Değerlendirme unutuldu galiba.Değerlendirme konusu açılmamış buraya yazayım o zaman fikrimi. Şov aşırı cıvık karakterlerden oluşuyordu, ciddiyet çok çok azdı yani her segmentte. Dengelense iyiydi. Gene de iyiydi emeğe saygı diyerek 4 veririm şu şova.
sen nasıl ve hangi hadle insanların karakterine cıvık deme lüksünü kendinde buluyorsun onu anlamadım sadece, elinize sağlık. ana olay çok güzel olmuş.Değerlendirme konusu açılmamış buraya yazayım o zaman fikrimi. Şov aşırı cıvık karakterlerden oluşuyordu, ciddiyet çok çok azdı yani her segmentte. Dengelense iyiydi. Gene de iyiydi emeğe saygı diyerek 4 veririm şu şova.
Bu kadar gergin olmaya gerek yok dost. İnternet karakterleri gimmickiyle karakter oynayanların da bunu eğlencesine yaptığını bildiğini yani dediğimi kabul edebileceği bir durum mevcut. Şimdi internet karakteri deyince sadece onlar bu şov öyleydi gibi bir durum söz konusu oldu ama değil, şovun geneli ciddiyetsizdi ve dozu kaçtı diyorum.sen nasıl ve hangi hadle insanların karakterine cıvık deme lüksünü kendinde buluyorsun onu anlamadım sadece, elinize sağlık. ana olay çok güzel olmuş.