RPG For Championship

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins

CODY BURADA!

Cody deli dolu bir şekilde hızlı hızlı yürüyor. Seyricilerden güzel bir tepki geliyor. Cheerlar eşliğinde Cody konuşmaya başlıyor.

Cody Rhodes: Merhaba, PGW evreni! Size bugün büyük bir şevkle konuşuyorum çünkü.. çünkü...(yutkunur) Dusty bugün hayatta olsaydı eminim ki benimle gurur duyardı. Çünkü ben onun olmamı istediği yerdeyim. Ve ben onun istediği yere layık olmak için sadece ve sadece 2 saatte tam 2 maça çıkacağım. Ama ben arkama baktığım zaman şunu görmek istemiyorum. Sizin! Benim fotoğrafımın basılı olduğu "Tarihin En Kötü Şampiyonu" tişörtünü giydirtecek kadar vasıfsız, adi bir adam olarak anılmak istemiyorum. Mücadeleci, kana kan güreşen bir şampiyon olmak için Bad Blood arenasına gidiyorum. Ben, sizler için o arenaya gidiyorum! Size bu ringde ilk seslendiğim zaman gözümün herhangi bir şeyde değil o kemerde, PGW Championship'te olduğunu söyledim.

Cody Rhodes: Hayatta hiçbir şeyi dümdüz adımlarla elde edemezsiniz. Şampiyonluğa giden yolda direksiyonu belki zig zag yaparak, belkide direksiyonu sağa sola kırarak bu engeli aşmak gerekiyor. Bu lanet olası engelin ney olduğunu benden daha iyi biliyorsunuz. Telefonlarınızı açın ve PGW rosterına bakın. Eminim ki aşağıya doğru ekranı kaydırırken gözünüze bir or.... ço.... olacak. İşte o, Goldberg. Goldberg! Beni nakavt ederek tuş edebilirdi. Ama bunu yapmadı. O kolay yolu seçti. O beni ringin dışında bırakmayı seçti. Ama onu da yapamadı. Cuma günü, Bad Blood'da ringin dışı diye bir yer olmayacak. Bad Blood arenasındaki her yer bizim için ring olacak. Tel örgülerle dolu kafesin sertliğini sırtımızda, yüzümüzde, her yerde hissedeceğiz. O gün alacağımız her hasara kendimizi hazırlamalıyız. Goldberg. Seninle yüzleşmek istiyorum. Senin bu ringe gelmeni istiyorum! O pişmaniye kıllı kıçını kaldır ve buraya gel Bill!

Cody etrafına bakıyor ve arenada erhangi bir müzik çalmıyor. O sırada kendini hemen koruma altına alan Cody gene sesleniyor.

Cody Rhodes: Chavo'nun yolunu mu izleyeceksin ha!?? Yüzleşmekten kaçıyor mus-

O sırada müzik çalıyor ve Cody teyakkuzdaki duruşunu düzeltiyor.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

Invasion eşliğinde Goldberg görünüyor, her zamanki gibi seyirci ona çok tepkili. Ringe girmeden konuşmaya başlıyor.

Bill Goldberg: Sakin ol Cody, ne bu heyecan? İlk kez ana kemer maçına çıkma fırsatı bulan bir çocuk gibi davranıyorsun. Tabi sen de haklısın sen böyle şeylere yabancısın. Sana acayip bir ütopya gibi geliyor bir şirketin birinci adamı olabilmek, ama fazla kendini kaptırma buna çünkü bu PGW'deki ilk ve son fırsatın olacak. Ben çok sakinim, sana saldırmaya falan niyetim yok. Yüzleşmek istiyorsun, ben de istiyorum. Sadece sakin ol, rahatla, merak etme o güzel bebek yüzüne bugün dokunmayacağım.

Goldberg yavaş yavaş ringe geliyor ve Cody'nin karşısına geçiyor.

Bill Goldberg: Babanı gururlandırmak istiyorsun, anlıyorum. Heyecanlısın. Ama bu heyecanın bir şeyleri görmeni engelliyor. Sen iyice köpek gibi bir şey oldun Cody. Kuduz bir it gibi saldırgansın ama bir o kadar da itaatkarsın. Dün Jim Cornette bizi hiç ilgilendirmeyen bir durumun içine soktu ve sen bunu hiç sorgulamadın mesela. Çok önemli bir PPV öncesi kendimizi sakatlama pahasına onun salak savaşı için güreşeceğimizi düşündü Jim Cornette. Galiba bizi salak zannetti, sen salak olabilirsin ama ben değilim. Dün maçtan niye gittiğimi merak eden olmuşsa şayet onları da böyle aydınlatmış olayım. Senin köpekliğin bununla da sınırlı kalmadı. Stone Cold Steve Austin Payback'te dünyanın en aptalca kararını verdi. Chavo Guerrero denen o korkak, yediği kaba pislemeyi marifetmiş gibi anlatan sırtlan bizim maçımıza karışmasaydı Bad Blood'da sadece bir maça çıkacaktık, 1 hafta boyunca dinlenmiş bir şekilde Chavo ile karşılaşacaktık ve o çelimsiz fareyi kesinlikle kolayca yenecektik. Ondan daha iyi olduğumuzu sen de ben de çok iyi biliyoruz. Ama o şanslı fare bizim kafeste birbirimizi yememizden sonra biz yorgunken bizimle güreşecek. Sen buna seviniyorsun aptal. 2 saatte 2 maça çıkacağım babamı gururlandıracağım diyorsun. Oğlum sen gerizekalı mısın?

Seyirci Goldberg'i yuhalarken Goldberg söze devam ediyor.

goldberg-25-1280x720.jpg

Bill Goldberg: Bizi bu duruma benimle yıllardır şahsi problemleri olan, benim ünlenmemi çekemeyen, ben bu yaşımda hala dünyanın en büyük sahnesinin en tepesindeyken kamera arkasında ezik ezik beni izlemek zorunda kalan Stone Cold Steve Austin soktu. Senin için üzgünüm çocuk çünkü Stone Cold bunu sadece bana olan garezi yüzünden yaptı. Bu seferlik eyvallah dedim. Olsun bakalım. Önce seni kafeste parçalara ayıracağım. Aslanın kafesine girmiş masum bir ceylan durumuna düşeceksin Cody. Bana ettiğin her küfür için sana bir Jackhammer yapacağım. Seninle işim bittiğinde pipetle beslenir hale geleceksin. Bir daha babam, Dusty, gururlandıracağım ühü ühü ühü diye ağlayamayacaksın. (Goldberg ağlarmış gibi yapıyor, seyirci onu yuhalamaya devam ediyor.) Sonra kanın tadını alan bu aslan Chavo Guerrero sırtlanının karşısına çıkacak. Onu ve onun iki p** kuzenini parçalayacağım. Ve o kemeri sizin aksinize hak ederek kaldıracağım. Ben bu işe babamın, amcamın kanatları altında başlamadım, sıfırdan başladım ve yalnızdım. Hala da öyleyim. O kemeri sizin gibi haksız rekabetin mahsulü iki parazite inat kaldıracağım ve gerçekten haklının haksızın kim olduğunu herkese göstermiş olacağım.

Goldberg şimdi konuşmasının tonunu düşürüyor.

Bill Goldberg: Daha yüzleşecek neyimiz kaldı Cody? Benim karşımda konuşmaya hala yüzün var mı? Seni dinliyorum.

Goldberg mikrofonunu indiriyor ve Cody'i dinlemeye başlıyor.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Cody Rhodes: Gooold beeeerg..(e'yi ö diye okuyor ve gülüyor.) Hadi ama Bill. Hala daha aynı şeyleri zırvalamayı bırakıp sadece ikimize bakmaya ne dersin ha? Tam 3 hafta önce, benim konuşmamı bölüp gene aynı şeyleri dedin. 3 haftadır da bu devam ediyor. Dostum, bu 3 haftayı kendi kafanda yorumla. Benimle her yüz yüze geldigin zaman buradan ezik olarak ayrıldın. Ezik bir insan her zaman eziktir bu hiçbir zaman değişmez. Senin içinde bu geçerli Bill, ben senin bir kere bile beni normal yollarla alt etmeye çalıştığını hayal edemiyorum, çünkü bunu daha önce görmedik. Senin bu yüzden Chavo'dan bir farkın yok. Chavo kardeşleriyle beraber oyunlar çevirerek kemeri elde etmiş olabilir ancak bu seninde aynı onun gibi bir pislik olduğunu değiştirmez Goldberg. Benim geçmişime laf atarak bu arenanın beni yuhalamasını bekliyorsun. Bunu biliyorum, bunu hissediyorum. Ancak benim geçmişimde öyle bir pislik yok Goldberg. Benim geçmişimde mücadele var benim geçmişimde azim var, hırs var. Peki sende ne var!?!?

intro-1679590867.jpg

Cody Rhodes: Hah, pardon. (P*ç gülüşü atıyor.) Benimle bu denli diyaloglara girdiğini cvnin başına yazabilirsin Bill. Sen bu kemer için alanını kendin açmadın. Sen benim açtığım alana küçük bir çocuk gibi sonradan girdin ve şans yakaladın. Senin işini PAYBACK'te bitirmem gerekiyordu, 2 saatte 2 maça senin yüzünden çıkacağız Bill. O pişmaniye kıllı kıçını sabit tutup arka alandaki herkes gibi kendine göre işlere bulaşsaydın ben şu an burada sana karşı değil Chavo'ya karşı konuşuyordum. Ama dedim ya, güreşte hiçbir şey kolay elde edilmez. Benim önümdeki engelde sen oldun. Ama elbette o saat gelecek. O an gelecek. O kafese birlikte gireceğiz ve kim iyiyse gecenin sonunda o adi herife karşı maça çıkacağız. Evet, Bill. Kabul ediyorum benimle o maça çıkmaya hak kazandın fakat bu benim için ayağıma dolanan bir ipten başka birşey değil. Senin için ise kariyerinin son demlerinde olan bir ihtiyarın son şansı anlamını taşıyor.

Cody Rhodes: PGW Championship'i kendine hedef koyan bendim Bill. Sen o şampiyonluğu değil beni hedefe koydun. O şampiyonluğu almak için değil beni yenmek için çalıştın. Senin için zirve burası Bill. Senin için zirve beni alt etmek. Ben ise Cuma günü seninle olan maçımı değil, Chavo ile olacak maçımı düşünüyorum. Rüyalarımda o maçı oynuyorum. O maç için çalışıyorum. Ben..(kalın sesle söylüyor) ve sen... aradaki fark tam olarak bu. PAYBACK'in yüzünün senin gibi korkak bir ihtiyar veya Chavo gibi korkak bir kartel filmi karakteri olmaması için Bad Blood'a çalışıyorum Bill. O kemeri PGW Shop'tan bile alamaman için sana verebileceğim en büyük hasarı vereceğim. Beni, Chavo ile maç yaparken hastaneden izleyeceksin. Seni hakettiğin yere yollayacağım. Yani..(gene sesi kalınlaşıyor ve yeri işaret ediyor.)

Seyirci "ooo" chanti atıyor. Ardından Cody gülüyor ve konuşmaya devam ediyor.

Cody Rhodes: Bu, kulağına nasıl geldi Bill? O tel örgülerin içinde yüzleşeceğiz ve bu işi bitireceğiz! Ve sen şu an burada durduğun gibi karşımda mal gibi duracak mısın ha? Hadi ama biraz sesini çıkar.

Cody gülerek mikrofonu aşağıya indiriyor ve Goldberg ile bakışıyor.

@Johnny Sack

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Goldberg tebessüm ederek konuşmaya başlıyor.

Bill Goldberg: Tamam anladık 56 yaşındayım, yaşlıyım. Ama bu yaşlı adama son seferinde Chavo beni tutmasa yenileceğin gerçeğini unutuyorsun Cody. Daha önce de söyledim, yaşın önemi yok. Yaş kafadadır. Benim zekam senin aksine gayet yerinde, ama senin kafa iyice gitmiş. Bunamışsın, koyuna dönmüşsün. Gözünü açmak için aynı şeyleri 1 ay boyunca tekrar tekrar söylemek zorunda kaldım ama bir ahraz olduğun için anlamadın. Senin aklını başına getirmem için eski bir televizyonu çalıştırır gibi kafana sert sert vurmam gerekiyor demek ki. Kafesin her noktasına kafanı kanatana kadar vuracağım. Sen anladım diyene kadar kafanı vuracağım, bırakmayacağım. Sana bir şeyleri öğretene kadar seni pataklayacağım başka çare kalmadı.

Goldberg-Speaking-On-Mic.jpg

Bill Goldberg: Eğer aklın hala başına gelmezse seni babana havale edeceğim. Seni babana yaklaştıracağım ki o sana bir şeyler anlatsın. Seninle işim bittiğinde de şu anki enerjimden bir şey kaybetmemiş gibi o sırtlanın karşısına çıkacağım. Sen artık beni arkada mı izlersin, hastanede mi izlersin, morgda mı izlersin bilemeyeceğim. Bu senin zekana bağlı olarak belli olacak. Sana yardımcı olmak istediğim kadar PGW seyircisine de yardımcı olmak istiyordum ve bu fırsatı da bulacağım için mutluyum. Chavo'yu döverken de PGW seyircisine bir ders vereceğim: Şampiyon nasıl olunur dersi. Goldberg hocadan hepinize özel ders fırsatı. Bill Goldberg kimdi hepinize o maçta hatırlatacağım. Dünyanın en kötü şampiyonundan, bir zamanların en büyük adamının son dansına. Büyük seviye atlatacağım sizlere. Cody sen de benim şampiyonluğumu uslu uslu izleyip bir şeyler kaparsın, belki Christopher'ın kemerini alırsın falan, orada öğrendiklerini uygularsın.

Goldberg Cody'e yaklaşıyor ve yanağına dokunuyor.

Bill Goldberg: Tamam mı çocuğum? Uslu duracak mısın?

Cody Goldberg'in elini itiyor. Siniri gözlerinden okunuyor. Burun buruna geliyorlar. Tam o anda müzik çalıyor ve ikisi de girişe yöneliyor.

@Caliph

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,477
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito

Chavito Ardiente! PGW Şampiyonu Chavo Guerrero burada! Kendisine seyircilerden yoğun derecede olumsuz tepki var. Giriş kısmında gözüküyor bir elinde kemeri bir elinde mikrofon, konuşmasına başlıyor.

"Beni özlediniz mi? Hahahahaha bu benim zerre s*kmde mi sanıyorsunuz a*ına kodumun salakları sizi. Ama size yine de bir sürpriz ile geldim. Neyse tadı kaçmasın... Birkaç haftadır yoktum diye meydanı boş bulduğunuzu düşünüyorum, ortalık malı sokaklarda cirit atan p*ç sünepe çocuklar gibi buralarda fink atmanız bana onu düşündürüyor, bana söyler misiniz başka ne düşünebilirim? Artık buradayım! Eskisi gibi buradayım! Bir süredir özel hayatımda yaşadığım bazı durumlardan ötürü bu ringlerde eskisi kadar boy gösteremiyordum bu doğru, hem de bir şampiyon olduğum halde. Şirketin en tepesindeki adam olduğum halde..."

Arenalardan "Worst Champion Ever" sesleri yükseliyor.

"Psikolojik ve çalkantılı sorunların, dönemlerin olduğu zaman aralığından bugüne geldim beyler. O s*ktimin ağzını kapatın çünkü o ağız doğruları konuşmayı tercih etmiyor. Ya da o yosunlaşmış beyininiz doğru emirleri ağzınıza iletmiyor belki. Bunu bilemiyorum, ama şunu iyi bilin. Gelmiş geçmiş en kötü şampiyon ben miyim? Bad Blood'da karşıma çıkmak için karşılaşacak ikiliye bakıyorum da önce kendilerini bir güzel benzetecekler sonra da aralarından birisi karşısında beni bulacak, gecenin en sonunda... Tarihin en kötü şampiyonu tabiri gerçek ise bunca hengameye ne gerek var? G*tünüz yiyorsa şimdi gelip benden bu teneke parçasını alsanız ya a*cık çökeleği suratlılar. Dedim ya benim özel bir hayatım var, kendime göre güreşten bağımsız bir yaşantım ve dünyam var. Biriniz gibi hayatını güreşe adayan ve sabah akşam burada yatıp kalkan birisi değilim. Sahi ya Brandi'yi en son ne zaman becerdin? Senin yerine başkaları sıraya girmiş olabilir mi, yani bundan haberin var mı? Bunu bilmek en doğal hakkın."

Cody acayip sinirleniyor fakat Goldberg araya girip onu sakinleştiriyor, az önce birbirine girecek olan ikili şimdi Chavo'ya karşı cephe almış durumdalar.

"Yok yok sinirlenme ya da ne s*kimi yiyeceksen ye sen de tutma onu yaşlı o*spu çocuğu! Bırak gelsin de bulsun belasını. Balyoz ile kral tahtını kırıp, sonrasında balyoz taşıyan adamın t*şaklarını emmeye benzemez bu işler sana diyorum Runnels! Üstüne alınacak kadar zekan yoksa diye hatırlatmak istedim. Ooops peki sen GOLDBERG! KOCA ADAM! ALTIN KEMERİN GİZLİ SAHİBİ! ULAN YAŞIN OLMUŞ 90 E G*TÜNÜN VE S*KİNİN KILLARI BÜZÜŞMÜŞ, KADAYIFIMSI, ANTAKYA KÜNEFESİ MALZEMESİ HALİNE GELMİŞ HALA BURALARDA KEMERCİLİK CARTTI CURTTU KOŞTURUYORSUN! SEN NE S*KİME BUNLARI YAPIYORSUN? Sakin kal koca ayı ben de sakinim bak ses tonumu düzelttim. Bad Blood'da ne bok yiyeceğinizi ben bilmem, bununla alakalı da herhangi bir merak duygusu içinde değilim. Tek diyeceğim, gecenin sonunu Chavito'nun t*şaklarının kokusu ile kapatacağınız. İŞTE KONUŞMAM BU KADAR! SÜRPRİZ İLE GİDECEĞİM BEYLER! ARENADA NE KADAR O*RSPU EVLADI VARSA HEPSİNE GELSİN!"

Chavo Guerrero ceketinin iliğini açıyor ve bir t-shirt giymiş. T-shirtte "Worst Champion Ever" yazılı. Fakat arka planda ise Cody ve Goldberg'in yan yana fotoğrafları mevcut. Chavo gülerek kendisine gelen olumsuz tepkilere karşılık veriyor ve ünvanını havaya kaldırıyor. Görüntülerimiz bu anlardan sonra kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: