Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Joker'in kafiyeleri daha üst düzey, daha çeşitli ve farklı flowlar kullanabiliyor, lirikalitesi de ortalamanın üstünde, geriye ne kalıyor zaten bir rapçi olmak için?
Joker'in kafiyeleri daha üst düzey, daha çeşitli ve farklı flowlar kullanabiliyor, lirikalitesi de ortalamanın üstünde, geriye ne kalıyor zaten bir rapçi olmak için?
Bu arada Joker'i cahil biri olarak görüyorum, şarkılarını da genelde dinlemem ve sevmem. Ama kendi sevdiğini daha iyi rapçi zannetmek de saçmalık, ne oyladığını bilmemek ya da.
Ben de bunların hepsini defkhanda ağır bastığını düşünüyorum. Şu konuda herhalde Joker ağır basar o da farklı şeyler denemek. Joker her şekilde ortaya bir şeyler koymaya çalışıyorken Defkhan tek bir tarzda işini yapıyor. Lirikalitesi ortalamanın üstünde diyorsun da Defkhan'ın da lirikalitesi ve flowları ortalama üstünde. Punk ile Jericho karşılaştırması gibi benim gözümde aslında bu. Punk sadece iki şekilde relevantken Jericho bunu milyon yolla yapmayı becerebiliyor. Ha ben Jericho daha çok seviyorum ama burada da Defkhan diyorum çünkü bu saydıkların içerisinde daha olarak diyebileceğin şeylere katılmıyorum çeşitlilik konusu haricinde.