Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
For Championship
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Caliph" data-source="post: 62437" data-attributes="member: 18"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]P3HSuCxNloo[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Chavito Ardiente! PGW Şampiyonu Chavo Guerrero burada! Kendisine seyircilerden yoğun derecede olumsuz tepki var. Giriş kısmında gözüküyor bir elinde kemeri bir elinde mikrofon, konuşmasına başlıyor.</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Beni özlediniz mi? Hahahahaha bu benim zerre s*kmde mi sanıyorsunuz a*ına kodumun salakları sizi. Ama size yine de bir sürpriz ile geldim. Neyse tadı kaçmasın... Birkaç haftadır yoktum diye meydanı boş bulduğunuzu düşünüyorum, ortalık malı sokaklarda cirit atan p*ç sünepe çocuklar gibi buralarda fink atmanız bana onu düşündürüyor, bana söyler misiniz başka ne düşünebilirim? Artık buradayım! Eskisi gibi buradayım! Bir süredir özel hayatımda yaşadığım bazı durumlardan ötürü bu ringlerde eskisi kadar boy gösteremiyordum bu doğru, hem de bir şampiyon olduğum halde. Şirketin en tepesindeki adam olduğum halde..." </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Arenalardan "Worst Champion Ever" sesleri yükseliyor.</strong> </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Psikolojik ve çalkantılı sorunların, dönemlerin olduğu zaman aralığından bugüne geldim beyler. O s*ktimin ağzını kapatın çünkü o ağız doğruları konuşmayı tercih etmiyor. Ya da o yosunlaşmış beyininiz doğru emirleri ağzınıza iletmiyor belki. Bunu bilemiyorum, ama şunu iyi bilin. Gelmiş geçmiş en kötü şampiyon ben miyim? Bad Blood'da karşıma çıkmak için karşılaşacak ikiliye bakıyorum da önce kendilerini bir güzel benzetecekler sonra da aralarından birisi karşısında beni bulacak, gecenin en sonunda... Tarihin en kötü şampiyonu tabiri gerçek ise bunca hengameye ne gerek var? G*tünüz yiyorsa şimdi gelip benden bu teneke parçasını alsanız ya a*cık çökeleği suratlılar. Dedim ya benim özel bir hayatım var, kendime göre güreşten bağımsız bir yaşantım ve dünyam var. Biriniz gibi hayatını güreşe adayan ve sabah akşam burada yatıp kalkan birisi değilim. Sahi ya Brandi'yi en son ne zaman becerdin? Senin yerine başkaları sıraya girmiş olabilir mi, yani bundan haberin var mı? Bunu bilmek en doğal hakkın."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody acayip sinirleniyor fakat Goldberg araya girip onu sakinleştiriyor, az önce birbirine girecek olan ikili şimdi Chavo'ya karşı cephe almış durumdalar.</strong> </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Yok yok sinirlenme ya da ne s*kimi yiyeceksen ye sen de tutma onu yaşlı o*spu çocuğu! Bırak gelsin de bulsun belasını. Balyoz ile kral tahtını kırıp, sonrasında balyoz taşıyan adamın t*şaklarını emmeye benzemez bu işler sana diyorum Runnels! Üstüne alınacak kadar zekan yoksa diye hatırlatmak istedim. Ooops peki sen GOLDBERG! KOCA ADAM! ALTIN KEMERİN GİZLİ SAHİBİ! ULAN YAŞIN OLMUŞ 90 E G*TÜNÜN VE S*KİNİN KILLARI BÜZÜŞMÜŞ, KADAYIFIMSI, ANTAKYA KÜNEFESİ MALZEMESİ HALİNE GELMİŞ HALA BURALARDA KEMERCİLİK CARTTI CURTTU KOŞTURUYORSUN! SEN NE S*KİME BUNLARI YAPIYORSUN? Sakin kal koca ayı ben de sakinim bak ses tonumu düzelttim. Bad Blood'da ne bok yiyeceğinizi ben bilmem, bununla alakalı da herhangi bir merak duygusu içinde değilim. Tek diyeceğim, gecenin sonunu Chavito'nun t*şaklarının kokusu ile kapatacağınız. İŞTE KONUŞMAM BU KADAR! SÜRPRİZ İLE GİDECEĞİM BEYLER! ARENADA NE KADAR O*RSPU EVLADI VARSA HEPSİNE GELSİN!"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Chavo Guerrero ceketinin iliğini açıyor ve bir t-shirt giymiş. T-shirtte "Worst Champion Ever" yazılı. Fakat arka planda ise Cody ve Goldberg'in yan yana fotoğrafları mevcut. Chavo gülerek kendisine gelen olumsuz tepkilere karşılık veriyor ve ünvanını havaya kaldırıyor. Görüntülerimiz bu anlardan sonra kapanıyor. </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Caliph, post: 62437, member: 18"] [CENTER][MEDIA=youtube]P3HSuCxNloo[/MEDIA] [B]Chavito Ardiente! PGW Şampiyonu Chavo Guerrero burada! Kendisine seyircilerden yoğun derecede olumsuz tepki var. Giriş kısmında gözüküyor bir elinde kemeri bir elinde mikrofon, konuşmasına başlıyor.[/B] "Beni özlediniz mi? Hahahahaha bu benim zerre s*kmde mi sanıyorsunuz a*ına kodumun salakları sizi. Ama size yine de bir sürpriz ile geldim. Neyse tadı kaçmasın... Birkaç haftadır yoktum diye meydanı boş bulduğunuzu düşünüyorum, ortalık malı sokaklarda cirit atan p*ç sünepe çocuklar gibi buralarda fink atmanız bana onu düşündürüyor, bana söyler misiniz başka ne düşünebilirim? Artık buradayım! Eskisi gibi buradayım! Bir süredir özel hayatımda yaşadığım bazı durumlardan ötürü bu ringlerde eskisi kadar boy gösteremiyordum bu doğru, hem de bir şampiyon olduğum halde. Şirketin en tepesindeki adam olduğum halde..." [B]Arenalardan "Worst Champion Ever" sesleri yükseliyor.[/B] "Psikolojik ve çalkantılı sorunların, dönemlerin olduğu zaman aralığından bugüne geldim beyler. O s*ktimin ağzını kapatın çünkü o ağız doğruları konuşmayı tercih etmiyor. Ya da o yosunlaşmış beyininiz doğru emirleri ağzınıza iletmiyor belki. Bunu bilemiyorum, ama şunu iyi bilin. Gelmiş geçmiş en kötü şampiyon ben miyim? Bad Blood'da karşıma çıkmak için karşılaşacak ikiliye bakıyorum da önce kendilerini bir güzel benzetecekler sonra da aralarından birisi karşısında beni bulacak, gecenin en sonunda... Tarihin en kötü şampiyonu tabiri gerçek ise bunca hengameye ne gerek var? G*tünüz yiyorsa şimdi gelip benden bu teneke parçasını alsanız ya a*cık çökeleği suratlılar. Dedim ya benim özel bir hayatım var, kendime göre güreşten bağımsız bir yaşantım ve dünyam var. Biriniz gibi hayatını güreşe adayan ve sabah akşam burada yatıp kalkan birisi değilim. Sahi ya Brandi'yi en son ne zaman becerdin? Senin yerine başkaları sıraya girmiş olabilir mi, yani bundan haberin var mı? Bunu bilmek en doğal hakkın." [B]Cody acayip sinirleniyor fakat Goldberg araya girip onu sakinleştiriyor, az önce birbirine girecek olan ikili şimdi Chavo'ya karşı cephe almış durumdalar.[/B] "Yok yok sinirlenme ya da ne s*kimi yiyeceksen ye sen de tutma onu yaşlı o*spu çocuğu! Bırak gelsin de bulsun belasını. Balyoz ile kral tahtını kırıp, sonrasında balyoz taşıyan adamın t*şaklarını emmeye benzemez bu işler sana diyorum Runnels! Üstüne alınacak kadar zekan yoksa diye hatırlatmak istedim. Ooops peki sen GOLDBERG! KOCA ADAM! ALTIN KEMERİN GİZLİ SAHİBİ! ULAN YAŞIN OLMUŞ 90 E G*TÜNÜN VE S*KİNİN KILLARI BÜZÜŞMÜŞ, KADAYIFIMSI, ANTAKYA KÜNEFESİ MALZEMESİ HALİNE GELMİŞ HALA BURALARDA KEMERCİLİK CARTTI CURTTU KOŞTURUYORSUN! SEN NE S*KİME BUNLARI YAPIYORSUN? Sakin kal koca ayı ben de sakinim bak ses tonumu düzelttim. Bad Blood'da ne bok yiyeceğinizi ben bilmem, bununla alakalı da herhangi bir merak duygusu içinde değilim. Tek diyeceğim, gecenin sonunu Chavito'nun t*şaklarının kokusu ile kapatacağınız. İŞTE KONUŞMAM BU KADAR! SÜRPRİZ İLE GİDECEĞİM BEYLER! ARENADA NE KADAR O*RSPU EVLADI VARSA HEPSİNE GELSİN!" [B]Chavo Guerrero ceketinin iliğini açıyor ve bir t-shirt giymiş. T-shirtte "Worst Champion Ever" yazılı. Fakat arka planda ise Cody ve Goldberg'in yan yana fotoğrafları mevcut. Chavo gülerek kendisine gelen olumsuz tepkilere karşılık veriyor ve ünvanını havaya kaldırıyor. Görüntülerimiz bu anlardan sonra kapanıyor. [/B][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
For Championship
Menü
Giriş yap