- Konular
- 682
- Beğeni sayısı
- 802
- PG Nakit
- 1,305
- RPG Karakteri
- Adam Copeland
- Favori Güreşçi
- Nic Nemeth
Hocam duygusal baktığımız falan yok, Real'in rezil politikası sayesinde 1 sene yedek olarak Sevilla'ya, sonraki 1 sene Mallorca'ya diye 22 yaşına kadar kiralanıp 0 gelişme alınca da umarım bu düşünceni sürdürürsün.Bizim taraftar işe duygusal baktığı için çok laf ediyor ama Arda'nın kariyeri için gitmesi kalmasından daha hayırlı. Ha ben onun yerinde olsam Haaland gibi RM yerine Dortmund'u tercih ederdim ama RM'de de birkaç yıl içinde 11 oyuncusuna dönüşme ihtimali yüksek ki Real zaten bunu çok yapan bir kulüp. Aklıma ilk Marcelo ve Vinicius Jr. geldi, 18 yaşında gelip 11 seviyesine çıkanlar. Arda'nın potansiyeli de o seviyede bence.
Ben zaten Arda'nın gitmesini istiyorum ama onu isteyen o kadar kulüp varken Real'e gitmesi beni üzdü, birde mesajın altına Vinicius Jr. falan yazacaklar için; zaten Ronaldo'nun gidişiyle bir kanat problemi olacağı belliydi, oraya beklemeden Vini yapıştırdılar, Hazard sakatlandı, Bale gitti, cart curt derken Vini kolayca 11'e oturdu, ama Arda'nın oynaması çok zor. Orta sahada oynar diyorsanız; Bellingham, Tchouameni, Modric/Kross var. Modric veya Kross gidince gelir diye düşünüyorsanız ben düşünmüyorum, maximum yedek için almışlardır. Orta yerine kanat oynar diyorsanız; kanatları saymama gerek yok, yedek yapacaklarından bile şüpheliyim. Real Madrid'in aldığı genç oyuncular zaten kendini daha önceden baya iyi seviyelerde kanıtlamış oluyor, ama ben Arda'nın maalesef o kadar iyi seviyede oynayıp kendini çok iyi seviyelerde gösterdiğini düşünmüyorum. Neyse yolu açık olsun, hayırlısı olsun.