Kurtlar Vadisi'nin En İyi Dönemi

satriale

george floyd
Konular
156
Beğeni sayısı
596
PG Nakit
385
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
1-20 Aristokrasi
20-33 Mapushane
33-45 İstanbul Beyefendileri
45-55 Son Osmanlı - Amcaya Veda
55-74 Derin Devlet - Son Karahanlı
74-87 Post Karahanlı - Çar'ın Düşüşü
87-91 Suriye
91-97 Kurtların Düşüşü

Kendimce şöyle bir şey yaptım. Klasik olarak ilk 45 ya da ilk 55 demek istemedim. Aralarından seçecek olursanız hangisi daha iyiydi? Ayrıca kendinizce böyle bir ayrım yaparak konunun altını şenlendirebilirsiniz tabi.​

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Osman Sınav kalitesi diye bir şey hakikaten vardı İstanbul Beyefendileri favorim ancak öncesi de yine çok iyiydi. Çakır'ı sevmesem de karakter o kadar ikonik ki gözler hep onu arıyor, ondan bahsedilmesini istiyor.

55'ten sonrasında Pala kısımları yine çok iyiydi-ki popüler kültürde epey yer buldu kendine- ama sonrası benim için serbest düşüş.

Karahanlı Saga'nın sonuna kadar yine iyi bu arada. İzletiyor. Ama yer yer Şaşmaz kardeşlerin tarikatçılığından(ki çoğu oyuncunun diziyi bırakmak isteme sebebi) kekoluğundan ve şu İllumunati geyğinden gına geliyor. Çocukken sevdiğimi hatırlıyorum Karahanlı sonrasını da, ama rewatch atarken hiç hoşuma gitmedi sonrası.

İlk 74 lore'u, usta tiyatrocunların performansları, kaliteli karakterler(yer yer sapıtsa da bazılar) ikonikleşmiş müzikler ile beraber kült bir iş. Sonrasını o kadar beğenmiyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: