RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟕 "𝘔𝘦𝘭𝘦𝘬"


PGW: Son Eklenen Parta Git

GBB

gbedas
Katılım
2 Tem 2023
Konular
31
Mesajlar
4,765
Beğeni sayısı
1,281
PG Nakit
290
Favori Güreşçi
Daniel Bryan
Scott Steiner: S*ktir git spiker p*ç! Biz de mi ring kıyafetimizi giyelim yani, ha!? Seni ver ya seni! Seni s*keceğim! Spiker-güreşçi öyle olunmaz böyle olunur seni Mayhem p*çi!

Jim Ross: Sakin ol Sco-

ewrwerew.png


ŞAKA MI? STEINER KUDURDU! SPİKER MASASINDAN KALKIYOR VE NIGEL'IN ÜSTÜNE KOŞUYOR!
abi şovun en iyi kısmı bu arada bence
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,902
Beğeni sayısı
1,318
PG Nakit
420
Konum
Mandalore
Favori Güreşçi
AJ Styles
Elinize sağlık abi çok iyi şovdu. Sonlardaki kick outlar bence de abartıydı ama Daniels'ın gimmickinden dolayı göz ardı edilebilecek bir durum bence. Ben ne yapacağım acaba @jaques sağ olsun... 😢 @The Mandalorian abi ttc almak lazım ya

İnsan potansiyeli sınırsızdır. Potansiyelini aç. Şu an gördüğün her ey potansiyelimin %1'i bile değil. Ama bir gün full potansiyelimi açacağım. Muhteşem bir yaratılışa sahipsin, muhteşem bir potansiyele sahipsin. İhtiyacın olan her şey zaten içinde, bunu kullan ve çok iyi bir hale getir. Çünkü sen olmak istediğiniz her şeysin. Çünkü sen O'sun. İşte öyle bir t*****.
 

satriale

uncensored
Katılım
28 Haz 2023
Konular
87
Mesajlar
2,309
Beğeni sayısı
537
PG Nakit
260
RPG Karakteri
Matt Morgan
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
Jomo Daniels maçının yarısında uykum geldiği için takibi bırakmıştım. Cum Shot + Starship Pain kick outu haricinde kick outtan sonra headbutt vurabilmesi garip geldi. Öncesinde de bayağı bir dayak yemişti çünkü. Sonrasında gelişen olaylar sardı. Stardust karakteri hala garip geliyor bana. Cody olarak devam etmesi gerektiğini düşündüğümden sanırım. Cole ile beraber iyi üstünlük kurmuşlar yine de. Şovun kapanışı diğer şovlara göre biraz daha hafif kaldığını söylemeden geçmemek lazım tabi. Elinize sağlık tekrardan.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: