Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkçe Rap'in en underrated 5 parçasından biri bence. Susamam'dan, Çıktık Yine Yollara'dan falan daha iyi bence. Da Poet babayı buradan beri simpliyoruz.
Vallahi dropladı albümü, hala şoktayız... Dinledim albümü ve genel olarak güzel şarkılar var ama çoğunu ileride muhtemelen hiç dinlemem gibi görünüyor. Yine de yek bir albüm olarak değerlendirecek olursam 7/10 verebilirim. En beğendiğim şarkı da Suikast Mevsimi oldu, Ati'nin verse'e girişe eridik bittik... Vallahi çok yetenekli bir çocuk bu Ati ya.
Vallahi dropladı albümü, hala şoktayız... Dinledim albümü ve genel olarak güzel şarkılar var ama çoğunu ileride muhtemelen hiç dinlemem gibi görünüyor. Yine de yek bir albüm olarak değerlendirecek olursam 7/10 verebilirim. En beğendiğim şarkı da Suikast Mevsimi oldu, Ati'nin verse'e girişe eridik bittik... Vallahi çok yetenekli bir çocuk bu Ati ya.
16 şarkının 13'ünü falan listeye aldık, albümü çıkartmasına bence şaşkınım. O aldığım 13 parçanın içinden 4-5'i gelecekte çok hit olur, Şehinşah'ın son dönemlerde FT. şarkıları harici mix mastering'İnde bi sıkıntı var bence bu arada ya.
Şarkı bulamamaya başladım 3 5 gündür aynı 8-9 şarkıyı dinliyorum. Yeni ufuklara açılmak lazım. Jefe'nin geçen haftaki albümü güzelmiş bu arada çok kulak tırmalasa da.