RPG Bad Blood 2023 Şovuna Değerlendirme ve Puanınız?


Bad Blood Şovuna Puanınız Kaç?

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
27
Mesajlar
5,482
Beğeni sayısı
767
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Pozitif taraf olarak neredeyse her segmentteki görsel kullanımları ve genel hava, PPV şovuna yakışır şekildeydi ve maçlar içerik olarak ortalamanın üstündeydi. Aralardaki reklamların güldürmesi bir kenara, zekice içeriklerdi bence orayı ekstra beğendiğimi söyleyebilirim.

Negatif boyuta gelecek olursak da iki eleştirim olabilir. Şov esnasında da belirttim, üstte de yazılmış. TVC maçının diğer maçların yanında çok özensiz kaldığını düşünüyorum, diğer maçlardaki gibi maç esnası görseller bir kenara, hiç olmazsa galibiyetin sonrasında en azından bir fotoğraf konulabilirdi bana kalırsa. Genel olarak Dream vs. Daniels feudu bence aceleye geldi biraz ama yine de bu maçın potansiyeli çok daha fazlayken, şovda sonucu görece belli maçların (zeke vs. lesnar gibi) bu yönden daha ince işlenmiş olması bence bir eksi. Dream'e yazık olduğu gibi bu açıdan kazanmış olsa bile Daniels'a da yazık olduğunu düşünüyorum. Daha doğrusu direkt aralarındaki hikayeye. Bir de bu yanlış anlaşılmasın bahsettiğim segmentin içinde olmamdan bağımsız söylüyorum, neticede benim haricimde iki tane daha bu işe emek harcayan oyuncu var orada. Artıları söylediğim gibi eksileri de söylüyorum yalnızca.

Bir de bunun haricinde şov başı fazla hasar almış Cody ve Angel'in Main Event tarafındaki yazımları biraz gerçekçiliğin dışına kaçtığını söyleyebilirim. Biraz daha orantısı tutturulabilirdi.

4,25 verirdim ama 5'e yuvarlayamayacağım için 4'e çektim.
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
5,276
Beğeni sayısı
1,437
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Bu arada Dream'e de yazık oldu mevzusu bence tuş falan olup-olmamadan ziyade maçın sonuna doğru kendi içinde bir çatışmaya düşseydi baya tatlı olurdu. Sadece ufak bir fırsat kaçırılmış gibi geldi ama daha büyük zamanlara saklanıyor olabilir, şirketin yüzlerinden birisi sonuçta Dream.
Hiç aklıma gelmedi de böyle bir şey yaşansa çok iyi olurmuş.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: