Japonya'daki Seyirciler İçin NJPW World'deki AEW Yayınları Sona Ermiş

KAT

mr. iwgp
Konular
1,252
Beğeni sayısı
1,484
PG Nakit
2,300
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

"【Japonya'daki kullanıcılar için NJPW World'de AEW yayınlarının sona ermesi】

NJPW World'ü kullandığınız için teşekkür ederiz.

Japonya'daki kullanıcılar için NJPW World'de sunulan AEW içeriği; AEW Dynamite, Collision, Rampage ve Battle of the Belts bölümlerinin yanı sıra AEW Now programını da kapsamak üzere, mevcut sözleşme süresinin 31 Ağustos 2026 tarihinde sona ermesinin ardından artık NJPW World'de erişilebilir olmayacaktır.

Ayrıca, yeni AEW Dynamite ve Collision bölümleri Haziran ayının sonundan itibaren NJPW World'e eklenmeyecektir. Temmuz ayından sonraki yeni bölümler için Japonya'daki hayranlar MyAEW üzerinden izleyebilecektir."​

Michael_Falcon

PG.net Kullanıcısı
Konular
18
Beğeni sayısı
26
PG Nakit
0
Clash The Door In Japan 2027 Main Event: Cody Rhodes (c) vs. NARAKU - Undisputed WWE Championship

NJPW kontratındaki bir güreşçiye ana kemer maçı mı verecekler sanmıştınız... :D
AJ Styles, Finn Balor ana kadroya geldikten sonra hemen aldılar dünya şampiyonluğunu. Asıl AEW üst düzey NJPW güreşçilerine dünya şampiyonluğunu hayal ettiriyor ve hiçbirisine de dünya şampiyonluğunu vermeyecek.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,891
Beğeni sayısı
6,246
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
AJ Styles, Finn Balor ana kadroya geldikten sonra hemen aldılar dünya şampiyonluğunu. Asıl AEW üst düzey NJPW güreşçilerine dünya şampiyonluğunu hayal ettiriyor ve hiçbirisine de dünya şampiyonluğunu vermeyecek.
Olası bir NJPW-WWE ortaklığında NJPW'nun başına gelecekleri kastetmiştim hocam mizahi bir şekilde. NJPW'nun kendi kimliğinden taviz verdiği ortaklıklara ben de karşıyım, AEW ile olan ortaklığı da şu an böyle bir ortaklık bence de. WWE ile böyle bir işe girişilirse başlarına aynısının, belki daha kötüsünün geleceğini düşünüyorum hatta.

Michael_Falcon

PG.net Kullanıcısı
Konular
18
Beğeni sayısı
26
PG Nakit
0
Olası bir NJPW-WWE ortaklığında NJPW'nun başına gelecekleri kastetmiştim hocam mizahi bir şekilde. NJPW'nun kendi kimliğinden taviz verdiği ortaklıklara ben de karşıyım, AEW ile olan ortaklığı da şu an böyle bir ortaklık bence de. WWE ile böyle bir işe girişilirse başlarına aynısının, belki daha kötüsünün geleceğini düşünüyorum hatta.
Ben biraz farklı anladım hocam eyvallah. WWE geçmişte AJPW, NJPW gibi şirketler ile temasları oldu. Bir dönem WWE'den ayrılan çoğu alt seviye güreşçi AJPW'de fırsat buldu mesela. Yine yakın zamanda Charlie Dempsey AJPW'de üç karşılaşmalık fırsat buldu ve kendisini geliştirdi o üç karşılaşmada bile. WWE müsaadesiyle Chris Jericho NJPW'e gitti Kenny Omega ile Wrestle Kingdom'da güreşti. Kenny Omega zaten kendi başına çok büyük güreşçiydi fakat Chris Jericho galibiyeti daha da yukarıya ivmelendirdi bence. Bryan Danielson bile Vince McMahon'ın G1 Climax için izin verdiğini söylemişti. WWE, AEW gibi tek taraflı olmadı Japonya'daki şirketlere karşı. Şimdi olur muydu? NOAH ile olan ilişkilerine bakmak lazım. NOAH'ı rezil rüsva edecek bir şey yapmadılar hatırladığım kadarıyla.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi