRLİKTE SAYIYOR! 1..........................2...............................

3!

Elenen: Goldberg Eleyen: John Morrison

gber.jpg
JOMOOO.jpg


Scott Steiner: ?

JOMO İMKANSIZI BAŞARIYOR! SAYI ÜSTÜNLÜĞÜNE RAĞMEN DURUMA BİRE BİR KONUMUNA GETİRİYOR! FAKAT HALİ YOK RESMEN! AYAKTA DURAMIYOR BİLE! REGAL ONU ALKIŞLIYOR VE ARKASINI DÖNÜYOR...

rewgdfggs.png
cvdsfsdfdcz.png


R-TRUTH! TRUTH RİNGİN ALTINDAN ÇEKTİĞİ ÇELİK ZİNCİR İLE REGAL'IN SURATINA YUMRUĞU GEÇİRİYOR! REGAL PERT! REGAL PERT! REGAL YERE YIĞILIYOR! TRUTH ZİNCİRİ ELİNDEN SALIYOR VE SON BİR KEZ REGAL'IN SIRTINA GEÇİRİYOR! REGAL YERDE TİTRERKEN TRUTH RİNGE VE JOMO'YA DOĞRU BAKIYOR! ARDINDAN ZİNCİRİ YERE BIRAKIYOR VE RİNGE KOŞUYOR!

jomo_11.PNG
fgfgdfgdf.png


ARTIK HER ŞEY EŞİT! CORNETTE YERDE! REGAL YERDE! SAĞLIK GÖREVLİLERİ GOLDBERG'Ü ARKA ALANA GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYOR! VE İKİ TAKIMDAN DA TEK ADAM KALDI! TRUTH VS. JOMO! PAYBACK VS. MAYHEM! İkili ringin ortasında ölümüne yumruklaşıyorlar! İkisi de birbirine herhangi üstünlük sağlayamıyor resmen! Truth işleri çirkinleştiriyor ve eye-poke deniyor fakat JoMo son anda onun elini tutuyor ve elini bükerek kilide alıyor! Truth kurtulmaya çalışıyor ve iplerden sekiyorlar... Fakat JoMo bulldog ile yıkıyor! Truth yerde! JoMo ayağa kalkıyor ve ringin köşesine bakıyor! JoMo işi bitirmek için çıkıyor artık! JoMo köşeye tırmanırken seyircilerden mükemmel bir destek var!

SHIP.jpg


S T A R S H I P
P A I N


YAPAMADAN TRUTH SON ANDA İPLERE DOKUNUYOR VE JOMO'NUN DENGESİ BOZULUP KÖŞEDE OTURUR VAZİYETTE DURUYOR... TRUTH HEMEN ZIPLIYOR VE SUPERPLEX POZİSYONUNA ALMAYA ÇALIŞIYOR! JOMO DİRENİYOR VE DİRSEK GEÇİRİYOR! TRUTH DÜŞER GİBİ OLUYOR FAKAT YİNE DE DENGESİNİ KORUYOR! TRUTH YİNE TUTUYOR FAKAT HEADBUTT! TRUTH YERDE! TRUTH YERDE!

JOMO SON BİR KEZ BAKIYOR VE STARSHIP PAIN! JOMO TUŞA GİDİYOR! JOMO İŞİ BİTİRMEK İÇİN TUŞA GİDİYOR! 1...................2....................

TRUTH MAÇI BIRAKMIYOR! TRUTH SON KALAN GÜCÜYLE İPLERE TUTUNUYOR! JOMO AĞLAYACAK ARTIK RESMEN! JoMo saçlarını geriye atıyor ve topallayarak ayağa kalkıyor. Bir kez daha yerdeki Truth'a bakıyor ve köşeye doğru bakıyor. Yine köşeye gidecekken Truth ayaklanır gibi oluyor ve JoMo vazgeçip iplerden sekiyor ardından iplerin üstüne çıkıyor ve FLYING CHUCK KICK!

hyerwerwer.png


HAYIR! TRUTH SIYRILIYOR! TRUTH SIYRILIYOR VE JOMO BACAĞINI BURKUYOR! DAHA KALKAMADAN TRUTH İPLERDEN SEKİYOR VE SCISSORS KICK!

AMA BU SEFER JOMO SIYRILIYOR VE C4 İÇİN TUTUYOR! VE C4!

nfhdfghdfg.png


HAYIR TRUTH TEPESİNDEYKEN KURTULUYOR VE TRUTH OR CONSEQUENCES! TRUTH ŞİMDİ İPLERDEN SEKİYOR VE SCISSORS KICK!

DAHA JOMO DÜŞMEDEN TUTUYOR VE LITTLE JIMMY!

truth.PNG


LITTLE JIMMY! TRUTH TUŞA GİDİYOR! TRUTH İŞİ BİTİRMEK İÇİN TUŞA GİDİYOR! 1.......................2........................

3!

Kazanan: Team PAYBACK Sole Survivor: R-Truth

PAYBACK KAZANIYOR! PAYBACK KAZANIYOR! PAYBACK SAVAŞI KAZANIYOR! MAYHEM RESMİ OLARAK ARTIK YOK! BİR O TARAFA BİR BU TARAFA GİDEN SAVAŞ PAYBACK LEHİNE SONUÇLANIYOR. BUNU R TRUTH BAŞARIYOR! ÜST ÜSTE YAPTIĞI HAREKETLERLE RAKİBİ MORRISON'U ALAŞAĞI EDEREK MAÇI KAZANIYOR! ZAR ZOR ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR. HAKEM DESTEĞİYLE BİLE GÜÇ BELA ANCAK KALDIRIYOR. İPLERDEN TUTUNARAK KALKMAYA ÇALIŞIRKEN KAFASINI TUTUYOR. GİRİŞTE BİRKAÇ İSİM GÖRÜNÜYOR.

innocente_3.PNG
innocente_2.PNG


Bunlar takım arkadaşları, Innocente üyeleri. Ardı sıra ringe geliyorlar. Her biri kendi cenahından arkadaşlarını da seyircilerin arasından davet ediyor. Ring kalabalık bir hal alıyor. Sırayla Truth'u tebrik ediyorlar. Truth'un kolunu havaya kaldırıyorlar.

truth_17.PNG
mvp_8.PNG


Truth'un haftalardır asık olan suratı değişiyor, gülümsüyor. MVP ceketinin cebinden bir sürpriz çıkartıyor. Truth'a takdim ediyor.

truth_15.PNG
truth_16.PNG
innocente_9.PNG


MVP'nin ödülü Malboro Touch Blue. Truth yıllar sonra ringde sigaranın tadına bakıyor. İçine tek çekişte çekebildiği kadar çekiyor. Ringin dışında yatan rakiplerine ve takım arkadaşlarına sigara içerek bakıyor. MVP, ringdeki herkese işaret veriyor. Son olarak Truth'un sırtına dokunuyor.

innocente_5.PNG


Ringdeki herkes elini yumruğunu sıkarak havaya kaldırıyor. Innocente'nin yumruğu kalktığı anda arenada Payback ışığı yanıyor ve pyrolar patlıyor. R Truth'un Sole Survivorlığı ve Innocente üyelerinin kaldırdığı demir yumruğu ile pyroları izliyoruz.

payback.jpg


Bir tarafta mutluluk varken diğer bir tarafta tabii ki hüzün var. Hayatın doğal akışı. Bu hüzün MAYHEM taraftarlarına ait. Brand artık olmayacak. Tek brand Payback. Dolayısıyla R-Truth ve ekibi ringi terk ederken arenayı yavaş yavaş kırmızı bir renk kaplıyor ve taraftarların üstüne siniyor.

2.jpg
Baslksz-1.jpg


Arenadaki kimseden çıt çıkmıyorken her yer kararıyor ve Mayhem'in rengi tüm arenaya nüfuz ediyor. Bu sırada arenanın tepesine oturan yüzlerce yıldız görüyoruz.

dust.jpg


Seyirciler şaşkın şekilde arenanın tepesine bakarken yıldızlar birleşiyor ve "MAYHEM" yazıyorlar.

333.jpg


Fakat bir süre sonra arenada herkesin duyacağı net bir şekilde gerçekleşen üzgün, ağlamaklı bir Stardust üflemesiyle o yazı siliniyor. Yıldızlar bir daha hiç geri gelmemek üzere gidiyorlar. Mayhem bir daha geri gelmemek üzere gidiyor.

Thank you Chairman

PGW SURVIVOR SERIES
Prestige Grand Wrestling LLC
™ & © 2023
All Rights Reserved
 
Son düzenleme:

Chairman

Emekli Üye
Katılım
2 Tem 2023
Konular
74
Mesajlar
287
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
0
Ben bizim yazdığımız şovu gibeyim ya... Bu ne abi. Spoiler içine alıp sadece ana olayı bırakacaktık rahat takip olsun diye bilgisayarı dondurdu şov. Yeni konu açıyoruz oraya damlayıverin size zahmet. 5v5 orada yayınlanacak.

Edit: https://profesyonelgures.com/konu/9983/
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: