Öncelikle şovu takip edebileceğimi sanmıştım ancak evdeki hesap çarşıya uymadı yorgunluğa bitap düştük kusura bakmayın, Survivor Series'te telafisine çabalayacağız. Şova gelecek olursak:
Şov Adam Cole'un manifestosu ile başlamış. Cole hakkında direkt Kevin Nash'in dediklerini alıntı yapabiliriz. Payback tarafına insanları azarlayıp tehdit ederek harekete geçirmeye çalışan Goldberg ve Undertaker'dan çok daha faydası dokundu. Daniels vs. Morrison maçında orada Nigel için bulunmuş olsa bile dolaylı yoldan Payback tarafındaki isme bir faydası dokundu, bunu başka bir Payback güreşçisi yapmamışken. Genel olarak formda Cole, ve Survivor Series'e Sole Survivor olacağını düşünmesem de Payback tarafı beşe beş maçı kazanırsa bunda en büyük katkıyı o verecekmiş gibi hissediyorum. Bekliyor olacağız. Sonraki segment Wyatt momentum kasıyor part 2, hatta part sayısı daha fazla da olabilir emin değilim. Bence Survivor Series dönemine yakın bir süreçte aktifliği arttığı için biraz senaryoya sokulamamış havası var, ancak SS'ten sonra onu bir hikayede göreceğimizden kuşkum yok. Öte yandan Tensai benim WWE'de hep underrated bulduğum bir adamdı, yani en azından küçükken gimmicki beni hep etkilerdi. Eğer sahibi aktif olursa ve güzel kullanırsa karakteri, RPG'de bir şeyler kazanmasını izlemek şahsi olarak hoşuma gider. Diğer segmentte gerçek hayattaki savaşın metaforlaştırılıp psikolojik buhranlara yedirilmesi benim çok hoşuma gitti, Dream vs. Velveteen mücadelesi için inanılmaz bir hype kasılmış. O NASIL POSTER ABİ GIFLİ HALE CİDDEN ERİDİM, İNANILMAZ BİR GÖRSEL KİM YAPTIYSA TEBRİK EDİYORUM. KUSURSUZ. RENK DEĞİŞİMİ DETAYI OF OF OF. Sonraki segmentin ilk kısmı Zeke'nin intikamı geliyor diye bağırmıştı bana okurken, 1 e 2 bir mücadele direkt gösteriyordu en azından bunu. Abi ama Ahmed Johnson fotoğrafı koyduğunuzda kahkaha atıyorum ben hala wlaşkföwalfaşw. Tebrikler Rikishi. Devamında gelişen olaylarda SS için yine hype kasmış. Belki Rikishi ve Uso'nun bu ani dönüşü çok hızlı oldu. Ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Daha yeni aile mangalında duygusal anlardalardı falan, elbette bir mantığa oturtuldu da genel olarak Storyline'ların anlık gelişmesiyle alakalı bir durum olarak bu hızlı dönüşler yaşanıyor. Ancak burada suç sizin de sayılmaz, eldeki kadro çok statik olduğu için gitmeler ve gelmeler aşırı hızlı. Bu da sizi etkiliyor haliyle. Devamındaki segment şov içinde canlı takip edebildiğim tek kısımdı geçtim. Sonrasında da Ryback teeertemiz bir momentum kasmış. Kamos aktif olsaydı da Undertaker izleseydik ya, bence bu tip çok ağır toplar birilerine verilecekse de önden promo istenmenin de oyunculardan aktiflik sözü alınmalı. Söz yerine getirilemezse (Keyfi olarak tabii, hiçbirimiz hayatımızı buraya endekslemiyoruz başka durumlar olabilir.) ceza verilebilir. Sonraki segment bana kalırsa biraz SS'e takımlar maçı lazım diyerek hazırlanmış, ama kemer değişimi yeni yaşandı zaten ve hikayede bir boşluk vardı. Payback vs. Mayhem kavgasında Superstars araya giremediği için yaptıkları baskında biraz havada kaldı belki. Ancak SS'teki bir galibiyet ile bu durum toparlanabilir neden olmasın. Sonraki segment bir çeşit Voodoo büyüsü içeriyor sanırım, emin değilim. Siyah beyaza boyanmış surat ve karga detayları STING STING STING diye bağırsa da bir ters köşe yaşayabiliriz. (Bu noktada karakter merkezine gidip baktım da son zamanlar alınanlardan Crazzy Steve bir ihtimal olabilir, ama yeni debut yapacak bir karakterin Survivor Series'i işaret ederek bir şeyler demesi de mantıklı gelmiyor bana.) Boyalı yüz detayına başka oturacak birisi de sürpriz bir debut (Sting işte) ya da return görmezsek aklıma gelmiyor açıkçası. Ya dürüst olacağım benim kafamda bir ihtimal daha var, ama nasıl bağlanır bilmiyorum. Hani karakter ile alakası var mı yok mu bilmiyorum, bu görseli buraya atmasam içimde kalacak ancak. İşte o yüzü siyah beyaza boyanmış isim:
Şakası bir yana, eğer cidden Christopher Daniels ise bu isim konuştukları ancak Dream hakkında olabilir. Bu teorimi destekleyen en büyük kanıt sanırım Cdaniels'ın şovda gözükmemiş olması, Survivor Series içinde bir maça duyurulmadı. Survivor Series'in posterinde bulunurken şovda bulunmaması bence garip olur dolayısıyla bir yerlerden çıkacaktır. Ancak bu segmentle, ya da Dream ile alakalı olur mu olmaz mı onu da zaman gösterecek bize. Bekleyelim bakalım. Main Event ise Mayhem'in intikamı temalı işlenmiş. Şimdi Payback takımına bakacak olursak Cole ve Dominik beni pek şaşırtmadı. Bana kalırsa en bariz iki kişiydi. Diğer isimlerse biraz şaşırttı ne yalan söyleyeyim. Humberto hem takım kemeri maçında yer alacak hem beşe beşte, bunu nasıl yapabileceği konusunda şüphelerim var açıkçası. Truth dışarıdan bakınca garip geliyor olabilir ama Payback için savaşacak adam kıtlığında gidilen opsiyonlardan biri olması şaşırtmadı, elinden geleni yapacaktır. Takımı tamamlamak içinde sürpriz birisi getirilmiş, Batista şirkete girebileceği en üst noktadan girdi. Kendini kanıtlaması için inanılmaz bir fırsat var şu an, göreceğiz neler yapacağını. Main eventin geriye kalanı zaten geçen şovun intikamı tadında, Morrison'un tartışmasız kazanan söylemi acaba Ospreay'in gerçekleşecek Survivor Series zaferi için bir foreshadowing spoiler mıydı onu da şovda göreceğiz demek ki. Emeğinize sağlık okurken keyif aldım, HEDEF SURVIVOR SERIES!