Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aral Şimşir’i Türkiye’yi seçtiğine pişman ettik. Kaan ve İrfan Can var Aral Şimşir yok. Fıkra bu kadar. Yine de bu saatten sonra desteklemek düşer deyip devam edeceğiz.
Milli takım kadrosunu oluştururken nasıl bir kriter kullanıyorsunuz arkadaş? İrfan, Oğuz gibi gereksiz oyuncuları çağıracağınıza Aral'ı alın. Cidden yazıklar olsun. Aral umarım milli takım tercihini değiştirir ve hak ettiği değeri bulur.
Milli takım kadrosunu oluştururken nasıl bir kriter kullanıyorsunuz arkadaş? İrfan, Oğuz gibi gereksiz oyuncuları çağıracağınıza Aral'ı alın. Cidden yazıklar olsun. Aral umarım milli takım tercihini değiştirir ve hak ettiği değeri bulur.
Aral’ın Danimarka Ligi’ndeki şişirme istatistikleri çok göz boyuyor, kötü futbolcu diyemem tabii ama milli takım için yeterli olup olmadığını bilemeyiz bence şu an. Kadroya alınmadı diye veryansın edecek düzeyde bir oyuncu olmadığını düşünüyorum henüz. Hatta aynı düşüncem Deniz Gül için de geçerli ama hiç santraforumuz olmadığı için alternatif olarak mecburen kadroda olmalıydı.
Benim en üzüldüğüm oyuncu Mustafa Eskihellaç oldu, sol bek rotasyonumuz Ferdi-Eren olduğu için büyük şanssızlık yaşadı. Bir de özellikle 2 sezondur kulüplerde hiç süre alamayan Salih Özcan yerine bu sezon takımıyla Avrupa’da yarı final gören Demir Ege’yi görmek isterdim rotasyonda. Çağlar Söyüncü saçmalığını da söylemeden geçmeyeceğim tabii ki, güncel haliyle 2. ligde falan oynaması gereken adamın Dünya Kupası kadromuzda yer alması büyük rezillik.