Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟕 "𝘔𝘦𝘭𝘦𝘬"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Chairman" data-source="post: 85128" data-attributes="member: 15"><p>Ben senin kardeşin değilim. İkincisi insanlar Goldberg gibi ya da senin SummerSlam'de maça çıkan Cody'in gibi karakterler oynamak zorunda değiller. Bu oyunu eğlenmek için oynuyorlar ve istedikleri şekilde var olabilirler. Haberlerde de iğneleme falan yapmadım. Olan şey bu. Ekibin tamamının gözünde içi boş eleştiriler yapan, mantıklı bir tane yorumu olmayan bir ergensin. Bu insanlar senin şovun açılışında Goldberg gibi bir karakteri yenip main eventta inaktif bir karaktere kaybedip "Stardust olmak istiyorum" diye ağlamanı çekmek için bu oyunu yazmıyorlar. Yine de bu davranışlarına rağmen o haberleri ben geçtim bir senaryon olsun, CM Punk'a özeniyorsun falan filan diye. Kendi karakterini kendin boka sardırdın, ona rağmen şimdi bir şeyler yapmaya çalıştığını görüp planlar yapıyorlar ama halen boş boş konuşuyorsun ve onları irite ediyorsun. Survivor Series'den sonra ekipten çıkmayacak olsam sana bölümü kapattırırdım ama merak etme böyle devam edersen bu oyunu oynayamazsın bundan eminim.</p><p></p><p>Adamların karakterleri seks manyağı diye booking almayacaklar mı? Val Venis ve JoMo gibi senden kat kat iyi oyuncular. Ryback Kadir Hoca gimmickli diye debut yapmayacak mı?</p><p></p><p>Kimse bugün okullar kapalı diye seni çekmek zorunda değil. Burada boş konuşuyorsun. Senin yaptığın eleştiri değil. Eleştiri, değerlendirme görmek istiyorsan git Daniels'ı oynayan oyuncunun ya da El Patron'u oynayan oyuncunun yorumlarına bak. Şov cıvıklıktan uzaklaşmış elinize sağlık gibi bir değerlendirme yok. Ekipte neredeyse senin yaşında bir yazar var ama hal tavır farkını görsen kendine acırsın.</p><p></p><p>Sen Mayhem'in köpeğisin demedim, karakterin Mayhem'in köpeği dedim. Şov okuyor musun sen? Stardust'ın Mayhem için nasıl delirdiğini, onlara yanladığını falan görüyor musun? Bana burada boş boş drama yaratmaya çalışma. Adam akıllı oyununu oyna. Herkesin sabrını sınıyorsun.</p><p></p><p>Her mesaja alıntı çekmek de emoji atmak da bana özgü. Survivor Series'den sonra ağzına böyle emzik veren olmaz merak etme. Ağladığınla kalırsın oturursun aşağı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Chairman, post: 85128, member: 15"] Ben senin kardeşin değilim. İkincisi insanlar Goldberg gibi ya da senin SummerSlam'de maça çıkan Cody'in gibi karakterler oynamak zorunda değiller. Bu oyunu eğlenmek için oynuyorlar ve istedikleri şekilde var olabilirler. Haberlerde de iğneleme falan yapmadım. Olan şey bu. Ekibin tamamının gözünde içi boş eleştiriler yapan, mantıklı bir tane yorumu olmayan bir ergensin. Bu insanlar senin şovun açılışında Goldberg gibi bir karakteri yenip main eventta inaktif bir karaktere kaybedip "Stardust olmak istiyorum" diye ağlamanı çekmek için bu oyunu yazmıyorlar. Yine de bu davranışlarına rağmen o haberleri ben geçtim bir senaryon olsun, CM Punk'a özeniyorsun falan filan diye. Kendi karakterini kendin boka sardırdın, ona rağmen şimdi bir şeyler yapmaya çalıştığını görüp planlar yapıyorlar ama halen boş boş konuşuyorsun ve onları irite ediyorsun. Survivor Series'den sonra ekipten çıkmayacak olsam sana bölümü kapattırırdım ama merak etme böyle devam edersen bu oyunu oynayamazsın bundan eminim. Adamların karakterleri seks manyağı diye booking almayacaklar mı? Val Venis ve JoMo gibi senden kat kat iyi oyuncular. Ryback Kadir Hoca gimmickli diye debut yapmayacak mı? Kimse bugün okullar kapalı diye seni çekmek zorunda değil. Burada boş konuşuyorsun. Senin yaptığın eleştiri değil. Eleştiri, değerlendirme görmek istiyorsan git Daniels'ı oynayan oyuncunun ya da El Patron'u oynayan oyuncunun yorumlarına bak. Şov cıvıklıktan uzaklaşmış elinize sağlık gibi bir değerlendirme yok. Ekipte neredeyse senin yaşında bir yazar var ama hal tavır farkını görsen kendine acırsın. Sen Mayhem'in köpeğisin demedim, karakterin Mayhem'in köpeği dedim. Şov okuyor musun sen? Stardust'ın Mayhem için nasıl delirdiğini, onlara yanladığını falan görüyor musun? Bana burada boş boş drama yaratmaya çalışma. Adam akıllı oyununu oyna. Herkesin sabrını sınıyorsun. Her mesaja alıntı çekmek de emoji atmak da bana özgü. Survivor Series'den sonra ağzına böyle emzik veren olmaz merak etme. Ağladığınla kalırsın oturursun aşağı. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟕 "𝘔𝘦𝘭𝘦𝘬"
Menü