RPG 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟗 "𝘋𝘰𝘤𝘵𝘰𝘳"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,421
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Yoğun bir dönemden geçtiğim için bu şovu maalesef kaçırdım ama boş vaktimizde şöyle ufaktan bir yorumlamamızı yapalım.

Şov tavandan açılmış, on numara dört karakter ve yüzleşme. Chavo'nun zaten gönlü mayhemdeydi o da kaçmış oraya iyi olmuş. Ama bu loser herifi o tarafın da kabul etmesi mümkün değil sen superstars'a git ya. Şu an en merak ettiğim karakterlerden biri Humberto Garza. Yalnız kaldı ve var olmaya çabalıyor, oyuncusu da on numara. Bu takım maçı mağlubiyetinden sonra tepeye doğru ivmelenecek.

DZ'ye karşıtız bana ihanet ettikleri için ama takım divizyonunun kısırlığı malum, ferahlık getirecekler. Goldberg'e gölge etmesinler yeter.

Uso Rikishi senaryosuna biraz uzak kaldım pek takip edemedim ama segment gerçekten kalbe dokundu. Bu küslüğü bitirip takım olsunlar baba oğul yürüsünler bence.

Gloom hoca iyi ki döndü RPG'ye. Adam Cole ve Payback gümbür gümbür gelecek ya Survivor Series'te. Nigel ve Adam Cole karşılıklı takım kaptanları olsun.

The Dream muhteşem karakter yani napsa sarıyor ama kadir hocayla maça çıkma işini biraz uyumsuz buldum ama yeni karakterlerin hızlı debut yapması hoşuma giden bir şey, akışa göre Dream'in zaten kazanamaması gerekiyordu, bura da güzel.

Dominik çok iş yapacak gibi duruyor ama ben Batista'dan da aynı ışığı görmek istiyorum. Umarım oyuncusu karakteri salmadan gider, aktör Batista sarar her türlü. Stardust senaryosu erken oldu ama bence hala güzel olabilir. Zamana bırakmak lazım.

Val Venis'in rüyalanması eğlendirdi. Sami Zayn'ın dönüşü çok iyi oldu karakter sarıyor kardeşim. IC kemerini Venis'ten Zayn, Zayn'dan da Morrison'un almasını isterim. Wes Lee biraz daha çalışsın yaa.

Önceden koptuğum işlerden biri de John Cena senaryosuydu, ama şu segmenti okuyorum ve gerçekten kim yazdıysa sanatını yapmış yani. Mayhem tarafı da şöyle bir güç gösterisi yapmış yine ama unutmasınlar ki ancak Goldberg'in yokluğunda var olabilirsiniz.

Kaçırdığıma üzüldüğüm bir şov olmuş ancak yine de bir Payback değil ya biz Boss'tan devam.
Ya adam sırf Goldberg şovda yok diye canlı takip yapmadı, şimdi değerlendirme ile insanları inandırmaya çalışıyor.
 

Layne Staley

🍓 original
Katılım
2 Tem 2023
Konular
12
Mesajlar
969
Beğeni sayısı
427
PG Nakit
15
RPG Karakteri
Seth Rollins
Favori Güreşçi
alper mizanin
Dün akşam hastanede iğnelik durumda olduğum için şovu anlık olarak takip edemedim. Ancak bilgisayar başına geçip okuyabildim ve benim yani Doctor'un yüzleşmesi ne biçim yazılmış öyle. Kaç yıldır rpg hikayelerinde varım, farklı karakterlerle bir şekilde bulundum içinde ama Del Rio ile Doc arasındaki bu hikayenin her parçası her hafta beni mest etmeye devam ediyo. Hasta oldum okurken. Çok doluydu çok. Yol ayrımında seçimimizi yapmış bulunduk. İşte başlıyoruz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: