Milli Takımımızın Dünya Kupası Kadrosu Belli Oldu

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,424
PG Nakit
2,555
Favori Güreşçi
John Cena
Aral git Danimarkayı seç. Şu Montellayı da fenerine yollayın. Kupada 0 çeker bu kadroyla.
Son Avrupa Şampiyonası da aynı kadroydu. Yarı finale çıkmanın ucundan döndük. Aral olayına katılıyorum da kadro kötü falan değil.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
860
Beğeni sayısı
1,410
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Son Avrupa Şampiyonası da aynı kadroydu. Yarı finale çıkmanın ucundan döndük. Aral olayına katılıyorum da kadro kötü falan değil.
10 tane eşek var abi kadroda. Berbat ötesi bir kadro.

marchafunebre

Paul Heyman Guy
Konular
719
Beğeni sayısı
362
PG Nakit
930
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Milli takım kadrosunu oluştururken nasıl bir kriter kullanıyorsunuz arkadaş? İrfan, Oğuz gibi gereksiz oyuncuları çağıracağınıza Aral'ı alın. Cidden yazıklar olsun. Aral umarım milli takım tercihini değiştirir ve hak ettiği değeri bulur.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,899
Beğeni sayısı
6,249
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Milli takım kadrosunu oluştururken nasıl bir kriter kullanıyorsunuz arkadaş? İrfan, Oğuz gibi gereksiz oyuncuları çağıracağınıza Aral'ı alın. Cidden yazıklar olsun. Aral umarım milli takım tercihini değiştirir ve hak ettiği değeri bulur.
Aral’ın Danimarka Ligi’ndeki şişirme istatistikleri çok göz boyuyor, kötü futbolcu diyemem tabii ama milli takım için yeterli olup olmadığını bilemeyiz bence şu an. Kadroya alınmadı diye veryansın edecek düzeyde bir oyuncu olmadığını düşünüyorum henüz. Hatta aynı düşüncem Deniz Gül için de geçerli ama hiç santraforumuz olmadığı için alternatif olarak mecburen kadroda olmalıydı.

Benim en üzüldüğüm oyuncu Mustafa Eskihellaç oldu, sol bek rotasyonumuz Ferdi-Eren olduğu için büyük şanssızlık yaşadı. Bir de özellikle 2 sezondur kulüplerde hiç süre alamayan Salih Özcan yerine bu sezon takımıyla Avrupa’da yarı final gören Demir Ege’yi görmek isterdim rotasyonda. Çağlar Söyüncü saçmalığını da söylemeden geçmeyeceğim tabii ki, güncel haliyle 2. ligde falan oynaması gereken adamın Dünya Kupası kadromuzda yer alması büyük rezillik.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi