Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
For Championship
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Spear of Chaos" data-source="post: 62321" data-attributes="member: 85"><p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes:</strong> Gooold beeeerg..(e'yi ö diye okuyor ve gülüyor.) Hadi ama Bill. Hala daha aynı şeyleri zırvalamayı bırakıp sadece ikimize bakmaya ne dersin ha? Tam 3 hafta önce, benim konuşmamı bölüp gene aynı şeyleri dedin. 3 haftadır da bu devam ediyor. Dostum, bu 3 haftayı kendi kafanda yorumla. Benimle her yüz yüze geldigin zaman buradan ezik olarak ayrıldın. Ezik bir insan her zaman eziktir bu hiçbir zaman değişmez. Senin içinde bu geçerli Bill, ben senin bir kere bile beni normal yollarla alt etmeye çalıştığını hayal edemiyorum, çünkü bunu daha önce görmedik. Senin bu yüzden Chavo'dan bir farkın yok. Chavo kardeşleriyle beraber oyunlar çevirerek kemeri elde etmiş olabilir ancak bu seninde aynı onun gibi bir pislik olduğunu değiştirmez Goldberg. Benim geçmişime laf atarak bu arenanın beni yuhalamasını bekliyorsun. Bunu biliyorum, bunu hissediyorum. Ancak benim geçmişimde öyle bir pislik yok Goldberg. Benim geçmişimde mücadele var benim geçmişimde azim var, hırs var. Peki sende ne var!?!?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]1604[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes:</strong> Hah, pardon. (P*ç gülüşü atıyor.) Benimle bu denli diyaloglara girdiğini cvnin başına yazabilirsin Bill. Sen bu kemer için alanını kendin açmadın. Sen benim açtığım alana küçük bir çocuk gibi sonradan girdin ve şans yakaladın. Senin işini PAYBACK'te bitirmem gerekiyordu, 2 saatte 2 maça senin yüzünden çıkacağız Bill. O pişmaniye kıllı kıçını sabit tutup arka alandaki herkes gibi kendine göre işlere bulaşsaydın ben şu an burada sana karşı değil Chavo'ya karşı konuşuyordum. Ama dedim ya, güreşte hiçbir şey kolay elde edilmez. Benim önümdeki engelde sen oldun. Ama elbette o saat gelecek. O an gelecek. O kafese birlikte gireceğiz ve kim iyiyse gecenin sonunda o adi herife karşı maça çıkacağız. Evet, Bill. Kabul ediyorum benimle o maça çıkmaya hak kazandın fakat bu benim için ayağıma dolanan bir ipten başka birşey değil. Senin için ise kariyerinin son demlerinde olan bir ihtiyarın son şansı anlamını taşıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes:</strong> PGW Championship'i kendine hedef koyan bendim Bill. Sen o şampiyonluğu değil beni hedefe koydun. O şampiyonluğu almak için değil beni yenmek için çalıştın. Senin için zirve burası Bill. Senin için zirve beni alt etmek. Ben ise Cuma günü seninle olan maçımı değil, Chavo ile olacak maçımı düşünüyorum. Rüyalarımda o maçı oynuyorum. O maç için çalışıyorum. Ben..(kalın sesle söylüyor) ve sen... aradaki fark tam olarak bu. PAYBACK'in yüzünün senin gibi korkak bir ihtiyar veya Chavo gibi korkak bir kartel filmi karakteri olmaması için Bad Blood'a çalışıyorum Bill. O kemeri PGW Shop'tan bile alamaman için sana verebileceğim en büyük hasarı vereceğim. Beni, Chavo ile maç yaparken hastaneden izleyeceksin. Seni hakettiğin yere yollayacağım. Yani..(gene sesi kalınlaşıyor ve yeri işaret ediyor.)</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Seyirci "ooo" chanti atıyor. Ardından Cody gülüyor ve konuşmaya devam ediyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody Rhodes:</strong> Bu, kulağına nasıl geldi Bill? O tel örgülerin içinde yüzleşeceğiz ve bu işi bitireceğiz! Ve sen şu an burada durduğun gibi karşımda mal gibi duracak mısın ha? Hadi ama biraz sesini çıkar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Cody gülerek mikrofonu aşağıya indiriyor ve Goldberg ile bakışıyor.</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[USER=33]@Johnny Sack[/USER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Spear of Chaos, post: 62321, member: 85"] [CENTER][B]Cody Rhodes:[/B] Gooold beeeerg..(e'yi ö diye okuyor ve gülüyor.) Hadi ama Bill. Hala daha aynı şeyleri zırvalamayı bırakıp sadece ikimize bakmaya ne dersin ha? Tam 3 hafta önce, benim konuşmamı bölüp gene aynı şeyleri dedin. 3 haftadır da bu devam ediyor. Dostum, bu 3 haftayı kendi kafanda yorumla. Benimle her yüz yüze geldigin zaman buradan ezik olarak ayrıldın. Ezik bir insan her zaman eziktir bu hiçbir zaman değişmez. Senin içinde bu geçerli Bill, ben senin bir kere bile beni normal yollarla alt etmeye çalıştığını hayal edemiyorum, çünkü bunu daha önce görmedik. Senin bu yüzden Chavo'dan bir farkın yok. Chavo kardeşleriyle beraber oyunlar çevirerek kemeri elde etmiş olabilir ancak bu seninde aynı onun gibi bir pislik olduğunu değiştirmez Goldberg. Benim geçmişime laf atarak bu arenanın beni yuhalamasını bekliyorsun. Bunu biliyorum, bunu hissediyorum. Ancak benim geçmişimde öyle bir pislik yok Goldberg. Benim geçmişimde mücadele var benim geçmişimde azim var, hırs var. Peki sende ne var!?!? [ATTACH type="full" alt="intro-1679590867.jpg"]1604[/ATTACH] [B]Cody Rhodes:[/B] Hah, pardon. (P*ç gülüşü atıyor.) Benimle bu denli diyaloglara girdiğini cvnin başına yazabilirsin Bill. Sen bu kemer için alanını kendin açmadın. Sen benim açtığım alana küçük bir çocuk gibi sonradan girdin ve şans yakaladın. Senin işini PAYBACK'te bitirmem gerekiyordu, 2 saatte 2 maça senin yüzünden çıkacağız Bill. O pişmaniye kıllı kıçını sabit tutup arka alandaki herkes gibi kendine göre işlere bulaşsaydın ben şu an burada sana karşı değil Chavo'ya karşı konuşuyordum. Ama dedim ya, güreşte hiçbir şey kolay elde edilmez. Benim önümdeki engelde sen oldun. Ama elbette o saat gelecek. O an gelecek. O kafese birlikte gireceğiz ve kim iyiyse gecenin sonunda o adi herife karşı maça çıkacağız. Evet, Bill. Kabul ediyorum benimle o maça çıkmaya hak kazandın fakat bu benim için ayağıma dolanan bir ipten başka birşey değil. Senin için ise kariyerinin son demlerinde olan bir ihtiyarın son şansı anlamını taşıyor. [B]Cody Rhodes:[/B] PGW Championship'i kendine hedef koyan bendim Bill. Sen o şampiyonluğu değil beni hedefe koydun. O şampiyonluğu almak için değil beni yenmek için çalıştın. Senin için zirve burası Bill. Senin için zirve beni alt etmek. Ben ise Cuma günü seninle olan maçımı değil, Chavo ile olacak maçımı düşünüyorum. Rüyalarımda o maçı oynuyorum. O maç için çalışıyorum. Ben..(kalın sesle söylüyor) ve sen... aradaki fark tam olarak bu. PAYBACK'in yüzünün senin gibi korkak bir ihtiyar veya Chavo gibi korkak bir kartel filmi karakteri olmaması için Bad Blood'a çalışıyorum Bill. O kemeri PGW Shop'tan bile alamaman için sana verebileceğim en büyük hasarı vereceğim. Beni, Chavo ile maç yaparken hastaneden izleyeceksin. Seni hakettiğin yere yollayacağım. Yani..(gene sesi kalınlaşıyor ve yeri işaret ediyor.) Seyirci "ooo" chanti atıyor. Ardından Cody gülüyor ve konuşmaya devam ediyor. [B]Cody Rhodes:[/B] Bu, kulağına nasıl geldi Bill? O tel örgülerin içinde yüzleşeceğiz ve bu işi bitireceğiz! Ve sen şu an burada durduğun gibi karşımda mal gibi duracak mısın ha? Hadi ama biraz sesini çıkar. [B]Cody gülerek mikrofonu aşağıya indiriyor ve Goldberg ile bakışıyor.[/B] [USER=33]@Johnny Sack[/USER][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
For Championship
Menü
Giriş yap