Japonya'daki Seyirciler İçin NJPW World'deki AEW Yayınları Sona Ermiş

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,891
Beğeni sayısı
6,246
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben biraz farklı anladım hocam eyvallah. WWE geçmişte AJPW, NJPW gibi şirketler ile temasları oldu. Bir dönem WWE'den ayrılan çoğu alt seviye güreşçi AJPW'de fırsat buldu mesela. Yine yakın zamanda Charlie Dempsey AJPW'de üç karşılaşmalık fırsat buldu ve kendisini geliştirdi o üç karşılaşmada bile. WWE müsaadesiyle Chris Jericho NJPW'e gitti Kenny Omega ile Wrestle Kingdom'da güreşti. Kenny Omega zaten kendi başına çok büyük güreşçiydi fakat Chris Jericho galibiyeti daha da yukarıya ivmelendirdi bence. Bryan Danielson bile Vince McMahon'ın G1 Climax için izin verdiğini söylemişti. WWE, AEW gibi tek taraflı olmadı Japonya'daki şirketlere karşı. Şimdi olur muydu? NOAH ile olan ilişkilerine bakmak lazım. NOAH'ı rezil rüsva edecek bir şey yapmadılar hatırladığım kadarıyla.
NOAH gibi arka planda kalacak bir ortaklık olursa hiçbir sorun yok. Fakat ben NJPW ile WWE arasındaki potansiyel bir ortaklığın yıllardır hayata geçirilmek istenen NXT Japan projesinde kullanılabileceğini düşünüyorum, bu da fikrimce her iki şirket için en kötü senaryo olur olası bir ortaklık halinde.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi