Daha ilk maçtan güzel başlamış şov. Berat aktif oynuyor olsa da Jackson her türlü kazanırdı bu maçı, maçın getirisinden dolayı. Mehmet'e tebrikler. Batista'yı kim oynuyordu hatırlamıyorum ama aktifliği sürdürürse çok iyi hikayeler çıkabilir karakterden, o potansiyel var. Batista'yı RPG'de aktif bir şekilde görmeyeli 8 sene oldu çünkü, özlenmedi desem yalan olur. Goldberg vs. Cody maçı ise harikulade, tek kelimeyle. Gerçekte yaşansa Goldberg'e rağmen 5 yıldız üzeri alırdı. Main event kalitesinde bir maç çıkarmışlar. Sonuç beklediğim gibi değil ama memnun etti. Wyatt'ın segmentinde yüreğimiz burkulmadı değil, sanırım evren başladıktan sonra vefat ettiği için Özgür karakteri devam ettirebilecek. Bizim için takip etmesi ne kadar zor olacaksa, ekip ve Özgür için de yazması çok daha zor olacaktır. WALTER vs. Garza maçında Garza şaşırtıcı bir şekilde iyi mücadele etmiş ama WALTER beklenildiği gibi acımamış. Doğan'ın artık bundan sonra tekrardan tepeye oynayacağını düşünüyorum. Main event ise bomba olmuş, Goldberg'ün karışmama ihtimali zaten yoktu, şaşırtmadı. Chavo'nun bu weakiest champion karakteri Enes'e nasıl geliyor bilmiyorum ama ilgi çekici olabilir. Bu raddeden sonra kemer bu üçlünün etrafında şekillenecektir. Goldberg en büyük potansiyel şu anda. Biraz mental breakdown, biraz da iş yorgunluğunun ağır basması nedeniyle takip edemedim şovu ama okudum baştan sona ve Bad Blood ismine yakışır bir şov izledik. Ellerinize sağlık.