RPG Üstteki Promoyu Değerlendirin

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,714
PG Nakit
370
Daha karakter ring içi debut yapmadığından iyi bir karakter tanıtım videosu tarzı bir promo olmuş diyebilirim. Karakterin ghetto tarzı ve tam anlamıyla bir debut yapmadan verdiği mesajlar güzel olmuş. Tam bir promo olarak değerlendirmek tabii ki zor ama dediğim tarz için gayet iyi. Emeğine sağlık.

Ben de tam olarak bir promo olmayan şu konuşma gösterimi atayım. Şu ana kadar en zorlandığım RPG karakteri olabilir çünkü çarın aslında bir karakteri yok kendimce bir şeyler tasarlıyorum fakat yavaş yavaş daha da oturdu sanırım... İlk zamanlar tamamen eziyetti gimmick yoksunu bir karakterle takım olayları üstüne promo kesmek.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,323
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Kimse konuya uğramamış. Ben değerlendireyim. @GBB

Klasik promo formatında değil elbette ancak o kadar iyi ki kötü düşünmek mümkün değil. Muhtemelen @Boss , bu işe özendiğinden Garzas yayınlamaya başladı. Devamı gelirse okurum. 10/10

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
powerhouse hobbsın varoluşunu anlatan bir yazı olmuş. şirketteki en iyi isim olduğunu çokça vurguluyor. nereden geldiğini ve neler yapacağı anlatılmış. sgm'ye laf atıldığı için bir puan kırıyorum 9/10

en sevdiğim promomu bırakıyorum buraya

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Uplayalım yeniden.

Şimdi içeriği değerlendirecek olursam ben bunu ilk okuduğumda da bayağı gülmüştüm, şimdi yine güldüm. Parodi olmasına karşın metinleri direkt almak yerine arada cümleleri ve metaforları değiştirmeni beğendim. (Böyle bir promo için metafor kelimesi kullandım evet.) Farklı bir sahne de girmiş araya falan. Onun dışında tadında bırakmışsın biraz daha sürse bayacak konu böyle güzel hatırlanıyor. İçeriği değerlendirmek promonun kendisi parodi olduğu için bir yere kadar bu yüzden biraz daha karalayayım, karakterinle alakalı bir düşüncemden bahsedeceğim. Johnny Mayhem bence en pik noktasını Venis ile tamamen karşıt düştüğü zaman yaşayacak. Dün Özer'e de söylemiştim, karakterlerinizin üstünde doğal olarak oluşan bir algıdan ötürü bence ciddi bakılması gereken yerlerde de bakılmıyor ve karakterler iyi geçmiyor karşı tarafa. Bunun çözülmesi için biraz şartların değişmesi lazım, o gün geldiğinde bayağı keyif alacağız gibi duruyor.

---
Daniels'ın bir asansör metaforu üstünden şirketteki beş ayın bazı bölümlerini değerlendirdiği, kazandığı ve kaybettiği şeyleri ele aldığı ve geleceği de aynı asansör metaforuna katarak millete gözdağı verdiği yeni eser. Şimdi tüm kitapçıla- hayır elinizin altında.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: