Öncelikle fikir çok zekice, şov esnasında oluşan boşlukları kendin doldurup olayı bütünleyen bir hikayeye çevirmiş olmanı çok beğendim. Duştan önceki kısımda karakterin anlık siniri bana en çok geçen şey oldu, ancak bununla birlikte bu sinir esnasında karakterin kurduğu cümlelerin birbiriyle bu kadar oturaklı olması o an ki duygu duruma pek uygun mu emin olamadım. Yani eleştirdiğim şey iyi bir promo olması şu an evet askşaşkawjf. Demek istediğim, karakter bu kadar sinirliyken bence daha ham konuşsa istediğin duyguyu daha iyi verebilirdin. Konuyu bağlamak için ''Bray Wyatt kim ki? Chavo Guerrero kim? Dahası, Enzo Amore kim?'' demek yerine isim dahi vermeden sonraki cümleleri girebilirdin vs. Bu arada bu çok da büyük bir sorun değil, ama mevzu değerlendirme olduğu için gözüme takılan her şeyi söylüyorum.
Duştan sonraki ilk paragrafta ise demin eleştirdiğim şey tekrardan var ancak bu sefer gayet güzel durmuş. Çünkü olayın üstünden zaman geçmesi ve karakterin olay üstüne düşünmüş olması gerçeği var. Karakterin bu kısımdaki konuşmasını beğendim. Arada kendini de eleştiriyor olması gerçekçilik katmış, WALTER'ın şovlardan gördüğüm karakterine yakışmış en azından.
İkinci paragrafta ise bazı cümleler karakterin kendi kendine söylenirken söyleyeceği şeyler olur muydu ondan emin olamadım yalnızca. En başta dediğim daha ham konuşma mevzusu burası içinde geçerli biraz. İkinci paragrafta bunun ayarı bence tam oturmuştu. Burada da yine iyi bir promo olması problem oldu, normal bir promoda iyi gidecek cümleler bu tarz bir segmentte bazen sırıtıyor. Yani olayın sıcağı sıcağına kurulacak cümleler değil de olaydan üç gün sonra siniri hala tam geçmemişken ring içi bir promoda söylenecek cümleler gibi duruyor bazı kısımlar. Anlatabilmişimdir umarım. Bunun dışında sondaki magazin cümlesi bence tam oturmuş olduğu yere. Emeğine sağlık.
Kemer zaferinin ardından şampiyonluk promosu: düşmüş meleğin yükselişi pt.2