RPG PGW.com


KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
51
Mesajlar
9,529
Beğeni sayısı
2,836
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Bence de reelde vefat eden güreşçileri RPG'de de aynı şekilde ölü gösterilmeli. Gerçekçilik açısından zaten zorunlu bir şey. Bir de farklı senaryolara gebe olabilir.
 

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
271
Mesajlar
886
Beğeni sayısı
2,308
PG Nakit
0
4144be-20160320-paul-ellering2.jpg


HABERLER VE YAZAR EKİBİNDEN SIZINTILAR

Chairman'in özel talimatı üzerine Paul Ellering duyurdu. PGW: Lockdown 2023 şovunun biletleri 18 yaş altı seyircilere %50 indirimli şekilde sunulacak, bunun yanında şovda elde edilen bilet gelirleri hastalıklarla baş eden kurumlara, arena içi satın alınan yiyecek içeceklerin gelirleri ise Chairman'in bünyesinde olan barınaklardaki sokak canları için kullanılacak.

Jim Cornette gibi vasıfsız sıkıcı gavat bir orospu çocuğu ve götü bembeyaz olmuş 6-7 kişilik komiteden sonra şirketi satın alıp güzel işlere imza atan Chairman'in güzel bir etki yarattığı söyleniyor. Kendisi şu anda işleri en güvendiği isim olan Paul Ellering'e teslim etti. Yoğun iş maratonundan dolayı Chairman senaristlerden kendisini Lockdown'da veya Lockdown'dan önceki şova yazmalarını rica etmiş.

Jey Uso vs. Rikishi, yazarın bitirmeye kıyamadığı güzel bir hikaye. Yazarlar bu iki karakterin performansından çok memnun. Rikishi'ye göre geride kalmayıp kendini gittikçe geliştiren Jey Uso için güzel günler yakın.

Velveteen ve Daniels feudunu işleyen yazar iki karakterle de fena halde bir bağ kurdu. Dolayısıyla uzun soluklu gidecek hikayelerden biri olarak görülüyor.

Cuma günkü şovda tanıtılacak yeni kemer için çoklu bir feud düşünülüyor. Lockdown'da keyifli bir maç izleyebiliriz. Ciampa buraya girmesi planlanan güreşçilerden biri.

Jeff Hardy ve Adam Page hikayesi biraz tıkanma noktasındaydı fakat bundan sonrasında bambaşka bir yere gidecek bir senaryo yazar tarafından kaleme alındı. Chairman'in özellikle Jeff Hardy'i çok önemsediği bilgisini aldık. Çok ürün sattıran bir güreşçi olmasının bunda büyük payı var.

Angel Garza ve Alberto El Patron hikayesi şirketin dinamiklerini değiştirecek bir noktaya gidecek. Bu hikayeyi işleyen yazar en başından beri bunu planlamış.

Yota Tsuji serisi hariç en başından beri bir hikayeye giremeyen güreşçi. Bundan sonrasında Yota'dan da bir tepki gelirse senaristler onu değerlendirebilirler.

Wes Lee biraz geri plana çekildi. Bunun sebebi güreşçinin yaşadığı sıkıntılı bir dönemdi. Şimdi ise onu ringlerde görmemiz yakın.

Humberto Garza en başından beri hiçbir şekilde ön plana çıkmamaktan rahatsız. Tıpkı Yota gibi bir hikayeye girememesinden dolayı senaristlere yakındı. Senaristler onun üzerine biraz daha düşmeyi planlıyor. Bunu yaparken Takımlar divizyonunu ve Takımlar kemerini artık biraz ön plana çıkarmak istiyorlar. Cuma günkü şovda ana olayın Takımlar Şampiyonluğu olması da biraz bu yüzden.

Johnny Mayhem karakteri gelecek için en önemli main eventer olarak görülüyor. Ve Survivor Series'de aslında bu planlanmış. Plan tıkırında işleniyor. Yaşanan karakter değişimi onu tekdüze bir entertainment karakterinden öteye götürecek. Senaristler Val Venis'e de böyle bir değişim yaşatmak istemişler fakat Val buna pek sıcak bakmamış. İşin entertainment yönünde olmaktan çok daha keyif alıyormuş. Val'ın birkaç şovda deri ceket giymek gibi birkaç imaj değişikliği yapıp bunu denediği fakat bunu kendine oturtamadığı öğrenildi. O yüzden senaristler hikayeyi buna göre işleyecek. Bu ikili için yol ayrımının söz konusu olduğunu şimdilik söyleyemeyiz fakat olsa bile bunun klişe bir şekilde olmayacağı, hikayeyi işleyen yazarın bu ikilinin ayrılığını bir "fikir ayrılığı" konseptinde yansıtacağı öğrenildi.​
 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: