Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Bad Blood 2023 Şovuna Değerlendirme ve Puanınız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 64745" data-attributes="member: 91"><p>Pozitif taraf olarak neredeyse her segmentteki görsel kullanımları ve genel hava, PPV şovuna yakışır şekildeydi ve maçlar içerik olarak ortalamanın üstündeydi. Aralardaki reklamların güldürmesi bir kenara, zekice içeriklerdi bence orayı ekstra beğendiğimi söyleyebilirim.</p><p></p><p>Negatif boyuta gelecek olursak da iki eleştirim olabilir. Şov esnasında da belirttim, üstte de yazılmış. TVC maçının diğer maçların yanında çok özensiz kaldığını düşünüyorum, diğer maçlardaki gibi maç esnası görseller bir kenara, hiç olmazsa galibiyetin sonrasında en azından bir fotoğraf konulabilirdi bana kalırsa. Genel olarak Dream vs. Daniels feudu bence aceleye geldi biraz ama yine de bu maçın potansiyeli çok daha fazlayken, şovda sonucu görece belli maçların (zeke vs. lesnar gibi) bu yönden daha ince işlenmiş olması bence bir eksi. Dream'e yazık olduğu gibi bu açıdan kazanmış olsa bile Daniels'a da yazık olduğunu düşünüyorum. Daha doğrusu direkt aralarındaki hikayeye. Bir de bu yanlış anlaşılmasın bahsettiğim segmentin içinde olmamdan bağımsız söylüyorum, neticede benim haricimde iki tane daha bu işe emek harcayan oyuncu var orada. Artıları söylediğim gibi eksileri de söylüyorum yalnızca.</p><p></p><p>Bir de bunun haricinde şov başı fazla hasar almış Cody ve Angel'in Main Event tarafındaki yazımları biraz gerçekçiliğin dışına kaçtığını söyleyebilirim. Biraz daha orantısı tutturulabilirdi.</p><p></p><p>4,25 verirdim ama 5'e yuvarlayamayacağım için 4'e çektim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 64745, member: 91"] Pozitif taraf olarak neredeyse her segmentteki görsel kullanımları ve genel hava, PPV şovuna yakışır şekildeydi ve maçlar içerik olarak ortalamanın üstündeydi. Aralardaki reklamların güldürmesi bir kenara, zekice içeriklerdi bence orayı ekstra beğendiğimi söyleyebilirim. Negatif boyuta gelecek olursak da iki eleştirim olabilir. Şov esnasında da belirttim, üstte de yazılmış. TVC maçının diğer maçların yanında çok özensiz kaldığını düşünüyorum, diğer maçlardaki gibi maç esnası görseller bir kenara, hiç olmazsa galibiyetin sonrasında en azından bir fotoğraf konulabilirdi bana kalırsa. Genel olarak Dream vs. Daniels feudu bence aceleye geldi biraz ama yine de bu maçın potansiyeli çok daha fazlayken, şovda sonucu görece belli maçların (zeke vs. lesnar gibi) bu yönden daha ince işlenmiş olması bence bir eksi. Dream'e yazık olduğu gibi bu açıdan kazanmış olsa bile Daniels'a da yazık olduğunu düşünüyorum. Daha doğrusu direkt aralarındaki hikayeye. Bir de bu yanlış anlaşılmasın bahsettiğim segmentin içinde olmamdan bağımsız söylüyorum, neticede benim haricimde iki tane daha bu işe emek harcayan oyuncu var orada. Artıları söylediğim gibi eksileri de söylüyorum yalnızca. Bir de bunun haricinde şov başı fazla hasar almış Cody ve Angel'in Main Event tarafındaki yazımları biraz gerçekçiliğin dışına kaçtığını söyleyebilirim. Biraz daha orantısı tutturulabilirdi. 4,25 verirdim ama 5'e yuvarlayamayacağım için 4'e çektim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Bad Blood 2023 Şovuna Değerlendirme ve Puanınız?
Click here to login using your socials account
Kullanıcı adı yada e-posta adresiniz
Şifre
Şifrenizi mi unuttunuz?
Beni hatırla
Giriş yap
Kayıtlı hesabınız yok mu?
Şimdi kayıt ol