2025/26 Süper Lig Altın-Gümüş-Bidon İlk 11'leriniz?

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
657
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Gümüş ilk 11 için birçok kadro çıkar vasatlığın kitabını yazan bir lig olduğu için ama altın ve bidon yapalım bakalım

Altın XI: Uğurcan-Sallai-Skriniar-Nwaiwu-Jakobs-Oulai-Orkun-Asensio-Muci-Barış-Talisca

Bidon XI:Mert Günok-Semedo-Davinson-Çağlar-Brown-Torreira-Fred-İlkay-Olaigbe-Icardi-Cengiz

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,901
Beğeni sayısı
6,253
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Altın 11

alt-n11.png

Gümüş 11

g-m-11.png

Bidon 11

bidon11.png

Gümüş'te formasyonu değiştirmek zorunda kaldım mutlaka yer vermek istediğim orta saha oyuncuları vardı çünkü, 19 sıkan Talisca'yı yazmamak ayıp olurdu mesela. Onun dışında sezonun yarısında olup da yarısında olmayan adamları koymamaya özen gösterdim genelde ama ekstralardan eklediklerim oldu. Mesela Guendouzi ligin ikinci yarısında geldi ama bence 3 aylık bir periyotta da olsa hem muazzam bir karakter koydu, hem de FB orta sahası için mükemmel bir belkemiği oldu, bir de 30 Milyon Euro gibi bir yükün altındayken yaptı bunu. O yüzden Altın'a yazılmayı hak eden bir performans olduğu kanaatindeyim. Gümüş'te de her ne kadar sezon başından beri Eyüp'te olsa dahi ara transferdeki kadro küçültme operasyonunun ardından, ligin ikinci yarısında kaleyi korumaya başlayan Jankat Yılmaz'ı tercih ettim. 15 civarı maçı var sanırım bu sezon, tam tamına ligin yarısında oynamış yani sadece. Ama Eyüp o kadar zorluklarla kümede kaldıysa aslan payı Jankat'ın ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu kusursuz performanstı bence. Kalesini çok kritik maçlarda, çok kritik anlarda gole kapadı. Yani burada da 3-4 aylık bir periyot var sadece ama KÜMEDE TUTTU çocuk yani o yüzden kesinlikle Gümüş'te yer almayı hak ettiğine inanıyorum. Diğer tüm oyuncuları da beklenti neydi/ne verdi, sezon boyunca sağladığı katkı, sağladıkları yarar/verdikleri zarar gibi kriterlere göre koydum.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,901
Beğeni sayısı
6,253
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bidon 11'de Ederson olabilirdi belki onun haricinde katılıyorum @Beast Incarnate
Bilal ve Ederson arasında kalıp Bilal'i koymuştum zaten. Ederson'un da açık ve net sattığı maçlar var evet ama Bilal'in sezona yayılan kötü bir performansı vardı, saha içi bazında Kayseri'nin küme düşmesinde yüksek paya sahip olan isimlerden biri. Ederson'un yine bu sezon ayakta durduğu, zaman zaman FB'yi ipten aldığı maçlar var. Minik bir farkla Bilal koymak istedim o yüzden ama evet Ederson da koyulabilir bir seçenekti.

Bu arada Skriniar'ı Altın/Gümüş'e koymayı unuttuğumu fark ettim biraz yazık etmişiz yalan olmasın, ama Altın'a da Gümüş'e de o kadar kıymetli performanslar koydum ki birini çıkarıp yerine ikame edeyim desem ayıp olacak yani.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi