Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
For Championship
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Spear of Chaos" data-source="post: 61661" data-attributes="member: 85"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]05vwKMySzKw[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center">CODY BURADA!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Cody deli dolu bir şekilde hızlı hızlı yürüyor. Seyricilerden güzel bir tepki geliyor. Cheerlar eşliğinde Cody konuşmaya başlıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes:</strong> Merhaba, PGW evreni! Size bugün büyük bir şevkle konuşuyorum çünkü.. çünkü...(yutkunur) Dusty bugün hayatta olsaydı eminim ki benimle gurur duyardı. Çünkü ben onun olmamı istediği yerdeyim. Ve ben onun istediği yere layık olmak için sadece ve sadece 2 saatte tam 2 maça çıkacağım. Ama ben arkama baktığım zaman şunu görmek istemiyorum. Sizin! Benim fotoğrafımın basılı olduğu "Tarihin En Kötü Şampiyonu" tişörtünü giydirtecek kadar vasıfsız, adi bir adam olarak anılmak istemiyorum. Mücadeleci, kana kan güreşen bir şampiyon olmak için Bad Blood arenasına gidiyorum. Ben, sizler için o arenaya gidiyorum! Size bu ringde ilk seslendiğim zaman gözümün herhangi bir şeyde değil o kemerde, PGW Championship'te olduğunu söyledim. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes:</strong> Hayatta hiçbir şeyi dümdüz adımlarla elde edemezsiniz. Şampiyonluğa giden yolda direksiyonu belki zig zag yaparak, belkide direksiyonu sağa sola kırarak bu engeli aşmak gerekiyor. Bu lanet olası engelin ney olduğunu benden daha iyi biliyorsunuz. Telefonlarınızı açın ve PGW rosterına bakın. Eminim ki aşağıya doğru ekranı kaydırırken gözünüze bir or.... ço.... olacak. İşte o, Goldberg. Goldberg! Beni nakavt ederek tuş edebilirdi. Ama bunu yapmadı. O kolay yolu seçti. O beni ringin dışında bırakmayı seçti. Ama onu da yapamadı. Cuma günü, Bad Blood'da ringin dışı diye bir yer olmayacak. Bad Blood arenasındaki her yer bizim için ring olacak. Tel örgülerle dolu kafesin sertliğini sırtımızda, yüzümüzde, her yerde hissedeceğiz. O gün alacağımız her hasara kendimizi hazırlamalıyız. Goldberg. Seninle yüzleşmek istiyorum. Senin bu ringe gelmeni istiyorum! O pişmaniye kıllı kıçını kaldır ve buraya gel Bill! </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Cody etrafına bakıyor ve arenada erhangi bir müzik çalmıyor. O sırada kendini hemen koruma altına alan Cody gene sesleniyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes:</strong> Chavo'nun yolunu mu izleyeceksin ha!?? Yüzleşmekten kaçıyor mus-</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>O sırada müzik çalıyor ve Cody teyakkuzdaki duruşunu düzeltiyor.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Spear of Chaos, post: 61661, member: 85"] [CENTER][MEDIA=youtube]05vwKMySzKw[/MEDIA] CODY BURADA! Cody deli dolu bir şekilde hızlı hızlı yürüyor. Seyricilerden güzel bir tepki geliyor. Cheerlar eşliğinde Cody konuşmaya başlıyor. [B]Cody Rhodes:[/B] Merhaba, PGW evreni! Size bugün büyük bir şevkle konuşuyorum çünkü.. çünkü...(yutkunur) Dusty bugün hayatta olsaydı eminim ki benimle gurur duyardı. Çünkü ben onun olmamı istediği yerdeyim. Ve ben onun istediği yere layık olmak için sadece ve sadece 2 saatte tam 2 maça çıkacağım. Ama ben arkama baktığım zaman şunu görmek istemiyorum. Sizin! Benim fotoğrafımın basılı olduğu "Tarihin En Kötü Şampiyonu" tişörtünü giydirtecek kadar vasıfsız, adi bir adam olarak anılmak istemiyorum. Mücadeleci, kana kan güreşen bir şampiyon olmak için Bad Blood arenasına gidiyorum. Ben, sizler için o arenaya gidiyorum! Size bu ringde ilk seslendiğim zaman gözümün herhangi bir şeyde değil o kemerde, PGW Championship'te olduğunu söyledim. [B]Cody Rhodes:[/B] Hayatta hiçbir şeyi dümdüz adımlarla elde edemezsiniz. Şampiyonluğa giden yolda direksiyonu belki zig zag yaparak, belkide direksiyonu sağa sola kırarak bu engeli aşmak gerekiyor. Bu lanet olası engelin ney olduğunu benden daha iyi biliyorsunuz. Telefonlarınızı açın ve PGW rosterına bakın. Eminim ki aşağıya doğru ekranı kaydırırken gözünüze bir or.... ço.... olacak. İşte o, Goldberg. Goldberg! Beni nakavt ederek tuş edebilirdi. Ama bunu yapmadı. O kolay yolu seçti. O beni ringin dışında bırakmayı seçti. Ama onu da yapamadı. Cuma günü, Bad Blood'da ringin dışı diye bir yer olmayacak. Bad Blood arenasındaki her yer bizim için ring olacak. Tel örgülerle dolu kafesin sertliğini sırtımızda, yüzümüzde, her yerde hissedeceğiz. O gün alacağımız her hasara kendimizi hazırlamalıyız. Goldberg. Seninle yüzleşmek istiyorum. Senin bu ringe gelmeni istiyorum! O pişmaniye kıllı kıçını kaldır ve buraya gel Bill! Cody etrafına bakıyor ve arenada erhangi bir müzik çalmıyor. O sırada kendini hemen koruma altına alan Cody gene sesleniyor. [B]Cody Rhodes:[/B] Chavo'nun yolunu mu izleyeceksin ha!?? Yüzleşmekten kaçıyor mus- [B]O sırada müzik çalıyor ve Cody teyakkuzdaki duruşunu düzeltiyor.[/B][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
For Championship
Menü
Giriş yap