Konu içindeki mesaj 'MAYHEM #9'
https://profesyonelgures.com/konu/8550/post-82105
Bak benim o konuda ilk eleştirim bu. Bunda ne görüyorsun da hala daha beni tehdit edecek kadar sinirlisin??? Hatta bir arkadaş gayet normal bir cevap yazmış bu yazdığıma. İsteyen gayet sakin bir şekilde bunu kendine + olarak alabilir. Şu maganda üslubunu bir adam et sonra yukarıda dediğim 2 3 satır şeyi düşün. Ekibin benim hakkımda ne düşündüğü umurumda da değil ayrıca, toxicleşmemin nedenini ditekt olarak sana veya buraya herkesin ortasına yazmam. Ekibin düşüncesini haber etmen bile bir iğneleme.
E: Ha bir de habire benim liseye gitmem üzerinden velet algısı yapıyorsun da onunda mantığını anlamadım henüz, tartışmayı buna mı çekeceksen bende maganda olacağım.
İğnelemeyi bu oyunu yazan insanlara oyundaki SummerSlam şovundan beri sen yapıyorsun. Sadece yazarlar değil, oyunu oynayan insanlar da senden rahatsız. Sana nasıl cevap yazmışlar yukarıdaki eklerde ve üstteki oyuncunun mesajında görebiliyorum.
Linkini attığın mesajı zaten biliyorum. Onun üstüne değerlendirme konusunda yine şovun cıvık olduğundan bahsettin. Ve ben de sana düzgün bir üslup ile
böyle bir mesaj yazdım. Sen ne cevap verdin ne bir tepki emojisi koydun. Sonra başka bir şovda gidip artist artist bu sefer şovda "cıvıklık" yoktu, umarım anlaşılmıştırım diye konuştun. Şimdi de gelip seni adam yerine koyup cevap verdiğim için bana "10 paragraf yazı yazdın yine haksızsın bana ne senin ne anlattığından" diye cevap veriyorsun,
Üstüne de Stardust karakterine Mayhem'in köpeği dediğim için -senaryo olarak- "bana köpek diyorsunuz ama veteran oyunculara muamale yapıyorsunuzdur" diye ekibe böyle saçma bir şey söyleyebiliyorsun. Sana köpek demek istesem derim. Ama demiyorum. Sadece liseli ve ergen diyorum. Ve bunda bir sorun göremiyorum. Sen de karşında 24 yaşında biri olarak bana yaşlı bunak falan diyebilirsin.
Bence sen kendine oynayacak başka bir oyun bul. RPG sana göre değil. Çünkü ne kadar iyi promo kesersen kes, ne kadar çok takip yaparsan yap burada huzur bozuyorsan yazarların ve oyuncuların heveslerini kırıyorsan ve uyarılara rağmen "ben böyleyim" diyerek bir şeylerin yanlış olduğunu idrak edebilecek akla sahip değilsen sana yapabilecek hiçbir şey yok. Ben kendimden küçük kimseyi aşağılayıp hor görmem. Aksine her zaman saygı duyarım. Ama sen şımarık bir çocuksun. Ve bunun yaşınla alakalı olduğunu da pek düşünmüyorum. Senin SummerSlam'den beri çoğu yorumun bir vukuat. Daha dün bile Daniels'ın aldığı bookinge daha kaç tane kickout atacak, kel değil miyim diye ben kickout atamıyorum diye şaka yollu da olsa oyuncunun hevesini isteğini kıracak şekilde yakınmışsın. Goldberg'in karşısında 10 tane kickout atan bendim sanırım.
Her neyse. Yine alıntılayıp saçma sapan bir cevap vermemen için konuyu kilitleyeceğim. Ben senin düşünmemi istediğin yukarıdaki satırları düşündüm. Şimdi şapkanı önüne al, ve sen benim yazdıklarımı düşün. Özellikle bir üstteki paragrafı. Esen kal.