Üstteki Üyenin Attığı Şarkıyı 10 Üzerinden Puanlayın

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Muhteşem listeme ekledim. Senden zaten kötü bir şarkı çıkmazdı. @Beautiful Madness Şu şarkıyı sende değerlendirir misin merak ediyorum benim için çok kıymetli ağlamak için bunu açıyorum 2 dk sonra ölümüne ağlıyorum. 😢😢😢 (Nedeni Deprem anlarını hatırlıyor olmam)

Konular
146
Beğeni sayısı
252
PG Nakit
2,055
Favori Güreşçi
Rhea Ripley
Muhteşem listeme ekledim. Senden zaten kötü bir şarkı çıkmazdı. @Beautiful Madness Şu şarkıyı sende değerlendirir misin merak ediyorum benim için çok kıymetli ağlamak için bunu açıyorum 2 dk sonra ölümüne ağlıyorum. 😢😢😢 (Nedeni Deprem anlarını hatırlıyor olmam)

Bunu dinlerken insanın gözünün önüne o kadar şey geliyor ki... duyguları, hisleri, yaşanmışlıkları resmen yüksek bir tempoda çalıyor gibi. Çok güzel bir şarkı ben bu tür hissiyatı yüksek şarkıları çok seviyorum, arada dinlediğim var benim bu tür denk gelirsem sana yollarım. 👍

Konular
146
Beğeni sayısı
252
PG Nakit
2,055
Favori Güreşçi
Rhea Ripley

Bunu dinlerken insanın gözünün önüne o kadar şey geliyor ki... duyguları, hisleri, yaşanmışlıkları resmen yüksek bir tempoda çalıyor gibi. Çok güzel bir şarkı ben bu tür hissiyatı yüksek şarkıları çok seviyorum, arada dinlediğim var benim bu tür denk gelirsem sana yollarım. 👍

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Yollarsan sevinirim. Depremzede olmak çok zor ya hala atlatamadım psikolojisini.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: